Įkraunama...
Įkraunama...

odiniai baldai

QUOTE(Afrikiete @ 2008 10 09, 17:25)
Siaip as kategoriskai pries odinius. Nes moterims atsiranda ivairiausi uzdegimai sedint ant ju ir siaip vasara ant ju prakaituojama, o ziema turi nuolat su adijalais apkloti, tada jokios prasmes neturi pirkti odods, nes vaikai ispurvina ir uzklotus adijalus ant odiniu baldu  g.gif tai dabar isigijom gobelenu traukta kampa ir tikrai nesigailim pasirinkom tvirtesne medziaga, uz tai miela ir malonu sedeti  biggrin.gif

O man oda thumbup.gif Ir nesamone, kad moterims nuo odiniu baldu uzdegimai atsiranda, nebent ten moterys priauga prie tu baldu biggrin.gif I svetaine kitokiu ir nepirkciau schmoll.gif
Omes pirkom odinius baldus Kirtimuose,ten jie vezasi is Vokietijos,tai kainos ner ka lygint su salonu kainom schmoll.gif Jei kam aktualu,galiu duot tel. 868784654 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Afrikiete @ 2008 10 09, 17:25)
Siaip as kategoriskai pries odinius. Nes moterims atsiranda ivairiausi uzdegimai sedint ant ju ir siaip vasara ant ju prakaituojama, o ziema turi nuolat su adijalais apkloti, tada jokios prasmes neturi pirkti odods, nes vaikai ispurvina ir uzklotus adijalus ant odiniu baldu  g.gif tai dabar isigijom gobelenu traukta kampa ir tikrai nesigailim pasirinkom tvirtesne medziaga, uz tai miela ir malonu sedeti  biggrin.gif

Na aš dėl tų uždegimų manau,kad ir nelabai tiesa. mirksiukas.gif
O draugė turi ir labai patenkinta ir sako tikrai nesamonė,kad šalta sėdėti ar prakaituojama kai karšta. mirksiukas.gif
Na palauksiu kol mums atveš o tada parašysiu visą tiesą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ligiukss @ 2008 10 10, 11:12)
Na aš dėl tų uždegimų manau,kad ir nelabai tiesa.  mirksiukas.gif
O draugė turi ir labai patenkinta ir sako tikrai nesamonė,kad šalta sėdėti ar prakaituojama kai karšta.  mirksiukas.gif
Na palauksiu kol mums atveš o tada parašysiu visą tiesą  lotuliukas.gif

Na cia zinote kiekvienam individualus klausimas. Kam oda, o kam medziaga. smile.gif Kadangi Lietuvoje ir taip didzioji metu dalis orai buna niurus, todel man namie norisi silumos ir jaukumo, todel neiskeisciau nei medziagos i oda, nei medinio stalo i stiklini smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal kas pirkot baldus Dauglitoj? Kaip pas juos su garantija? Kuriam laikui duoda?
Atsakyti
Man rodos ten (Dauglitoj) garantijos neduoda, nes juk tai nekondiciniai baldai.
Šiaip tikrai tie odiniai baldai nei šalti ir niekas ten ant jų neprakaituoja, jau du mėnesiai turime odinius baldus ir negalime atsidžiaugti. Va dermantininiai tai jau kas kita...
Manau vienintelis odinių baldų minusas, kad juos galima įbrėžti (pvz mažiai su kokiais žaislais), o daugiau minusų aš juose nematau.
Atsakyti
QUOTE(Afrikiete @ 2008 10 10, 10:18)
Na cia zinote kiekvienam individualus klausimas. Kam oda, o kam medziaga.  smile.gif Kadangi Lietuvoje ir taip didzioji metu dalis orai buna niurus, todel man namie norisi silumos ir jaukumo, todel neiskeisciau nei medziagos i oda, nei medinio stalo i stiklini  smile.gif

Taip kiekvienas turi savo skonį,ir manau net neverta ginčytis mirksiukas.gif
Atsakyti
O kaip atskirti ar gera oda?

PVZ. kai renkies oda is pavyzdzio tai ja perlenkus ji neslidineja o kai baldas pagamintas kiek ciupinejau visus sulenkus slidineja. kaip dermantinas g.gif Gal juos ten kitaip apdirba? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(laisve76 @ 2008 10 27, 15:59)
Man rodos ten (Dauglitoj) garantijos neduoda, nes juk tai nekondiciniai baldai.
Šiaip tikrai tie odiniai baldai nei šalti ir niekas ten ant jų neprakaituoja, jau du mėnesiai turime odinius baldus ir negalime atsidžiaugti. Va dermantininiai tai jau kas kita...
Manau vienintelis odinių baldų minusas, kad juos galima įbrėžti (pvz mažiai su kokiais žaislais), o daugiau minusų aš juose nematau.

Astriais zaislais - tai taip, bet dar baisiau del katino doh.gif , nors mes savo nebebaram, nes vis tiek zadam tuos baldus svetainej keisti, atgyvene jau. Del odos tai mes irgi UZ! thumbup.gif Kokie ten dar uzdegimai.. lotuliukas.gif
O isigyje naujus butinai pirksim kazkoki purskala, klausiau KIKOJ, sake, kad gerai atbaido naminius gyvunus. Aisku, kol nepabandysi, tai ir nezinosi, kaip ten is tikruju. Gal yra bandziusiu ar ka zinanciu apie tokias priemones?

