
Skaniai atrodo tos bendelės

QUOTE(laurindre @ 2009 11 15, 20:51)
O as gavau uzdirbtus peilius ir tik siandien patikrinau - vietoj rinkinio - duoninis,shefo ir 3 universlus 

Ten jie su tais peiliais ir man nesamoniu privele, po to parase, kad grazinciau i sandeli "kuo skubiau". Mane tai nustebino, kad jie patys privele klaidu, o veliau man raso "grasinanciu" tonu kad grazinciau kuo greiciau, nes jie papaildomai i saskaita man paskaiciuos pilna kaina. Nu "sakes" pagalvojau, negana patys kalti, dar man piktai raso. Vien zo buvau nemaloniai nustebinta.

QUOTE(etaeta @ 2009 11 16, 10:58)
Ten jie su tais peiliais ir man nesamoniu privele, po to parase, kad grazinciau i sandeli "kuo skubiau". Mane tai nustebino, kad jie patys privele klaidu, o veliau man raso "grasinanciu" tonu kad grazinciau kuo greiciau, nes jie papaildomai i saskaita man paskaiciuos pilna kaina. Nu "sakes" pagalvojau, negana patys kalti, dar man piktai raso. Vien zo buvau nemaloniai nustebinta. 

Visur gi žmonės dirba ir visi klysta, o kai pavaro per visą Lietuvą klaidų, tai iš strioko, kad visko nesukontroliuos ir pratrūksta.
Nu fain, kad viską gavote
Kepiau kugelį su vištos sparneliais
Kadangi į Princesę tarkis netilpo, lb sėkmingai įdarbinau ir Karūną
Jei kuri nežinot, sparnelius prieš dedant į tarkį reikia keptuvėje paskrudinti su prieskoniais, suprantama, prieš tai sukarpius Žirklėmis paukštienai.
Lb geros tos žirklės, nemaniau, kad taip lengvai kirps kauliuką, visai mažai jėgos reikia.
Vištos ketvirčius į buljoną taip pat sėkmingai sukarpiau

Kepiau kugelį su vištos sparneliais


Jei kuri nežinot, sparnelius prieš dedant į tarkį reikia keptuvėje paskrudinti su prieskoniais, suprantama, prieš tai sukarpius Žirklėmis paukštienai.
Lb geros tos žirklės, nemaniau, kad taip lengvai kirps kauliuką, visai mažai jėgos reikia.
Vištos ketvirčius į buljoną taip pat sėkmingai sukarpiau

QUOTE(rosee @ 2009 11 16, 11:08)
Kepiau kugelį su vištos sparneliais
Kadangi į Princesę tarkis netilpo, lb sėkmingai įdarbinau ir Karūną


O kiek sparnelių ant tokio kiekio dėjote?
O as vakar dziovintus vaisius kalediniam pyragui, kaip ir kasmet, karpiau ir eilini karta dziaugiausi
Bo jei reiketu toki kieki peiliu pjaustyt, turbut ranku po to nejausciau


QUOTE(Song @ 2009 11 16, 10:31)
O as vakar dziovintus vaisius kalediniam pyragui, kaip ir kasmet, karpiau ir eilini karta dziaugiausi
Bo jei reiketu toki kieki peiliu pjaustyt, turbut ranku po to nejausciau 


O pagal kokį receptą kepsi?

QUOTE(+777+ @ 2009 11 16, 11:13)
O kiek sparnelių ant tokio kiekio dėjote?
~ apie 3kg bulvių ir 0,5kg višt.sparnelių.
Į tarkį- suplakti 3kiauš., šaldyti krapai iš CoolsSmart, prieskoniai iš Nykštukų bei druskytė.
Į kepimo pabaigą po šaukštą sviesto ant viršaus. Lb paprasta

Pas ką dujinės orkaitės, galite į tarkį truputį pieno įpilti, bus minkštesnis kugelis

Ir dar, kaunietės, aptikau neblogos paukštienos produkcijos Urmo bazėje 16 sand. (nuo Pieno kombinatos pusės) vadinasi Gaspadoriaus firma. Visai kitas skonis, nei mus maitina PC ir kainos ne kosminės, būtinai apsižvalgykite.
QUOTE(Song @ 2009 11 16, 10:50)
Reikės pabandyti



QUOTE(rosee @ 2009 11 16, 11:47)
~ apie 3kg bulvių ir 0,5kg višt.sparnelių.
Į tarkį- suplakti 3kiauš., šaldyti krapai iš CoolsSmart, prieskoniai iš Nykštukų bei druskytė.
Į kepimo pabaigą po šaukštą sviesto ant viršaus. Lb paprasta
Pas ką dujinės orkaitės, galite į tarkį truputį pieno įpilti, bus minkštesnis kugelis
Į tarkį- suplakti 3kiauš., šaldyti krapai iš CoolsSmart, prieskoniai iš Nykštukų bei druskytė.
Į kepimo pabaigą po šaukštą sviesto ant viršaus. Lb paprasta

Pas ką dujinės orkaitės, galite į tarkį truputį pieno įpilti, bus minkštesnis kugelis

Ačių reiks išmėgint

QUOTE(daivaja @ 2004 11 05, 12:18)
Kaledinis pyragas
o džiov.vaisius mirkot ar sausus dedat?