[quote=Olginskiene,2010 02 04, 07:59]
[quote=Linutete,2010 02 03, 17:15]
Su kuom natas piesei? Cia buvo keli pasiulymai tai irdomu ir tavo patirtis
As kompu pasidariau ir ant popieriaus atsiprintinau, laiko ir pinigeliu sumetimais nedariau paklodės

nezinau, man paciai tai neblogai atrodo

Tik ikelti neina

matyt kazka ne taip darau

Jei noresi galiu i pasta atsiusti, tik adreso reikia.
O del antros puses, tai jo, pagalba ziauriai reikalinga. Kad ir tokia kad scenariju paskaitytu, paziuretu gal kas neidomu, gal ka pamirsai

Bet nevisada taip gaunasi. Bet nenukabink nosies, esi super svociute

. Tokia ir jauskis per visas vestuves, ir negalvok apie nieka "Svarbiausia nesinervinti ir gerai maitintis"
[/quote]
Parasiau i az pasta

na jis paskaite ir kelias mintis pasiule, praeita savaitgali savas ziurejom kad kazka paderint, bet jau viskas tiko ir nekeitem nieko, man tik noretusi kad savaites dienom kai as karpau, sedeciau viena panirus, tik to jau nebus

nu nieko kaip nors, vistiek nebuna taip kad niekur negaliu islekt savais reikalais

pabuna jis kad ir nusikales tai vakarais kokia valanda ir lakstau (tiksliau ciuozineju tokiais keliaiais )

savais tikslais
Matai man tokios mintys, nes pirma kart teko tokios pareigos ir dar pas sese vestuvese

tai norisi padaryt ispudi gera, tuo labiau kad mama visa gyvenima vestuves ruosus (seimininkavus) tai vistiek atsakomybes daug daugiau atsiranda

bet vakar snekejau su muzikantais, tai pasake: rupesciu palikit mums, patys pailsekit ir pasiruoskit linksmintis

tai viskas bus ciki piki