Įkraunama...
Įkraunama...

Drėgmės surinktuvas

QUOTE(justina* @ 2010 10 18, 12:20)
ieskome ir mes anytai dregmes surinkejo, pasiskaiciau cia nuomones, reiks pigiau ieskoti to MASTER DH 720. tik uz 700ltkol kas radau...

Sakykit, o kodėl būtent šitas sausinuvas? Domėjaus ir aš, tai radau ir kitų, gal šiek tiek brangesni, bet, pavyzdiui, tinkantys didesniam kambariui. Ir dar klausimas, ar oro sausintuvas ir drėgmės surinkėjas tai tas pats?
Atsakyti
Tai šitas tikriausiai todėl, kad labai neblogas kainos ir funkcionalumo sąntykis.
O drėgmės surinktuvas ir oro sausintuvas tai tikrai vienas ir tas pats.

Bet kiek žinau ant Lietuvos Master DH720 yra likę vos keletas, o gamintojas žada tik lapkričio mėn. papildomus kiekius. sad.gif
Atsakyti
Sveiki, mes kazkada pirkome si sausintuva DH720 Kaune, Karaliaus Mindaugo prospekte, vakar tevai pastebejo, kad pas juos dregme kaupiasi nuo naujai idetu plastikiniu langu, tai mes rekomendavom ten pat apsilankyti, tai sie irgi issirinko ta pati modeli - DH720, pardavejai sake, kad tai pigiausias is patikimiausiu ir pilnai automatiniu modeliu, kurie skirti butams ir t.t.

Prietaisu ir mes patenkinti, tikrai gerai darba atlieka, tik burzgia siek tiek , tai miegamajame jau negalima nakti ijungto laikyti...

o tevuku atsiliepimus galesim irgi parasyti veliau, kai jie ji isbandys unsure.gif

! 
Reklaminė nuoroda pašalinta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Borzika: 15 vasario 2011 - 16:57
labas,ir mes uzsisakem iš http://www.manoirankiai.lt Delonghi DNS 65.lauksim rytoj žadejo pristatyti,tai galesiu parasyti kaip veikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Misiutx: 19 spalio 2010 - 15:31
O ar nebus blogai, jei nusipirksim sausintuvą, galingesnį, negu reikia, kažin, ar patalpų per daug neišsausins?
Atsakyti
QUOTE(mairux @ 2010 10 19, 17:17)
O ar nebus blogai, jei nusipirksim sausintuvą, galingesnį, negu reikia, kažin, ar patalpų per daug neišsausins?

Tai matosi ekranėlyje iki kiek drėgmė nukrenta, kaip ji krenta, tai galima išjungti kada jau gana sausinimo 4u.gif
Atsakyti
Na va turim mes jau ta aparata, tai parode 89% dregmes, o man klausimas, pewr kiek laiko jie prisipildo,ar galima nakciai palikti, nes kaip suprantu patys jie neisijungia, tik garsa skleidzia kad pilnas?? Keliuosi prie vaiko, tai dar ir prie aparato reiks keltis lotuliukas.gif Pas mus tas 720.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievakata: 20 spalio 2010 - 12:34
QUOTE(ievakata @ 2010 10 20, 13:33)
Na va turim mes jau ta aparata, tai parode 89% dregmes, o man klausimas, pewr kiek laiko jie prisipildo,ar galima nakciai palikti, nes kaip suprantu patys jie neisijungia, tik garsa skleidzia kad pilnas?? Keliuosi prie vaiko, tai dar ir prie aparato reiks keltis lotuliukas.gif  Pas mus tas 720.

O kokio dydžio patalpa? Aš vis domiuosi, niekaip neišsirenku. Nenoriu nusipirkti per daug galingą, bet taip pat bijau, per silpno. Gyvenam nuosavam name, namas senas, dviejų aukštų, labiausiai drėgsta ir pelyja laiptinė, taip pat kambariai antram aukšte.
Atsakyti
QUOTE(Misiutx @ 2010 10 19, 16:22)
labas,ir mes uzsisakem iš  http://www.manoirankiai.lt Delonghi DNS 65.lauksim rytoj žadejo pristatyti,tai galesiu parasyti kaip veikia.

Taigi pristatė mum jau.esu kolkas patenkinta nakti veikia pastatem ant minimumo programos tai labai tylus gali miegot net tam kambary pririnko vandens virs litro ir tai ant zemiausio lygio o jei butu ant max tai manau butu pilnas bakelis. patinka kad yra Intergruotas jonizatorius ir oro valymo prietaisas
# Antibakterinis filtras išvalo orą nuo dulkių ir bakteriju.nesunkus ir nedidelis sveria tik virš 5 kg.radau tik viena minusa kad nerodo drėgmės lygio bet vy.rukas numušo kaina truputuka tai nusipirksim ta matuokli
Atsakyti
QUOTE(mairux @ 2010 10 20, 16:27)
O kokio dydžio patalpa? Aš vis domiuosi, niekaip neišsirenku. Nenoriu nusipirkti per daug galingą, bet taip pat bijau, per silpno. Gyvenam nuosavam name, namas senas, dviejų aukštų, labiausiai drėgsta ir pelyja laiptinė, taip pat kambariai antram aukšte.

Pas mus apie 60 kv.
NA va ir mes laikem ijunge per nakti tai puse bako prikapsejo, dregmes lygis nukrito kokiu 10-15%, gerai dirba kaip oro sildytuvas puteklis, tik nepatinka kad automatiskai neissijungia, kai prisipildo, galima butu palikt pvz savaitgaliui, bet mes megstam aisvaziuoti, tai neiseis, vistiek galvoju naktiniu rezimu jungti, taip maziau uz elektra iseitu.
Atsakyti
QUOTE(mairux @ 2010 10 20, 16:27)

tai tu pasiskambink kuriems nors pardavejams ir tie tau viska pasakys. pas mus 65kv.m. tai mums iskart siule DH720 - pilnai automatini modeli, tai ji ir pasiemem - esam ziauriai patenkinti. kitiems taip pat rekomenduoju, o jei patalpos didesnes ar mazesnes ziurekites, per galingas modelis niekuomet nebus, mums kaip aiskino tai tik greiciau issausina, o el. energijos iseikvoja priklausomai nuo surinkto kiekio, tai galingesnis tik greiciau darba atlieka smile.gif
Atsakyti
Ieskau zmogaus Vilniuje, kuris galetu suremontuoti dregmes surinktuva.
Gal kas gali toki rekomenduoti?
Atsakyti