Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - VIII-ta tema

QUOTE(Zhuvycia @ 2009 12 16, 20:16)
Būtinai aptarinėkim, gal jau ir pradėti? O už mane prašom niekas nebebalsuoti - aš noooriu rullės kiškio biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Aš tai Zemugnes riešinių blush2.gif Galvoju, na, į debiutus tai taikau laisvai, ale tas lietuviškumas gali ir nepakankamai atsispindėti biggrin.gif
Vis atsidarau temą su meškiais ir spoksau wub.gif Ir vietoje to, kad pribaiginėčiau darbus, kerpu naują miniuką... Blogai tos meškos.
Atsakyti
tongue.gif aš tai kiškį pamačius irgi džiaugiuos, kad už mano mešką nelabai balsuoja.

Ryt įmesiu segę kurią dovanosiu ir atrodo, kad kol kas mano nuomonė sutampa su tautos smile.gif

Aš tai va noriu pasitart dėl prizo - fotosesijos. Nes dabar išeina, kad beveik visi puikiai nufotografuoti. Gal išrinti meškį kuris labiausiai vertas fotosesijos? Ta prasme kuris mūsų nuomone geresnės kokybės nuotraukose labiau sužibėtų? O gal tas prizas nebūtinai konkursiniam meškiukui? Jau aišku, kad Pudrai mūsų "prizo" nereikia, vieną meškį galvoju, kad susekiau o antro tai ne tongue.gif
Atsakyti
Reikia Im -bear sulaukt, namučiai tuoj užsidarys unsure.gif
Atsakyti
Ei, ei, manes nenurasykit, nes pagal viska tai as irgi garbingai konkuruoju del Rules arba Naktibaldos prizo wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
Rulle, koks kiskis wub.gif Noriu... blush2.gif Nu maniskis irgi nelabai populiarus, tai kaip ir sansu yra blush2.gif
Atsakyti
susekiau man atrodo abu Pudros, nekantrauju kaip laukiu penktadienio wub.gif
Atsakyti
s
QUOTE(LT saulele @ 2009 12 15, 18:43)
mes savaitgalį grįžtam į LT, bet nežinau, kada Vilniuj, negaliu tiksliai to planuot, kaip išeis  4u.gif

Jaučiu, kad galėsim dalį ir į Antakalnį pristatyt, ne pas Im-bear (nežinau, koks ten rajonas skaitosi  unsure.gif ), tai jei kažkam aktualu, tai brūkštelkit, kiti pagal nutylėjimą turbūt pas Im-bear keliaus  smile.gif ..  Antakalnis tai žinau, kuriai vienai tiksliai tinka  biggrin.gif , o jei dar kažkam, tai praneškit, nes ryt pakuosiu knygas, padalinčiau  4u.gif
tai ko nesakei  g.gif ? gi iš šitos pačios parduotuvės, kur ėmiau kitas knygas  mirksiukas.gif  Tiesa, kažkuri mergaitė (gal baronkė  g.gif ) rašė, kad iš Vilniaus į Alytų paims knygas, tai va jei prisipažins kuri  biggrin.gif , tai galit pasiderint  mirksiukas.gif

pirmiausia,tai meskiukai nerealus visi.
ir labai knygos laukiam 4u.gif
i alytu, jei kam reikia -galiu paimti, per kaledas busiu. po to trauksim link telsiu, tai jei kam aktualu - galiu seniu salciu pabuti smile.gif

Atsakyti
ale kas pasidarė, visos nori būti paskutinės lotuliukas.gif , ot rule užtaisė čia , thumbup.gif
Atsakyti
Jei dar tilpsiu į šią temukę, norėčiau pagrįsti savo balsavimą smile.gif ax.gif . Taip jau atsitiko, kad prieš konkursą teko man pora žvėriukų palaikyt savo rankose nail.gif . Visus matytus be išimties įsimylėjau wub.gif , todėl prasidėjus konkursui buvo itin sunku neprabalsuoti už būtent juos verysad.gif . Bet galų gale nusprendžiau, kad teisingiausia bus vis tik susilaikyti, nes matyti gyvus ir vertinti iš foto yra taip pat du skirtingi dalykai mirksiukas.gif .

dragonfly* gal vis tik reikia man tos fotosesijos, jei susekei tik vieną biggrin.gif . Aš užmačiau tavo du mirksiukas.gif liezuvis.gif

Dėl rulles zuikio aš taip pat pasiryžus paprašyt nebalsuot už manuosius blush2.gif
Atsakyti
Baikit,mergos blink.gif tuoj priza pakeisiu lotuliukas.gif
Kai jau bus nauja tema,reiks aptarti,kaip gerai,kad nedalyvauju ax.gif taip ramu dabar
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti