Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware

QUOTE(laurindre @ 2009 11 05, 14:41)
O as savaitgali 5 l Ultrapliuse kepiau karka, abejingu nebuvo. Gavosi tikrai skaniai wub.gif

papasakok kaip kepei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja @ 2009 11 05, 14:45)
papasakok kaip kepei  4u.gif

Tai kad nieko ypatingo g.gif Pora dienu marinavau sojos ir prieskoniniu zoleliu misiniu ir viskas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 11 05, 15:13)
Tai kad nieko ypatingo g.gif Pora dienu marinavau sojos ir prieskoniniu zoleliu misiniu ir viskas bigsmile.gif

o vandens pylei, ar sausai įdėjai ir kepei? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja @ 2009 11 05, 15:20)
o vandens pylei, ar sausai įdėjai ir kepei?  g.gif

Nieko nepyliau, pakankamai daug skyscio ji pati isleido. Kepiau 2 val. Dar kiek liko vietos kelis sonkauliukus imeciau. Kopustus su likusiais sonkauliukais troskinau greitpuodyje 4u.gif Apsivalgem 6 zmones ax.gif Vyrai riebaliukus sulapsejo, o mums is viduriuko svelni mesyte liko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sii @ 2009 11 05, 13:22)
Tai kaip lazanija?  smile.gif ar skani buvo? galvoju ir as isigyti ultrapliusa  tongue.gif

skani mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
kreipiuosi į Jus pagalbos. Man reikėtų svogūnų smulkintuvo, padėklo tešlai kočioti ir kepti ir kelių indukų dubenukų.
Jei kas turite pigiau, parašykit asta.seima@gmail.com , nes SM retai lankausi. Ačiū iš anksto
Atsakyti
Ar yra maistinis termosa is TW?
Atsakyti
Yra, pernai buvo 2 l. Gal kas sandeliuke ir turi g.gif
Atsakyti
labai noreciau pamatyti kaip atrodo, ieskau anytai dovanu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 11 05, 20:29)
Yra, pernai buvo 2 l. Gal kas sandeliuke ir turi g.gif

Bet man jis labiausiai nenuvykęs TW gaminys schmoll.gif . Tik kokią valandą šilumą laiko doh.gif .... Gal tik ligoniams maistą į ligoninę nunešti tinka.....
Atsakyti
rimtai? tai gal nereikia tada g.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 11 05, 19:34)
Bet man jis labiausiai nenuvykęs TW gaminys  schmoll.gif . Tik kokią valandą šilumą laiko  doh.gif .... Gal tik ligoniams maistą į ligoninę nunešti tinka.....

O tu ji turi?
Atsakyti