Įkraunama...
Įkraunama...

Drėgmės surinktuvas

QUOTE(MoonDark @ 2009 10 07, 17:53)
O kaip ivertinate, ar padeda, ar ne?  g.gif  blush2.gif

Ne, na surenka kažkiek drėgmės, bet nepakankamai. Efekto nėra. Ieškom pirkti elektrinio.
Atsakyti
Per 4 dienas surinko 20 litrų vandens (elektrinis) doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2009 10 12, 09:45)
Per 4 dienas surinko 20 litrų vandens (elektrinis)  doh.gif

o kiek kainuoja elektrinis g.gif ar daug elektros naudoja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(snail @ 2009 10 12, 16:52)
o kiek kainuoja elektrinis  g.gif  ar daug elektros naudoja  ax.gif

Paskolino mums. Nemažai. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lotosiukas @ 2009 10 02, 11:58)
mes pirkom tokį
user posted image

Pirkom .... tik išmesti pinigai ... schmoll.gif
Pastačiau visai prie pat lango - kaip bėgo vanduo taip bėga .... sienos šlapios, langai bėga....JOOOOOKIO efekto ....kažkoks žmonių apgaudinėjimas .....
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2009 10 12, 10:45)
Per 4 dienas surinko 20 litrų vandens (elektrinis)  doh.gif

tikrai super elektriniai,del elektros bijau ir i skaiciuka ziureti savaite veikia be perstojimo nukrito biski ta dregme iki 77% vandeni kibirais pilam lauk.Bet ir tepalinis sildituva jau savaite istisai veikia doh.gif Gerai kad siandien sildima jau pajungs va tada ziuresime kiek dregmes bus. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(snail @ 2009 10 12, 16:52)
o kiek kainuoja elektrinis  g.gif  ar daug elektros naudoja  ax.gif

Normaliu kainos nuo 750lt
Atsakyti
turiu elektrini, pirkome is "Erbi" tiksliai nepameu kaip ta parduotuve vadinasi, jau gal metai gal kai turime, veikia kuo puikiausiai per dvi dienas kazkur tris litrus vandns ispilu doh.gif bet va dregmes matuoklis is karto rodo normalia dregme tada 60, o kai jis isjungtas net ir iki 85 pakyla doh.gif tuo paciu jis ir pasildo , ir ora valo, as juo labai patenkinta, cia kazkas buvo mineja, kad is ten pirktas sugedo ir neveikia, nu man jis aciu dievui tarnauja dar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gude @ 2009 10 13, 08:39)
Pirkom .... tik išmesti pinigai ... schmoll.gif
Pastačiau visai prie pat lango - kaip bėgo vanduo taip bėga .... sienos šlapios, langai bėga....JOOOOOKIO efekto ....kažkoks žmonių apgaudinėjimas .....

Lygiai tą patį norėjau parašyt.Dar kvaiša dvi lišnas tabletes nupirkau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(neraj @ 2009 10 13, 08:57)
turiu elektrini, pirkome is "Erbi" tiksliai nepameu kaip ta parduotuve vadinasi, jau gal metai gal kai turime, veikia kuo puikiausiai per dvi dienas kazkur tris litrus vandns ispilu  doh.gif  bet va dregmes matuoklis is karto rodo normalia dregme tada 60,  o kai jis isjungtas net ir iki 85 pakyla doh.gif  tuo paciu jis ir pasildo , ir ora valo, as juo labai patenkinta, cia kazkas buvo mineja, kad is ten pirktas sugedo ir neveikia, nu man jis aciu dievui tarnauja dar  smile.gif

Buvau erbi, tai sake ryt turi uzvesti po 199 ir po 299 dregmes tuos surinkejus, bet sake juo isperka per viena diena unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(neraj @ 2009 10 13, 09:57)
turiu elektrini, pirkome is "Erbi" tiksliai nepameu kaip ta parduotuve vadinasi, jau gal metai gal kai turime, veikia kuo puikiausiai per dvi dienas kazkur tris litrus vandns ispilu  doh.gif  bet va dregmes matuoklis is karto rodo normalia dregme tada 60,  o kai jis isjungtas net ir iki 85 pakyla doh.gif  tuo paciu jis ir pasildo , ir ora valo, as juo labai patenkinta, cia kazkas buvo mineja, kad is ten pirktas sugedo ir neveikia, nu man jis aciu dievui tarnauja dar  smile.gif

čia pas mus jis sugedo. Jis įjungtas burbia lygiai taip pat sėkmingai kaip ir veikimo pradžioje, rodo apie 75-80, kad yra drėgmės, ir maždaug po valandos jis jau ima rodyti apie 60, kai nei lašo vandens neįbėga doh.gif Lygiai taip pat rodė, kai ir surinkinėjo vandenį (tai buvo apie tris savaites) . Tai man klausimas kyla, ar teisingi tie jo drėgmės parodymai g.gif
Atsakyti
labas vakaras tikrai sis mazylis tikras sudas per dvisavaites surinko 300 ml turim elektrini tai ten tai dalykas nespejam pilti vandens doh.gif doh.gif unsure.gif nepirkit jokiu maziuku surinkeju jau geriau sumoekti brangiau bet, kad butu efektas Erbi tikrai yra pigiu ju apie 300 Lt kainuoja ir manau veiksmingi na mes apie 600 mokejome mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jovitiene @ 2009 10 13, 20:39)
čia pas mus jis sugedo. Jis įjungtas burbia lygiai taip pat sėkmingai kaip ir veikimo pradžioje, rodo apie 75-80, kad yra drėgmės, ir maždaug po valandos jis jau ima rodyti apie 60, kai nei lašo vandens neįbėga  doh.gif Lygiai taip pat rodė, kai ir surinkinėjo vandenį (tai buvo apie tris savaites) . Tai man klausimas kyla, ar teisingi tie jo drėgmės parodymai  g.gif

gal Jums pasitaike koks brokuotas g.gif nu vandens as tikrai daug ispilu , turiu atskirai dregmei matuoti aparata ir ant ekraniuko ten rodo tai parodymai sutinka smile.gif o su tom tabletem man atrodo nesamone, kazkaip nepatikima doh.gif
Atsakyti