Įkraunama...
Įkraunama...

odiniai baldai

del odiniu baldu, tai mano nuomone jie parodo prabanga, bet nesuteikia namams jaukumo ir silumos. teko man sveciuose sedeti ant odines sofutes. labaiusiai nepatiko, kad sededama tarsi slysti zemyn. bet sofa atrodo graziai. smile.gif as dar girdejau, kad geras gobelenas yra patvaresnis uz dirbtine oda (ekooda vadinasi).
o tikros odos baldas, manau irgi ilgai atlaikytu. tik kaip ir sakiau, jaukumo nesuteiks.
Atsakyti
QUOTE(citrinuke33 @ 2008 12 03, 14:28)
del odiniu baldu, tai mano nuomone jie parodo prabanga, bet nesuteikia namams jaukumo ir silumos. teko man sveciuose sedeti ant odines sofutes. labaiusiai nepatiko, kad sededama tarsi slysti zemyn. bet sofa atrodo graziai. smile.gif as dar girdejau, kad geras gobelenas yra patvaresnis uz dirbtine oda (ekooda vadinasi).
o tikros odos baldas, manau irgi ilgai atlaikytu. tik kaip ir sakiau, jaukumo nesuteiks.

g.gif Tai gal kokie nekokybiski kad slysti zemyn blink.gif nu man kaip tik jie thumbup.gif pries tai turejau gobeleno baldus tai su oda nepalyginsi esu labai patenkintair labai jauku man dabar namie wub.gif
Manau jaukumas priklauso nuo visos aplinkos o ne nuo sofkes 4u.gif
Atsakyti
Labas visiems,
Norejau paklausti, ar patenkinti kas turite Ashley odiniais baldais? Mes norime pirkti 3+2+1 su reglaineriais. Idomu butu zinoti jusu nuomome ir pastebejimus kaip laiko oda, ar nesalta, ar neprakaituoja kunas, ar reglaineriai negenda?
Gal kas galetu parasyti? 4u.gif ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Sveiki.

Mes irgi dabar i ta pati kolektyva trinames - ieskom odiniu baldu klp.

na musu pagrindiniai kriterijai butu tokie - minkstumas, miegamas mechanizmas, kaina.

Tai po ilgu ieskojimu ir domejimusi renkames is VOKMIDOS SIESTOS ir JUOD ALKSNIO MONDIAL.

na skirtumai tokie kad vokmidoj eko oda, juodajam alksni kaip ir naturali oda. bet ir kaina 2ooo lt skiriasi.

Gal kas turi kokiu komentaru apie sias firmas???

ir gal kas galetu pakomentuoti kokie skirtumai ir koks rysys yra tarp:

naturalios odos
eko odos
odos pakaitalo
dirbtinės odos

zinau kad skirtumai yra, bet nesigaudau kokie g.gif
Atsakyti
QUOTE(damselfly @ 2008 12 06, 20:39)

naturalios odos
eko odos
odos pakaitalo
dirbtinės odos

pagrindinis skirtumas: yra natūrali oda ir yra visi kiti trys smile.gif
siūlyčiau rinktis tik natūralią, ji šiltesnė, minkštesnė ir tuo pačiu tvirtesnė wink.gif
Atsakyti
QUOTE(damselfly @ 2008 12 06, 20:39)
Sveiki.

Mes irgi dabar i ta pati kolektyva trinames - ieskom odiniu baldu klp.

na musu pagrindiniai kriterijai butu tokie - minkstumas, miegamas mechanizmas, kaina.

Tai po ilgu ieskojimu ir domejimusi renkames is VOKMIDOS SIESTOS ir JUOD ALKSNIO MONDIAL.

na skirtumai tokie kad vokmidoj eko oda, juodajam alksni kaip ir naturali oda. bet ir kaina 2ooo lt skiriasi.

Gal kas turi kokiu komentaru apie sias firmas???

naturalios odos
eko odos
odos pakaitalo
dirbtinės odos

mes juoduoju alksniu esame patenkinti. Na ir aišku baldus jei perkate ne metams, tai geriau natūrali oda-ilgiau ir gražiau tarnauja. Sėkmės ir gero apsisprendimo 4u.gif
Atsakyti
O as noriu papasakot savo baldu istorija.
Pirkau italiskus naturalios odos baldus.Sviesiai zalsvos spalvos,labai grazus.Parduotuvej apziurejom,isciupinejom visas siules,issedejom visus kampus.Viskas buvo puiku.Laukem 2men kol atveze.Kojos i vieta neprisisuka,Minkstumas toks,kad net ikrenti i sofa,jai dar tik du men o atrodo kad naudojo pora metu,taip oda issitampe.Jau vienas meistras buvo,dabar dar vieno laukiu.O kiek reiks laukt,kol man jas pakeis i kokybiskas?
Atsakyti
As uz odinius baldus thumbup.gif Man jie asocijuojasi su groziu, prabanga rolleyes.gif Bet gal pasakysit, kur rasti patarimus apie odiniu baldu prieziura? Kaip juos priziurite jus? Is anksto aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilione @ 2008 12 07, 18:41)
As uz odinius baldus thumbup.gif Man jie asocijuojasi su groziu, prabanga rolleyes.gif Bet gal pasakysit, kur rasti patarimus apie odiniu baldu prieziura? Kaip juos priziurite jus? Is anksto aciu 4u.gif

kur rasti tokios info nesidomėjau, bet pagrindinis aspektas priežiūroje- valymas drėgna skepetaite, taip pat kartą per mėnesį apipurškiu specialiu odos priežiūros losjonu. Jis ne tik išvalo, bet minkština odą, ji tampa elastingesnė, taigi mažiau ir susidėvi wink.gif
Atsakyti
ryt ir as jau sulauksiu savo baldu is juodojo alksnio smile.gif
siandien kalbejau su pardaveja kaip juos priziuret, tai ji patare su ukiniu muilu be tulzes pamuiluotu vandenuku valyt. sake nereik brangiu priemoniu, labai puikiai ir gerai valo ir negadina.
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2008 12 07, 15:04)
O as noriu papasakot savo baldu istorija.
Pirkau italiskus naturalios odos baldus.Sviesiai zalsvos spalvos,labai grazus.Parduotuvej apziurejom,isciupinejom visas siules,issedejom visus kampus.Viskas buvo puiku.Laukem 2men kol atveze.Kojos i vieta neprisisuka,Minkstumas toks,kad net ikrenti i sofa,jai dar tik du men o atrodo kad naudojo pora metu,taip oda issitampe.Jau vienas meistras buvo,dabar dar vieno laukiu.O kiek reiks laukt,kol man jas pakeis i kokybiskas?

O kur čia taip pirkote? g.gif
Atsakyti
Zadu prikt odinius baldus, kokiu turite atsiliepimu apie gintaro, mato baldus, grafu baldus?
Atsakyti