Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 79 tema

Labas, mergicos,
kas man gali paprastai paaiskinti,kuo skiriasi DMC colour variations siulai nuo DMC multicolor g.gif Ir kodel, pvz kasiuluose ir vieni, ir kiti kainuoja taip pat, o siuvinejimo magijoje color variations kainuoja perpus brangiau g.gif
Atsakyti
DMC multicolor - pagal numeracija pirmieji siulai DMC paleteje (48-126 berods). Matkelyje viena spalva tik keiciasi jos atspalvis nuo tamsaus iki sviesaus.
DMC colour variations - pagal numeracija, berods prasideda nuo 4000 (4010-4240). Matkelyje gali buti skirtingos spalvos . Pvz geltona ir zalia, rozine ir geltona, melyna ir violetine ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepsnike: 04 lapkričio 2009 - 15:33
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2009 11 04, 11:57)
Acacia  Gražu. Tik tulpės? Ar bus dar į tą pačią temą ir kitos?

Ačiū.
Jau yra smile.gif Esu rožes ir aguonas išsiuvinėjusi. Beliko tik nasturtos, bet jos man nelabai patiko, matyt liks jos "nepačiupinėtos":)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acacia: 04 lapkričio 2009 - 16:53
na va ir as galiu pasirodyti savo eiga nebedaug laiko beturiu tai varau ir varau kai tik kokia minutele atsiranda biggrin.gif
http://public.fotki....s/sl743793.html
Atsakyti
QUOTE(e.meskine @ 2009 11 04, 18:23)
na va ir as galiu pasirodyti savo eiga nebedaug laiko beturiu tai varau ir varau kai tik kokia minutele atsiranda  biggrin.gif

Labai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(e.meskine @ 2009 11 04, 15:23)
na va ir as galiu pasirodyti savo eiga nebedaug laiko beturiu tai varau ir varau kai tik kokia minutele atsiranda  biggrin.gif

Ojeei kaip faina. Dabar jau gausi pasakot. Kaip su kuo schemą darei? Ar labai ten apdirbinėjai nuotrauką? Kiek spalvų,kokio dydžio? Nes šia tema uuuoooj kaip diskutavom.
Atsakyti
QUOTE(e.meskine @ 2009 11 04, 17:23)

Koks grožis. wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos merginos ir moteriškės mirksiukas.gif Tik savaitę nebuvau, o jau darbų darbelių grožis swoon.gif swoon.gif : ir švyturys, ir metrikiukas Guodos, o ką jau bekalbėt apie Džeinės Ganytoją... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Žodžiu esat šaunuolės, negalėčiau išskirt nei vieno atskirai mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos darbstuoles 4u.gif

Noriu parodyti savo pabaigta darbeli ir paklausti patarimo reminti su stikliuku ar be jo? g.gif Cia pirmas mano darbas su karoliukais, tai nezinau kaip geriau ziuretusi g.gif Praktiskumo sumetimais stikliukas nuo dulkiu apsaugotu, bet kaip per karoliukas, ar gerai prisispaudzia? g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Forget-me-not @ 2009 11 04, 18:29)
Sveikos darbstuoles  4u.gif

Noriu parodyti savo pabaigta darbeli ir paklausti patarimo reminti su stikliuku ar be jo?  g.gif Cia pirmas mano darbas su karoliukais, tai nezinau kaip geriau ziuretusi  g.gif Praktiskumo sumetimais stikliukas nuo dulkiu apsaugotu, bet kaip per karoliukas, ar gerai prisispaudzia?  g.gif

tai kiek žinau ,jei paspartą dėsi tai karoliukai net neprisispaus,atsimenu merginos kalbėjo apie tai kažkada anksčiau mirksiukas.gif .man tai kažkaip su stiklu atrodo saugiau ir savininkui mažiau vargo nuo dulkių saugot ,o tai bijodamas ,kad sudulkės į kokią spintą nukištų doh.gif ,visokių juk žmonių yra..
Atsakyti
QUOTE(Forget-me-not @ 2009 11 04, 19:29)

Noriu parodyti savo pabaigta darbeli ir paklausti patarimo reminti su stikliuku ar be jo?  g.gif Cia pirmas mano darbas su karoliukais, tai nezinau kaip geriau ziuretusi  g.gif Praktiskumo sumetimais stikliukas nuo dulkiu apsaugotu, bet kaip per karoliukas, ar gerai prisispaudzia?  g.gif

wub.gif angel.gif gražu
Atsakyti
QUOTE(Forget-me-not @ 2009 11 04, 18:29)

as reminus mirabilia paveiksla kur jau net ne karoliukai, o kristala prisisiuvinejo ir reminau su stiklu , ten tokia juostele dejosi prie pasporto, kuri "pakele" stikla. galima ir tarp stiklo ir paveikslelio det po degtuka kad butu toks tarpelis, bet det prie pat krasto remo, kad nesimatytu ko nereik. arba dek dviguba pasporta, nors maziems karoliukams gal net ir vieno uztektu, kad nesuplotu
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugsėjė: 04 lapkričio 2009 - 18:44