QUOTE(redared @ 2009 11 14, 19:03)

oote, baik
Nu taip

Bet tik tiek, kad ir laike nesiorientuoji ir, laimei, jis bega daug greiciau nei atrodo. Man pora val. iki stumimo taip greit prabego... Pusvalandis kaip 5 min. praskrieja

Na gal kitu patirti kitokia, nezinau...
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2009 11 15, 00:24)
man atrodo kaip bebutu,daznai vyrai labiau supranta nei moterys,nors ir nezino jie o seip as vis save raminu,kad tas skausmas gi labai laikinas...nenoriu epiduro,ziauriai nemegstu adatu
jau teko pajaust ttuos netikruosius saremius,visgi turbut nepalyginsi su tikraisiais,bet pasirode,kad istversiu
Na tikrai skausmas nepalyginamas, toli grazu... As kai i ligonine atvaziavau ir kai pamatavo saremiu stipruma, tai rode 20. Tokio stiprumo skausma gan nesunkiai galima istvert, bet aplinkiniam akivaizdziai matos, kad skauda, nes plepet lyg niekur nieko neiseina. Tik uzsiciaupi, susirieti ir dantis sukandi.
Kai saremiu stiprumas sieke 65, jau labai labai skaudejo. O kai buvo 95, jau net nebemaciau tu skaiciuku, vyras pasake. Tokia busena, lyg pusiau be samones buciau buvus
Atsimenu, pries gimdyma galvojau, kaip ziauru, jei gimdyma stebi studentai. Oj, kaip geda ir pan... O per didziuosius saremius ant tiek viskas dzin, kad nors ir tiesiogine TV tegu filmuoja
Bet tikrai viska istversi ir pamatysi, kad esi daug stipresne ir istvermingesne, nei galvojai anksciau.
QUOTE(Innnggga @ 2009 11 15, 14:04)
Dar koks klausimelis,man jau kokia savaite,pamaudzia pilvo apacia,kaip kad sirgt tureciau,ir dazniausiai vakarais

,kazin ar tai normalu
Manau, kad viskas cia normalu. Vakare buni labiau pavargus ir todel gimda susitraukineja. Man irgi taip buvo