Įkraunama...
Įkraunama...

akcija "Apgaubkime vaikus savo delnų šiluma"

prisedu, paskleisiu žinią.

bet su mezgimu bus prastai.. nesiseka man su virbalais sad.gif
Atsakyti
Lietuvoje gyvena daugybė skurstančių vaikų, pas kuriuos Kalėdos šiemet ateis tuščiomis. Tikriausiai Tu ir pati tai žinai, bet stengiesi negalvoti, juk pakeisti nieko negali...
Netiesa – gali! Ir visiškai paprastai. Padovanok žaisliuką bent vienam vaikiukui! Sakai, pačios piniginėje švilpauja vėjai? Užverk ją – Tau jos neprireiks.
IKI skelbia internetinę gerumo akciją ir kviečia joje dalyvauti visus, kam tai rūpi. Pinigų yra – reikia juos panaudoti. Kaip?
Paspausk šią nuorodą ir akcijos sąskaita automatiškai pasipildys 5 ct.
Surinkus pakankamą sumą, bus perkami žaisliukai, kurie per Kalėdas bus išdalinti sunkiau besiverčiančių šeimų vaikams.
Atsakyti
Kalėdos artėja, artėja ir gruodžio 15 mirksiukas.gif Akcijos organizatoriai tikisi Jūsų visų paramos 4u.gif 4u.gif 4u.gif Apgaubkime vaikus savo delnų šiluma...
Atsakyti
Kariai kviečia Lietuvos žmones Afganistano vaikams numegzti pirštinių

Rudenį į tarptautinę misiją Afganistane išvykstanti nauja Goro provincijos atkūrimo grupės Lietuvos karių pamaina kviečia Lietuvos žmones dalyvauti jų rengiamoje socialinėje akcijoje „Sušildyk vaikučių rankutes“ ir numegzti Afganistano vaikams pirštinių.


Žiemos (lapkričio-kovo mėnesiais) Afganistane itin atšiaurios ir sniegingos, todėl kariai rengia šią paramos akciją norėdami bent daliai Goro provincijos vaikų palengvinti ir praskaidrinti artėjančios žiemos rūpesčius.


Kariai tikisi, kad ir šį kartą Lietuvos žmonės, bendruomenės, organizacijos taip pat atsilieps į jų kvietimą ir iki rugsėjo 16 d. suspės numegzti ir padovanoti bent po vieną porą pirštinių.

Numegztas pirštines kariai kviečia atnešti į įvairiuose šalies miestuose esančias Krašto apsaugos savanorių pajėgų rinktinių Alytuje, Kaune, Klaipėdoje, Panevėžyje, Vilniuje kuopavietes.

Sąrašą punktų, į kuriuos galima atnešti pirštines galite rasti čia.
Atsakyti