O gal kas kokiu patarimu turi kaip ta greitkrati dar panaudoti. Kad blynukus ir kiausiniene pasidaryti galima, tai zinau..bet ka dar kas darot su juo?
QUOTE(zelviene @ 2009 11 03, 17:23)
O gal kas kokiu patarimu turi kaip ta greitkrati dar panaudoti. Kad blynukus ir kiausiniene pasidaryti galima, tai zinau..bet ka dar kas darot su juo?

Sian vel dariau sokoladini sviesta...tiesiog grietinele 35 proc. sugedo
Gal kam pravers
QUOTE(Jurgitak @ 2009 11 03, 11:17)
QUOTE(zelviene @ 2009 11 03, 16:23)
O gal kas kokiu patarimu turi kaip ta greitkrati dar panaudoti. Kad blynukus ir kiausiniene pasidaryti galima, tai zinau..bet ka dar kas darot su juo?

Plaku vaisių tyrę, plaku pieno ir alkoholinius kokteiliukus, darau plakinį mielinei tešlai, naudoju kaip matuoklį, o dažniausiai naudoja vyras, kai omletą kepa.
QUOTE(Jurgitak @ 2009 11 03, 20:07)
Plaku vaisių tyrę, plaku pieno ir alkoholinius kokteiliukus, darau plakinį mielinei tešlai, naudoju kaip matuoklį, o dažniausiai naudoja vyras, kai omletą kepa. 
va padažams gamint superinis reikalas
aš kaip baltų padažų mėgėja, tai pasaka, niekas nebesutraukia jokios grietinės ir pan. Šaltos kavos kokteilis su juo pagamintas
net nėr ko lygint su kokios Vero cafe frape
Dar kiaušinių baltymus suplakt galima.Dar mišinukus kūdikiams gerai suplakt galima. Taip pat kas vartoja kokteilius maisto pipildiniu ar sportinius, tai ir labai gerai su juo plakt...
Žodžiu galimybės beribės
Laurindre, dėl antgalių
patikrinau savo burbulus, o gi žiūriu, kad net du turiu (ir mėlyną ir nująjį)
tai peržiūrėjau antgalius iš viso 15, 2*5 vienodi, tai tikrai 10skirtingų antgalių
Ačiū tau, kad juos atradau pas save
Žodžiu galimybės beribės
Laurindre, dėl antgalių
QUOTE(davija @ 2009 11 04, 09:21)
va padažams gamint superinis reikalas
aš kaip baltų padažų mėgėja, tai pasaka, niekas nebesutraukia jokios grietinės ir pan. Šaltos kavos kokteilis su juo pagamintas
net nėr ko lygint su kokios Vero cafe frape
Dar kiaušinių baltymus suplakt galima.Dar mišinukus kūdikiams gerai suplakt galima. Taip pat kas vartoja kokteilius maisto pipildiniu ar sportinius, tai ir labai gerai su juo plakt...
Žodžiu galimybės beribės
Laurindre, dėl antgalių
patikrinau savo burbulus, o gi žiūriu, kad net du turiu (ir mėlyną ir nująjį)
tai peržiūrėjau antgalius iš viso 15, 2*5 vienodi, tai tikrai 10skirtingų antgalių
Ačiū tau, kad juos atradau pas save 
Žodžiu galimybės beribės
Laurindre, dėl antgalių
vat zinok pas mane ir krūvoj 15 antgalių, dabar gal net reiktų tikrint pagal katalogą ar shou how
bet spėju, kad skirtingi burbulų ir maišelio, t.y. burbulų vienodi
QUOTE(davija @ 2009 11 04, 13:00)
Mėlyno burbulo ir maišelio balto su mėlynom juostelėm tikrai vienodi. Pati turiu, taigi esu garantuota.
QUOTE(simre @ 2009 11 04, 13:32)
Mėlyno burbulo ir maišelio balto su mėlynom juostelėm tikrai vienodi. Pati turiu, taigi esu garantuota.
O pas mane jie skirtingi
QUOTE(laurindre @ 2009 11 04, 14:46)
Nežinau tiksliai dėl dydžio, koks ten pas mane maišelis - namie pažiūrėsiu, bet man atrodo, kad mažesnis, nei kataloge.
[quote=davija,2009 11 04, 10:21]
va padažams gamint superinis reikalas
aš kaip baltų padažų mėgėja, tai pasaka, niekas nebesutraukia jokios grietinės ir pan. Šaltos kavos kokteilis su juo pagamintas
net nėr ko lygint su kokios Vero cafe frape :
O kaip jus tuos padažus plakat ir kaip kava darot? Pieną suplakat?
Aš tai padažus visada darau su grietine, bet ja su sviestu pakepinu, todėl ir klausiu, kaip greitkratį padažams panaudot, kad salotoms uzp[ilt su aliejum kokiu, tai dar įsivaizduoju, bet su grietine, tai nelabai žinau. Ar į grietinę įpilat virinto vandens?
va padažams gamint superinis reikalas
O kaip jus tuos padažus plakat ir kaip kava darot? Pieną suplakat?





