Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Utenoje

QUOTE(Gema @ 2010 01 29, 10:47)
Taip vienvieciu yra, bet as buvau dvivietej ne viena, bet man buvo gerai  thumbup.gif  , nes juk tik 2 paras laiko, jei viskas gerai, aisku jei buciau gimdzius pirma karta ir t.t. tikrai buciau imusi ta mokama...bet cia kiekvienai pagal aplinkybes, savijauta, poreikius....
Vaiku gydytojai tai ne is poliklinikos, viena tokia sena sena Rimsiene...., kiek girdejus ten dar is Vilniaus atvaziuodavo...nu pas mane buvo Rimsiene...
Jei viskas gerai pradzioj dviese, o paskui  buna keturiese  smile.gif  (na pas mane taip buvo antra karta)

va va pritariu, nezinau kaip kitom as kai gimdziau sakiau tik privacia imt, is pradziu paskyre i normlia palata, ten viena pagimdzius jau buvo, tevelis sedi tevelio ten gimine ir dar pora draugiu, o man ir saremiai prasidejo ir vandenukai nubego nu zodziu, norejos kad nelabai kas matytu doh.gif as tik uz privatuma tokiom akimirkom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura2 @ 2010 01 30, 13:13)
va va pritariu, nezinau kaip kitom as kai gimdziau sakiau tik privacia imt, is pradziu paskyre i normlia palata, ten viena pagimdzius jau buvo, tevelis sedi tevelio ten gimine ir dar pora draugiu, o man ir saremiai prasidejo ir vandenukai nubego nu zodziu, norejos kad nelabai kas matytu doh.gif  as tik uz privatuma tokiom akimirkom 4u.gif

Pritariu. Mane tai erzina tokie nesupratingi zmones, kurie apie kitus visai negalvoja bash.gif Na suprantu, kad norisi aplankyt pagimdziusia moteri, vaikucio paziuret, bet kaip kitai jaustis, kai nuolat svetimu zmoniu pilna palata?... Ir zindyt nepatogu, ir galiausiai iki tualeto nueit, nes vien islipimo is lovos procesas nelengvas rolleyes.gif O dar tau kai vandenys nubego, saremiai prasidejo, nu tai visai...
Kai pirma dukryte pagimdziau, tai tik vyras pas mane budavo. Pas mano palatos kaimyne irgi tik vyras atvaziuodavo - kaip del to dziaugiuosi thumbup.gif Siaip as nieko pries gulet dviese palatoj - kaimyne vaikuti paziuredavo, kol i dusa nueidavau ir siaip patarimu viskiu dave, nes jinai jau trecia gimde smile.gif
Atsakyti
as tai sakau aciu dievui, kad atsilaisvino ta privati palata, nes buciau isvaikius visus gal as pati po gimdymo.... lotuliukas.gif o ten tai ramiai niekas neziuri kvadratinem akim i tave kaip keliesi eini, ar darai ka tualete garsiau! blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura2 @ 2010 01 31, 16:50)
as tai sakau aciu dievui, kad atsilaisvino ta privati palata, nes buciau isvaikius visus gal as pati po gimdymo.... lotuliukas.gif  o ten tai ramiai niekas neziuri kvadratinem akim i tave kaip keliesi eini, ar darai ka tualete garsiau! blush2.gif

As tai stebiuosi zmoniu nesupratingumu schmoll.gif As irgi greiciausiai buciau isvaikiusi visus, bet vyras tai butu padares gal dar greiciau uz mane tongue.gif
O tai cia kai saremiai buna reik gulet su jau pagimdziusia mama vienoj palatoj? Atskirai niekur nepaguldo? blink.gif Anyksciuose tai as visa diena praleidau gimdykloj, ten lovoj gulejau, vaiksciojau, o kai stumt reikejo, tai ant stalo lipau. Po gimdymo perveze i palata. Nejau cia i gimdykla veda, kai jau vaikas lenda? blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,

Dauguma jau skaiciuojat paskutinias dieneles, o as tik pradedu biggrin.gif Na ir prisiskaiciau cia pas jus g.gif