Dairomes dabar tu baldu, labai domina 3+2+1 minkstas odinis sviesus komplektas, nes dabartiniai yra tokios pat komplektacijos, tai nereiketu sukti galvos, kur ka statyti.
Anksciau esam pirke kampa tevams (gobeleno) Arbalde, Vilniuj, tai labai patenkinti likom ir kaina, ir kokybe bigsmile.gif nemazai apvaziave buvom. Ir lovu kainos man pasirode labai geros (cia ateiciai, nes su senaja niekaip atsisveikint neprisiruosiam, visai kledaras likusi). Siaip ir dabar ten dairomes, bet tai nebesuprantu, auksciau viena forumiete rase, kad pas juos "per 30% brangiau, nei Dauglitoj" blink.gif , bet kad jie Arbaldo svetainej buvo prie didmenininku, gerai prisimenu, nes kol ieskojom to kampo, tai daznai ziurinedavau, ka turi naujo ir didmenininkus vis perziuredavau kituose miestuose, nes vyras vazineja po Lietuva, tik pas kitus man atrodo nebuvo nuorodu i svetaines (dabar ten ju isvis nei vieno nebeskelbia), tai kazkaip vaziuoti nieko nematant - irgi nei sis, nei tas verysad.gif
REZIUME: tai kaip Arbalde gali buti brangiau, jeigu is ju ima? Kazkokia nesamone... doh.gif
PADEKIT! Gal kas zinot kaip cia yra is tikruju, nes permoket, aisku nesinori schmoll.gif

Atsakyti
Mes buvome Dauglitoje Šiauliuose ir po to nuvažiavome į Vilnių į Arbaldą, tai tikrai Arbalde pigiau ir didesnes nuolaidas mums padarė ir šiaip pasirinkimas buvo didesnis. Na dėl Mažeikių Dauglitos nežinau, nes nesu buvusi, bet esu girdėjusi, kad ten labai didelis pasirinkimas, bet mums buvo toli važiuoti.
O dėl Arbaldo baldų kokybės tai galiu pasakyti, kad ji tikrai super, baldai labai tvirti, odos kokybė puiki, o ten kur yra minusėlis, jo be mūsų niekas ir nepastebi ir šiaip jei jo mums būtų neparodę, tai net nebūtume ir atradę. thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki hi.gif
Kazkada aptarinejom internetine parduotuve ELIZIEJUS. Kai kurie is musu buvom jais susidomeje, bet nesiryzo pirkti, nes nebuvo galima ju apziuret gyvai, todel laukem atsiliepimu is tu, kas rysis juos isigyti smile.gif Tai mes ir ryzomes rolleyes.gif Baldai pas mus jau nuo liepos men ir asmeniskai as jais esu patenkinta! thumbup.gif Labai patiko, kad baldai buvo saugiai supakuoti (plevele, kartonas, kazkas panasaus i paralona ir dar sudeti i tokius didziulius tvirtus maisus, panasius kaip bulviu biggrin.gif ), nes kitose parduotuvese teko matyt, kad tik plevele apvynioja.. g.gif
Ir siaip tvark g.gif ingai padaryta smile.gif Beje ir miegama mechanizma galiu pagirti thumb_yello.gif
Atsakyti
Mes buvom Dauglitoj pirmadieni Mazeikiuose. Kainos tikrai nera dideles, net sakyciau per mazos hihihi.gif tik reik labai viska gerai apziuret, nes defektai kai kurie vos vos matomi, aisku kai kur ir nera. Visos beveik prekes sukrautos pas juos i tinklalapi www.dauglita.lt. I Vilniu atvezimas sake kainuoja apie 150Lt, bet.... kaimynai ten pirko baldus ir issiderejo, kad atveztu nemokamai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(M-o-n-i-q @ 2008 10 31, 00:26)
Sveiki hi.gif
Kazkada aptarinejom internetine parduotuve ELIZIEJUS. Kai kurie is musu buvom jais susidomeje, bet nesiryzo pirkti, nes nebuvo galima ju apziuret gyvai, todel laukem atsiliepimu is tu, kas rysis juos isigyti smile.gif  Tai mes ir ryzomes rolleyes.gif  Baldai pas mus jau nuo liepos men ir asmeniskai as jais esu patenkinta! thumbup.gif  Labai patiko, kad baldai buvo saugiai supakuoti (plevele, kartonas, kazkas panasaus i paralona ir dar sudeti i tokius didziulius tvirtus maisus, panasius kaip bulviu biggrin.gif ), nes kitose parduotuvese teko matyt, kad tik plevele apvynioja.. g.gif
Ir siaip tvark g.gif ingai padaryta smile.gif  Beje ir miegama mechanizma galiu pagirti thumb_yello.gif

O gal galima butu nuotraukele pamatyti photo.gif Mane irgi domina Eliziejaus baldai, bet vis dar renkuosi.
Atsakyti