Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware

QUOTE(laurindre @ 2009 11 18, 21:02)
Man vaikai irgi su popkornais mikruske sudegino doh.gif Dievagojosi, kad viskas pagal instrukcijas, tik sudege doh.gif Niekuom isplauti neina schmoll.gif Gerai, kad be indu buvo, tektu ir tuos ismesti doh.gif

As gerokai Mikropliusa uzkaitinau ir suraukslejau bekaitindama migdolu riesutu drozles pyragui doh.gif Ir viskas per SM-ijungiau mikrobange ir prisedau parasyt posta biggrin.gif Pradejo dumai virst cool.gif
Atsakyti
Ka tik isbandziau karamelizuotus riesutus. Kolege isgasdino, kad jai nesigavo. Teko reabilituotis, tai bandziau pati. Koks atradimas thumbup.gif Skanu be proto, kaip kazinaki, nes pagailejau pilnos normos riesutu ir idejau puse saulegrazu. Kita karta bandysiu florentinus padaryti.Apsiryjimas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 11 19, 12:44)
Ka tik isbandziau karamelizuotus riesutus. Kolege isgasdino, kad jai nesigavo. Teko reabilituotis, tai bandziau pati. Koks atradimas thumbup.gif Skanu be proto, kaip kazinaki, nes pagailejau pilnos normos riesutu ir idejau puse saulegrazu. Kita karta bandysiu florentinus padaryti.Apsiryjimas doh.gif

Man irgi labai patiko Karamelizuoti riešutai, tik norėdama ilgiau turėti sveiką MicroPlus indelį, aš juos ruošiu gaminti stikliniame inde ax.gif Nes besikaramelizuodamas cukrus labai įkaista rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 11 19, 11:44)
kaip kazinaki,

Gali apie šitą skanėstą papasakoti daugiau? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 11 18, 23:16)
Jo jo su vienu ner ka veikt, jei turi dvi skardas, tai du ir pakloteliai bigsmile.gif as nejuokauju biggrin.gif

Sian kepiau torta is 38 paploteliu blink.gif tai nusprendziau kad reikai 4 vnt tu silikoniniu padekliuku .As irgi rimtai)

QUOTE(Žuvelė @ 2009 11 19, 10:56)
Sveikutės,

aš su liūdnom žiniom... vakar turėjau savo grupelės susirinkimą ir po jo, viena mergytė važiuodama namo pakliuvo į avariją  verysad.gif

verysad.gif Kaip jinai??
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 11 19, 12:16)
Gali apie šitą skanėstą papasakoti daugiau?  ax.gif

Davija pries kelias dienas buvo idejusi karamelizuotu riesutu recepta.
4 s. rudojo cukraus
2,5 s. vandens
cinamono
200 g migdolu riesutu
I micropliusa dedame cukru ir vandeni. Kisame i mikrobangu krosnele 1 minute. Istraukiame, sudedame cinamona ir riesutus, ismaisome, dedame vel 2 min. Vel istraukiame, pamaisome ir dar karta 2 min. Isimame ir paskleidziame ant silikoninio padekliuko.
Mano variantas gavosi todel, kad pagailejau tiek daug riesutu ir puse pakeiciau saulegrazomis, kita dali dejau anakardzio riesutus, kiek ejo rankose susmulkinau, kad nebutu cieli.
Gavosi nerealaus skonio desertas. Karamels visai nedaug, todel lengvai trupa, dauzyti nereikia. Kita karta bandysiu deti sezma, migdolu ploksteles ir cukatus ir isdeti i madeleinu formeles. Gausis tikri florentinai, kaip Rimi parduotuveje pardavinejami.(karta bandziau gaminti, nieko gero nesigavo).
Kas man kabiausiai patiko, kad riesutai ir saulegrazos graziai apskrudo, lyg butu kepinti(gerai kad tingejau pries tai kepinti, nors mintis tokia buvo doh.gif ) butu tikrai sudege doh.gif

Silikoninius padekliukus irgi turiu 2, jei ant jo kepi torto lakstus, ryskai per mazai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 11 19, 13:24)
Davija pries kelias dienas buvo idejusi karamelizuotu riesutu recepta.

Aš apie kazinakį klausiau biggrin.gif Tai suprantu, kad tai tiesiog įvairių riešutų ir saulėgražų skanėstas, ania?
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 11 19, 13:33)
Aš apie kazinakį klausiau  biggrin.gif Tai suprantu, kad tai tiesiog įvairių riešutų ir saulėgražų skanėstas, ania?

Tai ir gaunasi kazinakis, juk tai karamele su saulegrazomis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 11 19, 12:47)
Man irgi labai patiko Karamelizuoti riešutai, tik norėdama  ilgiau turėti sveiką MicroPlus indelį, aš juos ruošiu gaminti stikliniame inde  ax.gif  Nes besikaramelizuodamas cukrus labai įkaista  rolleyes.gif

Nesupratau, tai o ką tas cukrus gali padaryt g.gif aš paskui užmerkiu ąsotėlį ir labai greit atmirksta tas cukrus, o ąsotėlis lieka kaip naujas ax.gif
Aš dariau iš dvigubos normos ir dvigubonau minutes, tai sudeginau riešutus, nors valgomi dar buvo, bet ąsotėliui ir nieko schmoll.gif
Laurindre, o galima dar ir su medum mirksiukas.gif tada isvis pasaka butu 4u.gif

Žuvele, kaip tavo mergaite, tikimes, kad sveika ir gyva 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 11 19, 15:01)
Žuvele, kaip tavo mergaite, tikimes, kad sveika ir gyva 4u.gif

kad nežinom kol kas, kas ir kaip ten unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alatėja: 19 lapkričio 2009 - 15:13
QUOTE(davija @ 2009 11 19, 15:01)
Nesupratau, tai o ką tas cukrus gali padaryt g.gif aš  paskui užmerkiu ąsotėlį ir labai greit atmirksta tas cukrus, o ąsotėlis lieka kaip naujas ax.gif
Aš dariau iš dvigubos normos ir dvigubonau minutes, tai sudeginau riešutus, nors valgomi dar buvo, bet ąsotėliui ir nieko schmoll.gif
Laurindre, o galima dar ir su medum mirksiukas.gif tada isvis pasaka butu 4u.gif

Bijau, kad medus gali nestingti g.gif Nebent dali cukraus, dali medaus g.gif
Man irgi viskas labai graziai issiplove.
Atsakyti
[quote=davija,2009 11 19, 16:01]
Nesupratau, tai o ką tas cukrus gali padaryt g.gif aš paskui užmerkiu ąsotėlį ir labai greit atmirksta tas cukrus, o ąsotėlis lieka kaip naujas ax.gif

Ir man kazkaip keista, kas gi gali atsitikt asoteliui, juk jis ir skirtas gaminimui, o ne pasildymui.
Atsakyti