Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware

QUOTE(Alatėja @ 2009 11 16, 10:54)
  O kokioj formoj kepti, tai yra tik į blėtą ar storesnį  blush2.gif

Kepu is visos normos, daug gaunasi, kepu per du kartus-lazanijos ultrapliuse ir didesnej Rimi pirktoj tefloninej skardoj. Merginos, kiek skaiciau, ir princesej kepa, ir dar karunoj, ir su orkaite esanciose skardose (bet tada bus plonytis, man nepatinka) ax.gif

QUOTE(rosee @ 2009 11 16, 10:57)
o džiov.vaisius mirkot ar sausus dedat?

Numirkau rome-ir riesutus, ir vaisius. Bet mano pastebejimas-mirkyt ne daugiau nei 2-3 valandas. Pernai mirkiau per nakti ir dar puse dienos, kol susiruosiau kept, man per stiprus buvo romo skonis, nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2009 11 16, 12:09)
Numirkau rome-ir riesutus, ir vaisius.

Man taip pat skaniau, kai dž.vaisiai būna išmirkyti, kad ir trumpai.
Ačiūkas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2009 11 16, 11:09)

Numirkau rome-ir riesutus, ir vaisius. Bet mano pastebejimas-mirkyt ne daugiau nei 2-3 valandas. Pernai mirkiau per nakti ir dar puse dienos, kol susiruosiau kept, man per stiprus buvo romo skonis, nepatiko schmoll.gif


nejaugi tam reikės pirkti romo doh.gif , o gal koks brendis tiktų? g.gif Nesigaudau aš tam alkoholyje visai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja @ 2009 11 16, 12:26)
nejaugi tam reikės pirkti romo  doh.gif , o gal koks brendis tiktų?  g.gif Nesigaudau aš tam alkoholyje visai  blush2.gif

Tiks ir brendis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2009 11 16, 12:09)
Kepu is visos normos, daug gaunasi, kepu per du kartus-lazanijos ultrapliuse ir didesnej Rimi pirktoj tefloninej skardoj. Merginos, kiek skaiciau, ir princesej kepa, ir dar karunoj, ir su orkaite esanciose skardose (bet tada bus plonytis, man nepatinka) ax.gif
Numirkau rome-ir riesutus, ir vaisius. Bet mano pastebejimas-mirkyt ne daugiau nei 2-3 valandas. Pernai mirkiau per nakti ir dar puse dienos, kol susiruosiau kept, man per stiprus buvo romo skonis, nepatiko schmoll.gif

o jei kept tą prabangųjį pyragą lazanijos inde, tai gal galima ir dangtį uždėt g.gif Aš taip bijau sudegint vaisius, nes vieną kart net pyragas neskanus buvo, nes vaisiai degė, nors ugnis ir normali buvo.... Bet tada nemirkius buvau jų niekur. Nes dabar ir su razinom susidraugavau, kai jas nuplikai ar išbrinkini, tada jos ir nedega pyraguose...
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 11 16, 12:52)
o jei kept tą prabangųjį pyragą lazanijos inde, tai gal galima ir dangtį uždėt g.gif Aš taip bijau sudegint vaisius, nes vieną kart net pyragas neskanus buvo, nes vaisiai degė, nors ugnis ir normali buvo.... Bet tada nemirkius buvau jų niekur. Nes dabar ir su razinom susidraugavau, kai jas nuplikai ar išbrinkini, tada jos ir nedega pyraguose...

Mano lazanijos indas buvo tik su baltu dangciu, negalima jo i orkaite kist buvo. Ale sugebejau sudegint vis tiek biggrin.gif
Man sita pyragas nedega, gal parenku teisinga karsti ir rezima ax.gif
Atsakyti
O aš ką tik išbandžiau Sonatinos keksiukus ir naujas formeles, gavau daug grybukų lotuliukas.gif Reikės priprasti prie formelės ir atitaikyti kiek ten tos tešlos reikia pridėti biggrin.gif

tai va vaišinu savo "grybukais"

user posted image

user posted image
Atsakyti
Gal kuri galit pamatuoti kokio skersmens tos baltos Alegro lėkštės iš kalėdinio pasiūlymo? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Kepiau kaledini jau bigsmile.gif Man tilpo pilna norma i princese ir karuna, abu vienu metu kepiau. Niekas nesudege per 2 val 140 temperaturoje, netgi karunoje ir dar ilgiau buvo galima kepti. Mirkiau truputi brendyje vaisius. Vakar princeses sona nupjoviau lotuliukas.gif , namuose nieko saldaus neturejau, lomkes prasidejo lotuliukas.gif Skanus thumbup.gif As dali cukraus pakeiciu medumi ir kalediniu prieskoniu pridedu.Gaunasi tamsesnis. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurindre: 16 lapkričio 2009 - 14:02
O kaip ji (kaledini-vaisini pyraga?) laikyti? Saldytuve ar spintuteje, suvyniota ar kokiam maiselyje? O jis tikrai tik su 4 saukstais miltu?
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2009 11 16, 14:08)
O kaip ji (kaledini-vaisini pyraga?) laikyti? Saldytuve ar spintuteje, suvyniota ar kokiam maiselyje?  O jis tikrai tik su 4 saukstais miltu?

4 stiklines mirksiukas.gif
As susuku i kepimo popieriu ir i ranksluosti. Ir i stalciu, saugiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2009 11 16, 14:08)
O kaip ji (kaledini-vaisini pyraga?) laikyti? Saldytuve ar spintuteje, suvyniota ar kokiam maiselyje?  O jis tikrai tik su 4 saukstais miltu?

Mano keptam miltu tikrai daugiau, kur toki radai g.gif
Laikau tortineje uzdaryta thumbup.gif
Atsakyti