sveiki,
ketinu ir as dregmes surinkeja isigyti. esu nusiziurejusi DH720, jis turi uv lempa, kuri naikina mikrobus. gal kas galetu paaiskinti jos veikimo principa, ar jai veikiant, galima buti toje pacioje patalpoje?
QUOTE(Vilkės pėda @ 2010 02 20, 19:54)
sveiki,
ketinu ir as dregmes surinkeja isigyti. esu nusiziurejusi DH720, jis turi uv lempa, kuri naikina mikrobus. gal kas galetu paaiskinti jos veikimo principa, ar jai veikiant, galima buti toje pacioje patalpoje?
Turiu aš šitą surinkėją,tos tos lempos šviesos net nesimato,tik kai arti prieini,aišku ,galima būti toj pačioj patalpoj,aštai nelabai jaučiu jos naudą

tai čia ne tas pats kas kvarco lempa?

QUOTE(pince @ 2010 02 20, 21:41)
Turiu aš šitą surinkėją,tos tos lempos šviesos net nesimato,tik kai arti prieini,aišku ,galima būti toj pačioj patalpoj,aštai nelabai jaučiu jos naudą 

QUOTE(Vilkės pėda @ 2010 02 20, 19:54)
sveiki,
uv, tai ultra violetas, manau jog ten nezymu kieki spinduliu ishleidzia, sitas surinkejas nepelnytai kaina uzkelta ant jo, tuolabiau, kad made in china
gal as zliba, bet lyg ir Lenkijoj pagaminta
Siaip man jis per daug triuksmo skleidzia. Nepirkciau. Tiksliau ieskosiu kito, tyliau veikiancio
Siaip pelesi kampuose issprende, bet man jis laaaaaabai triuksmingas ....

Mes taip pat ieškome pirkti drėgmės sugertuvą gal galite patarti kokį ir su kokias privalumais geriau? Pelėsio kvapo nėra bet rasoja plastikiniai langai.
Sudomino mane rekuperacinė sistema, taip atrodo ji vadinasi.
Gal kas nors jau esate isbande. Labai idomu butu isgirsti apie tai

Sveikos, mamutes, pas mus ir rasoja, bet daugiausiai ziema, kai sildymas yra, o vasara tai langus pradarom ir vsio. Tas dregmes surinkejas (sausintuvas) DH720 MASTER tai kiek issiaiskinom tikrai geras ir mes ji jau apsisprende pirkti, ciupinejom, matem kaip veikia tai ieskom kur pigiau, gal kas zino kur pigiau? kiek?
QUOTE(rasiuke @ 2010 09 23, 15:49)
Sveikos, mamutes, pas mus ir rasoja, bet daugiausiai ziema, kai sildymas yra, o vasara tai langus pradarom ir vsio. Tas dregmes surinkejas (sausintuvas) DH720 MASTER tai kiek issiaiskinom tikrai geras ir mes ji jau apsisprende pirkti, ciupinejom, matem kaip veikia tai ieskom kur pigiau, gal kas zino kur pigiau? kiek?
Bauhofe jo kaina - 599. Gal kas mate kur jis kainuoja pigiau?
QUOTE(Romiukai @ 2010 09 24, 14:16)
Mes jau nusipirkome Master DH720 Bauhofe. Nezinau, ar yra tyliau daug tyliau dirbanciu aparatu, bet noretusi, kad ir jis siek tiek tyliau dirbtu. O daugiau problemu del jo nematau - dirba savo darba puikiai.
QUOTE(neraj @ 2010 02 24, 11:10)
Sudomino mane rekuperacinė sistema, taip atrodo ji vadinasi.
Gal kas nors jau esate isbande. Labai idomu butu isgirsti apie tai

Pas mus ji yra irengta, tai man patinka, nes ja naudojant gaivesnis ir svaresnis oras namuose, bet del dregmes tai nieko neveikia

QUOTE(adiavl @ 2009 12 22, 17:36)
mes pirkom MASTER DH720 http://www.desa.lt/dh-720, pirkom kaune, raudondvario plente. del filtru nelabai zinau grys MB tai paklausiu 

QUOTE(Romiukai @ 2010 09 24, 13:16)
o tai Kaune uz ji mokejote virs 800lt?