Nusiziurejau "Magrej" odini kampa nebloga..gal kas turi sios firmos baldu ar ka girdeje gero ar blogo ?

Mes irgi ieskom odiniu baldu
Kadangi norim sviesiu, tai dar abejojau, ar nenusinesioja - bet pasiskaitinejus matau, kad dauguma patenkinti... Kaune ismaisem kruva parduotuviu - tai kol kas tik vienas komplektukas suzavejo. Ir firmos nebepamenu - reiks is naujo vaziuot ziuret
Rucelies nurodyta parduotuve labai sudomino - gal pavyks kada iki Marijampoles nukeliaut?
Dar negaliu nutylet - savo kampa radau
Tik cia odinis, o pas mus gobelenas... Tarnauja jau 5 metus - kokybe
Maciau, diskusijos vire, kieno jis gamybos - patvirtinu pusk zodzius, kad Siauliu

Rucelies nurodyta parduotuve labai sudomino - gal pavyks kada iki Marijampoles nukeliaut?

Dar negaliu nutylet - savo kampa radau

QUOTE(pusk @ 2004 06 29, 10:47)
man tai neaišku dėl šuniukų ant odinių baldų - maniške pirma diena (pirkom padėvėtus) naheliais skylučių pridarė, tai dabar dengiu sėdimąją dali audeklu

Aš taip pat tik už odinius baldus. Visų pirma, jie į save nepritraukia dulkių, kaip gobelenai. Dulkės nusėda ant baldų, jas nuvalai ir viskas. Be to, galima nebijoti šviesių spalvų, nes priežiūra super paprasta - ypač kai namie yra mažųjų peckiotojų. Taigi, su odiniais baldais žymiai švariau.
Turiu juos jau daugiau nei metus - spalva vos gelsva, valosi kuo puikiausiai (su švelniu skudurėliu ir ūkiniu muilu), jokio šalčio ar kitų nepatogumų sėdėdama ant jų nepajaučiau. Taigi, jei dar kada ir pirkčiau - tik odinius.
Turiu juos jau daugiau nei metus - spalva vos gelsva, valosi kuo puikiausiai (su švelniu skudurėliu ir ūkiniu muilu), jokio šalčio ar kitų nepatogumų sėdėdama ant jų nepajaučiau. Taigi, jei dar kada ir pirkčiau - tik odinius.

Jau pavargome ieškoti, kokybiškų, nebrangių (komplektas iki 8000 tukst.), modernių (ne tokių jau visai karališkų
), bei gaminamų greitai baldų.
Itališkų kainos kandžiojasi. Lietuviškų pasirinkimas ne koks. Musm be to miegamasisi mechanizmas reikalingas, kad sviečiai turėtų kur pernakvoti)
Ieškome sofos trivietės ir vieno fotelio.

Itališkų kainos kandžiojasi. Lietuviškų pasirinkimas ne koks. Musm be to miegamasisi mechanizmas reikalingas, kad sviečiai turėtų kur pernakvoti)
Ieškome sofos trivietės ir vieno fotelio.
"Juodojo alksnio" niekas netinka?
kad ten tik kokie 5 modeliai, 2 is jus be megamojo mechanizmo, kiti pusti kaip balionai. nors jie visvien kol kas realiasuais variantas
O norit būtinai odinių? Nes panašūs yra baldai iš tokios medžiagos alkantaro, atrodo kaip versta oda? mes tokius turim tai aš labai džiaugiuosi. Turim daugiau kaip metus, o arodo praktiškai kaip nauji ir valyt nesudėtinga.
Mes pirkome pernai odinius baldus Dubingiuose. Jie suomiški. Užsisakėme pagal katalogėlį, kadangi visų pavyzdžių neturi. Buvo ten ir vokiški, bet dizainas kažkoks... na kaip automobilio sėdynės. O už suomiškus mokėjome 8500 Lt (sofa su miegamu mechanizmu ir dvivietė sofa). Tiesa, šių baldų šonai ir nugarėlė - dirbtinės odos.
Gal jums tai neaktualu, taciau draugai pirko odinukus "Baldu rojuje", ju niekas neperspejo apie odos kokybe (jie turi suni), nors zinau, kad kaikuriouse salonose klausineja apie busima panaudojima bei gyvunus. Tad suniui keleta kartu iselinus an tu grazybiu liko nebepanaikinamos isirezusios nagiuku zymes. Atkreipkite demesi i odos kokybe (mokejo daugiau nei jusus nurodyta suma)
.

as tai "magrej" uzsisakius, sia savaite turetu atvest:)
QUOTE(Asticus @ 2005 10 03, 09:54)
as tai "magrej" uzsisakius, sia savaite turetu atvest:)
Man taip pat atsibodo ieskoti, aplaksciau jau visas (taip galvoju) baldu parduotuves. Ieskau odines sofos trivietes su kiekvienai dienai miegojimui skirtu mechanizmu. Radau Dalios balduose tik dviviete. Triviete dar radau skersai gatves "SKRAJOS" Žemaites g. Ten reikia teirautis tai tikrai turi ka pasiulyti, bet man 6000 Lt. vien uz sofa pasirode brangu, nes kitur kur dairiausi mazdaug apie 3000Lt.
Gal dar kokias parduotuves zinot, kur baldai ne "balionai"
O kas ta magrej?