Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware

Sveikos, gal kuri turit parduoti nenaudojamą (gali būti ir naujas, ir naudotas) kiauraindį į BtB 3,5 l puodą, bet tą senesnį, pilkos spalvos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ylang @ 2009 11 14, 00:06)
Sveikos, gal kuri turit parduoti nenaudojamą (gali būti ir naujas, ir naudotas) kiauraindį į BtB 3,5 l puodą, bet tą senesnį, pilkos spalvos  smile.gif

Kazkaip man atrodo, kad tu pilku nelabai kas ir turejo g.gif
Atsakyti
QUOTE(mildama @ 2009 11 13, 23:07)
noriu pasidziaugt naujai gautu servofiksu thumbup.gif  tikra sstebuklas  bigsmile.gif  nors is pradziu pamacius ji gailejau isleistu pinigu  doh.gif

man greitkratis geriausias kiausinienei isplakt, nereik bliudu jokiu ax.gif

4u.gif o ir lietiniams blynams labai gerai ,jei nenori visu kepti tai uzdengusi dangteli statai i saldytuva ir sekantis sau pasikepa kiek nori,mano sunus juo naudojasi nuo 15 metu ,nes yra blynu siaubas bigsmile.gif tai man labai budavo ramu kad vaikas neliks alkanas ,o ir dujine likdavo svari ,ne taip kai su kokiu samteliu pilstydavo tesla bigsmile.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 11 13, 11:04)
Ačiū, Davija, už karamelizuotų migdolų receptuką  4u.gif  Vakar padariau, visiems labai labai patiko  thumbup.gif  Kūčių stalui jau bus vienas patiekalas garantuotas  smile.gif

Vakar išbandžiau Nerytės keksiukus čia
Dariau naujosiose keksiukų formelėse - labai patiko, ypač tai, kad telpa dvi iš karto  thumbup.gif  Ir keksiukai tokie simpatukai  thumbup.gif  - labai patiko dydis.
Iš recepte nurodytų produktų išėjo 40 keksiukų  4u.gif

džiaugiuos, kad patiko flirt.gif

Man šitie keksiukai ir labai labai skanūs, o ypač jie skanūs kuo mažesni, vieno kąsnio, taip, kad tikiu, naujosios formelės jiems superinės drinks_cheers.gif assa.gif man išvis tos formytės nerealios bigsmile.gif einu tikrint siuntinį ar aš jas jau gavau doh.gif

Tai ką beveikiat sekmadienio vakarą:poteriaujat, kad ne tuperiaujat mirksiukas.gif
Atsakyti
Pasitikrinau siuntinuką, ogi pas mane visas užsakymas ir be trūkumų bigsmile.gif clap.gif yahoo.gif assa.gif didis.gif
Atsakyti
Davija, na dabar gi adventas, tai ir poteriaujame biggrin.gif

Aš irgi viską gavau, formelėas tai nerealios, o ir tas butelys labai superinis, pastačiau dabar Sambuką pailsėti bigsmile.gif

Ką šį savaitgalį įdomaus su TW gaminotės?

Atsakyti
O as gavau uzdirbtus peilius ir tik siandien patikrinau - vietoj rinkinio - duoninis,shefo ir 3 universlus g.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2009 11 15, 20:18)
Ką šį savaitgalį įdomaus su TW gaminotės?

Na, įdomaus tai nieko, tik eksperimentai su mieline tešla blush2.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simoselis: 15 lapkričio 2009 - 21:01
Eksperimentai irgi gerai drinks_cheers.gif o su kuo tinklelį darei, gal su tuo ratuku tinkleliui mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=simoselis,2009 11 15, 22:56]

4u.gif 4u.gif 4u.gif saunuole, thumbup.gif grazios, manau ir skanios bandelės drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 11 15, 19:51)
O as gavau uzdirbtus peilius ir tik siandien patikrinau - vietoj rinkinio - duoninis,shefo ir 3 universlus g.gif

Gal neturėjo, pasuk ir sužinok. Man irgi buvo papainioję, bet atkeitė.

QUOTE(simoselis @ 2009 11 15, 20:56)

Šaunuolytė tu, su mažiuku leliuku ir paeksperementuoti spėji bigsmile.gif Niam niam kaip skaniai čia atrodo.

O aš gaminau per vilnelės susirinkimą rodytą vištieną alia kinietiškai, nuotraukų tai neturiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 11 15, 22:58)
Eksperimentai irgi gerai drinks_cheers.gif o su kuo tinklelį darei, gal su tuo ratuku tinkleliui mirksiukas.gif

Su ratuku blush2.gif

QUOTE(rapolas @ 2009 11 16, 00:30)
4u.gif  4u.gif  4u.gif saunuole,  thumbup.gif grazios, manau ir  skanios bandelės drinks_cheers.gif

Tešla pasakiška išėjo, kaip niekad, tai ir bandelės neprastos buvo ax.gif

QUOTE(kregzde @ 2009 11 16, 05:15)
Šaunuolytė tu, su mažiuku leliuku ir paeksperementuoti spėji  bigsmile.gif Niam niam kaip skaniai čia atrodo.

Tai kol seneliams noras yra pabūt su tuo leliuku, tai ir eksperimentams laiko atsiranda biggrin.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simoselis: 16 lapkričio 2009 - 08:09