Cipciuk, man labai grazus tortas su staltiesele -- toks "stiliovas"

O del napoleono, tai visada maniau, kad sitas tortas privalo buti kuo naturaliau puostas, nes bet kokie persaldinimai ji ziauriai sugadina, tad
Asseni, faina masinyte
Monikute, komentaras del sirupo virimo... taip neturi but, kad vienoj vietoj jau kunkuliuoja, kitur dar net neistirpe milteliai -- reikia maisyti, kol viskas pilnai istirps ir sirupas taps vienodos konsistencijos ir tik tada (!) maisyti galima nustoti. Beje, greiciausiai naudojai inda pernelyg placiu dugnu, negali taip buti?
Beje, gliukozes gaminiai turi didesni tasuma, nei naudojant cukraus sirupa, ir taip pat leciau dziuna -- ta irgi reiketu tureti omenyje...
P.S.: Jus tik paziurekit, ka Olesta (savo avataro pavidalu) isdarineja Cipciuko parase