Nors man dar pati pradzia, bet jau po truputi galvoju apie gimdyma. Taciau del gimdymo Utenoje mano nuomone visada buvo bloga. Nes cia nezinau nei vieno patikimo gydytojo schmoll.gif Pati jokios neigiamos patirties su jais neturejau, tik drauges liudnai nukentejo, jei galima taip pasakyti unsure.gif Na gal jei viskas gerai tai visi gydytojai geri, bet jei komplikacijos tada visi blogi g.gif As pati turiu gydytoja Vilniuje, kuriai ir patikiu savo prieziura smile.gif Tiek su pirmu nestumu pas ja lankiausi, tiek ir dabar su antru. Nors esu garantuota, kad visus tyrimus atliks kokiu reikia thumbup.gif Taciau pirma vaika gimdziau Ukmergeje. Is pradziu galvojau apie Antakalnio klinikas prie savo gydytojos, bet ten irgi konvejeris, todel nusprendziau Ukmerges GN. Nes apie ja buvau girdejusi tik gerus atsiliepimus. Ir tikrai nenusivyliau thumbup.gif Viskas buvo puiku, gydytojai, prieziuras, viskas puiku. Galvojau tartis, bet kadangi mano mazius 9 dienom anksciau gime, nieko nespejau ir nuvaziavau ekspromtu doh.gif Pakliuvau pas skyriaus vedeja ir viskuo buvau labai patenkinta. Vyras po gimdymo aisku atsidekojo. Bet cia Utenoj tai stavkes, kaip pasiskaiciau blink.gif Kad Vilniuje tukstantis, o cia gi provincija g.gif Net baisu kokie plesikai verysad.gif Ir palata Utenoje privati labai brangi... As Ukmergeje po 30 lt. parai gyvenau tokioj palatoj. Prabuvau nuo penktadienio iki pirmadienio ir sumokejau tik 90 lt. O kad privatumo norisi tai tikrai. Na apie Utena mano nuomone vis dar nepasikeite, nors dar turiu laiko galvoti smile.gif

Sekmes visoms laukiancios savo maziuku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiva @ 2010 02 01, 23:19)
Sveikos mergaites,

Dauguma jau skaiciuojat paskutinias dieneles, o as tik pradedu biggrin.gif Na ir prisiskaiciau cia pas jus g.gif

Nors man dar pati pradzia, bet jau po truputi galvoju apie gimdyma. Taciau del gimdymo Utenoje mano nuomone visada buvo bloga. Nes cia nezinau nei vieno patikimo gydytojo schmoll.gif  Pati jokios neigiamos patirties su jais neturejau, tik drauges liudnai nukentejo, jei galima taip pasakyti unsure.gif Na gal jei viskas gerai tai visi gydytojai geri, bet jei komplikacijos tada visi blogi g.gif  As pati turiu gydytoja Vilniuje, kuriai ir patikiu savo prieziura smile.gif  Tiek su pirmu nestumu pas ja lankiausi, tiek ir dabar su antru. Nors esu garantuota, kad visus tyrimus atliks kokiu reikia thumbup.gif Taciau pirma vaika gimdziau Ukmergeje. Is pradziu galvojau apie Antakalnio klinikas prie savo gydytojos, bet ten irgi konvejeris, todel nusprendziau Ukmerges GN. Nes apie ja buvau girdejusi tik gerus atsiliepimus. Ir tikrai nenusivyliau thumbup.gif  Viskas buvo puiku, gydytojai, prieziuras, viskas puiku. Galvojau tartis, bet kadangi mano mazius 9 dienom anksciau gime, nieko nespejau ir nuvaziavau ekspromtu doh.gif  Pakliuvau pas skyriaus vedeja ir viskuo buvau labai patenkinta. Vyras po gimdymo aisku atsidekojo. Bet cia Utenoj tai stavkes, kaip pasiskaiciau blink.gif Kad Vilniuje tukstantis, o cia gi provincija g.gif  Net baisu kokie plesikai verysad.gif Ir palata Utenoje privati labai brangi... As Ukmergeje po 30 lt. parai gyvenau tokioj palatoj. Prabuvau nuo penktadienio iki pirmadienio ir sumokejau tik 90 lt. O kad privatumo norisi tai tikrai. Na apie Utena mano nuomone vis dar nepasikeite, nors dar turiu laiko galvoti smile.gif

Sekmes visoms laukiancios savo maziuku biggrin.gif

siaip as irgi girdejau kad ukmergej superiniai GN, nes kaimyne mano gimde ten, ir kas svarbiausia nieko nemokejo blink.gif bet sake prieziura tai 10 balu. sake pacios gydytojos leliuku nekisa iskart misinelio jei pieno neturi, skatina pacia mamyte geriau nusitraukt ar maitint kuo dazniau, nes paskui vaikas nemoka zisti neistraukia iki galo pienuko, kaip buvo mano atveju verysad.gif
o utena kaip ir utena. sakiau antru nestumu tik i vilniu privaciai ir pas daktarus ir gimdyt, sumokesi pinigus bet zinosi uz ka sumokejai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ziuriu, pas Wiva amziaus tarpsnis tarp vaikuciu irgi nedidelis bus ax.gif
Kaip nestumo pradzia? Nepykina?
As tai miriau nuo blogumo pirmus 4 menesius, ligoninej lasines lasino, nes voris krito. O prie viso to dar mazaja reikejo rupintis doh.gif Bet ko tik zmogus neistversi...
Snd uzsiregistravau i Medea echoskopijai. Tik echo (be konsultacijos) pas Ciurliene kainuoja 90lt. Ramumo delei noriu normaliai kad istirtu nestumo pabaigoje nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(oote @ 2010 02 02, 18:00)
Ramumo delei noriu normaliai kad istirtu nestumo pabaigoje nestuke.gif

