Įkraunama...
Įkraunama...

Drėgmės surinktuvas

QUOTE(smala @ 2008 10 22, 10:41)
Sveikute 4u.gif ,gal radai Vilniuje pirkti?
Kiek ziurejau Vilniuje visi brangus,nuo600Lt. blush2.gif

Niu kiek ziurejom, tai be 600lt nelabai ka galima nusipirkt ax.gif
Tai dabar greiciausia pirksim deveta uz 1000lt , bet jau gera, kazkoki vokiska vyras nuziurejo.
Nes paskaiciavom,kad nuomotis neapsimoka.. o naujas geras kainuoja 1500-1700lt.
Beto planuojam namuka statytis,tai pravers jis mums ir veliau statybose, galvojam.
Atsakyti
QUOTE(neraj @ 2008 10 12, 17:57)
drėgmes surinkeju yra Kaune silainiu Norfos pastate,  Kursiu g1  kur prekiauja visokiais devetais ir naujais daiktais ir ten yra  dregmes surinkeju, dabar akcija po 199 ir po 299 , mes pirkom  uz  299 labai geras daikcius,  puikiai renka dregme, visiskai naujas, yra ekraniukas , kuriame rodo temperatura , dregme, , jis valo ora , renka dregme, ir gali buti naudojamas vasara kaip vintiletorius.  galima uzprogramuoti,  kad pats isijungtu uz 1,2,4,8 valandu. Bandykit ten nuvaziuoti , mes pirkom pries pora savaiciu.  thumbup.gif

Aciu uz pasidalinima - nors praejo kiek laiko bandysiu ieskot doh.gif
Turejom mes is SENUKAI ta kvadratine dezute su tirpstancia tokia kaip puta, rinko vandeni, bet pas mus kiek rimtesne problema, tai greiciauisiai teks elektrini pirt prietaisa doh.gif
Tik dar toks klausimelis: ar i juos nereikia deti kokiu filtru? Nes beda gali buti ta, kad perkant, tarkim Norfoj, veliau nebus kur gaut priedu g.gif
man idealus variantas butu jei butu dar su oro filtru, nes esam alergiskos unsure.gif
Atsakyti
ta parduotuve berods vadinasi Erbi, o del filtru tai jie turi du filtrus is sonu , kurius isemi isvalai ir vel naudoji jie daukartiniai smile.gif
Atsakyti
Mes Vilniuje parduodam italiska, Sial firmos, naudojom praeita ziema, darydami namo vidaus apdaila. wink.gif Jei ka domina - http://www.skelbiu.lt/4705106.html , tik ne visai toks, kaip nuotraukoj (cia tiesiog iliustracija wink.gif ). Naujas kainavo 1350 Lt. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(neraj @ 2008 10 27, 00:03)
ta parduotuve berods vadinasi Erbi, o del filtru tai jie turi du filtrus is sonu , kurius isemi isvalai ir vel naudoji jie daukartiniai  smile.gif

Laba,ar tikrai jis valo ora?Mano vyras vakar buvo nuvaziaves,bet apie oro valyma nieks neuzsimine.Tiesa,jis ziurejo ta,kur kainuoja 200.O jus brangesni pirkot?
Atsakyti
uz 200 simtus tai yra vien dregmes surinejas, mes pirkom uz 300 kur yra 3 in 1 , tai anu gal tada jau nebera g.gif
Atsakyti
QUOTE(neraj @ 2008 10 30, 14:56)
uz 200 simtus tai yra  vien dregmes surinejas, mes pirkom uz 300 kur yra 3 in 1 , tai anu gal tada  jau nebera  g.gif

Aciu uz info,bandysiu as pati nulekti iki ten.Gal dar rasiu g.gif
Atsakyti
jau yra uz 299 lt mes nusipirkom ir ka tik pajungem tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(syrse @ 2008 10 30, 18:51)
jau yra uz 299 lt mes nusipirkom ir ka tik pajungem  tongue.gif

Mano vyras pries pora valandeliu ir gi nupirko!As skambinau i parduotuve apie 13 val,tai man pasake,kad tas,kuris turi f-ja 3-viename(uz300)yra tik vienas.Paprasiau,kad rezervuotu iki 16 val.O pasirodo,kad dar turejo g.gif
Atsakyti
mes kai pajungem tai dremes parode 87 proc. blink.gif ir per 1.5 val.ispylem 200ml vandens doh.gif as manau gal ir geras bus daikciukas g.gif
Atsakyti
SYRSE,ar jus turite naudojimosi instrukcija?Mes ji atsivezeme,bet jis pucia salta ora.Dregnuma parode 84%,ir kol buvo ijungtas,labai greitai % krito thumbup.gif .Man norisi suzinoti,ar turi pusti saltas oras,kol jis renka dregme g.gif .Ir siaip ten yra daugiau f-ju.Bet as nelabai suprantu.Please,help me blush2.gif
Atsakyti
mes irgi neturim instrukcijos,pas mus irgi pucia ora,bet is vieno sono pucia silta,o is kito salta kai nustatyta ant "dry",o dregme renka tai super thumbup.gif
Atsakyti