QUOTE(laisve76 @ 2008 10 27, 15:59)
Man rodos ten (Dauglitoj) garantijos neduoda, nes juk tai nekondiciniai baldai.
Šiaip tikrai tie odiniai baldai nei šalti ir niekas ten ant jų neprakaituoja, jau du mėnesiai turime odinius baldus ir negalime atsidžiaugti. Va dermantininiai tai jau kas kita...
Manau vienintelis odinių baldų minusas, kad juos galima įbrėžti (pvz mažiai su kokiais žaislais), o daugiau minusų aš juose nematau.
Astriais zaislais - tai taip, bet dar baisiau del katino

, nors mes savo nebebaram, nes vis tiek zadam tuos baldus svetainej keisti, atgyvene jau. Del odos tai mes irgi UZ!

Kokie ten dar uzdegimai..
O isigyje naujus butinai pirksim kazkoki purskala, klausiau KIKOJ, sake, kad gerai atbaido naminius gyvunus. Aisku, kol nepabandysi, tai ir nezinosi, kaip ten is tikruju. Gal yra bandziusiu ar ka zinanciu apie tokias priemones?
Dairomes dabar tu baldu, labai domina 3+2+1 minkstas odinis sviesus komplektas, nes dabartiniai yra tokios pat komplektacijos, tai nereiketu sukti galvos, kur ka statyti.
Anksciau esam pirke kampa tevams (gobeleno) Arbalde, Vilniuj, tai labai patenkinti likom ir kaina, ir kokybe

nemazai apvaziave buvom. Ir lovu kainos man pasirode labai geros (cia ateiciai, nes su senaja niekaip atsisveikint neprisiruosiam, visai kledaras likusi). Siaip ir dabar ten dairomes, bet tai nebesuprantu, auksciau viena forumiete rase, kad pas juos "per 30% brangiau, nei Dauglitoj"

, bet kad jie Arbaldo svetainej buvo prie didmenininku, gerai prisimenu, nes kol ieskojom to kampo, tai daznai ziurinedavau, ka turi naujo ir didmenininkus vis perziuredavau kituose miestuose, nes vyras vazineja po Lietuva, tik pas kitus man atrodo nebuvo nuorodu i svetaines (dabar ten ju isvis nei vieno nebeskelbia), tai kazkaip vaziuoti nieko nematant - irgi nei sis, nei tas
REZIUME: tai kaip Arbalde gali buti brangiau, jeigu is ju ima? Kazkokia nesamone...
PADEKIT! Gal kas zinot kaip cia yra is tikruju, nes permoket, aisku nesinori