o ka ji gali istirti? tu gal turi abejoniu del placentos? g.gif
nebedaug tau beliko nestuke.gif auginsi sesytes wub.gif wub.gif ir toliau svajosi apie sunu hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(redared @ 2010 02 02, 21:16)
o ka ji gali istirti? tu gal turi abejoniu del placentos?  g.gif
nebedaug tau beliko  nestuke.gif auginsi sesytes  wub.gif  wub.gif ir toliau svajosi apie sunu  hihihi.gif

Cia is asmenines patirties kalbi? tongue.gif
Del placentos abejoniu neturiu, bet noriu, kad vaikuti dar karta apziuretu (vyras vis dar tikisi, kad uzaugo tarp kojyciu kas nors lotuliukas.gif )
O jei rimtai, tai vakar drauge pagimde mergyte su igimta sirdeles yda. Tai visa laime, kad jai del kitu priezasciu buvo paskirtas CP Antakalny. Mergyte perveze prieziurai i Santariskes. O va taip paciai gimdant prie musu daktaru tai kazi kaip viskas baigtusi schmoll.gif g.gif
Mane tokie dalykai labai sukrecia, ypac besilaukiant, ir tada kyla noras nors kiek apsidraust. Jau pradejau svarstyt galimybe tartis su Dumse ar Vadapoliene del gimdymo g.gif
Atsakyti
gimdžiau Utenoj 12,28. Siūlė pasirinkt vienvietę palatą, bet pagalvojau, kad bus nuobodu vienai. Kolegė pasitaikė labai šneki, bet ją kitą dieną išrašė, tai likau viena. Iš tikrųjų, tai nebuvo kada nuobodžiaut, dvi dienos greit praėjo. Gimdžiau pas Blažienę ir likau patenkinta, nors buvau nekokių atsiliepimų girdėjus. Elgėsi labai gražiai su manim, nors gal padėjo ir tai, kad vyras buvo.
Atsakyti
Wiva, tik jau negalvok taip blogai apie Uteną. Aš pirmą vaiką gimdžiau Antakalnį ir patikėk, vos galo negavau. Tai buvo 2002 m. Priežiūra po gimdymo baisi. Vaikiukui mišinio nedavė tol, kol gerklės neatidariau(mat pati pieno neturėjau), mane išrašė neperspėję, kad man baisi mažakraujystė, dar du mėn. prasirgau, kol pati neišsiaiškinau. Utenoj žmonių mažiau, bet dėmesio daugiau. Antrą kartą irgi pieno neturėjau, tai man dar nespėjus iš lovos išlipt, slaugė jau su mišiniu prisistato. Iš anksto su niekuo nesitariau, ir daktarei tik simboliškai atsidėkojau, ir viskas buvo gerai, nors gimdžiau su skatinamaisiais. Vieno, ko nelinkiu, tai pas Stonį pakliūt, bet čia tik mano nuomonė, nes esu girdėjus, kad kitoms jis patinka.
Atsakyti
QUOTE(ilonytė @ 2010 02 03, 10:57)
Wiva, tik jau negalvok taip blogai apie Uteną. Aš pirmą vaiką gimdžiau Antakalnį ir patikėk, vos galo negavau. Tai buvo 2002 m. Priežiūra po gimdymo baisi. Vaikiukui mišinio nedavė tol, kol gerklės neatidariau(mat pati pieno neturėjau), mane išrašė neperspėję, kad man baisi mažakraujystė, dar du mėn. prasirgau, kol pati neišsiaiškinau. Utenoj žmonių mažiau, bet dėmesio daugiau. Antrą kartą irgi pieno neturėjau, tai man dar nespėjus iš lovos išlipt, slaugė jau su mišiniu prisistato. Iš anksto su niekuo nesitariau, ir daktarei tik simboliškai atsidėkojau, ir viskas buvo gerai, nors gimdžiau su skatinamaisiais. Vieno, ko nelinkiu, tai pas Stonį pakliūt, bet čia tik mano nuomonė, nes esu girdėjus, kad kitoms jis patinka.

na man kaip tik labai nepatiko, kad neprasius misi gruda perprievarta, o nemokina taisklingai paduoti kruti ir ka daryti, kad kuo greiciau tas pienukas atsirastu...
Del demesio tai net nezinau g.gif gal ir uztektinai ten jo yra, bet nelabai kokybisko...
Atsakyti