Įkraunama...
Įkraunama...

madingos plaukų šukuosenos,idėjos...

QUOTE(*Nastiushka* @ 2010 06 05, 17:18)

Dekui labai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image

o ši man labai miela smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Carolina @ 2010 06 08, 17:06)

Wow blink.gif Negailėčiau taip savo ilgų kasų, tai šitaip apsikirpčiau wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Gal kas zinot ar dar madingas Bob/Kare kirpimas? Visus metus taip vaiksciojau, nu sakes kaip man tiko biggrin.gif Pirmoji sukuosena kuri normaliai man atrode bigsmile.gif Visi pazyztami vis gyre gyre smile.gif Nors aisku buvo ir repliku kad va cia vos ne visas miestas taip vaiksto doh.gif As visad metus pavaikstau su viena sukuosena, o paskui darau drastiskus pasikeitimus lotuliukas.gif Bet dabar zinokit nesinori, patiko man tas bob kirpimas... bet galvojo gal is mados isejo rolleyes.gif Vistiek nesinori kazkaip kirptis kirpimu tokiu kuris nebemadingas (bent man) 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Siūlyčiau rinktis kirpimą, kuris tinka bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Carolina @ 2010 06 08, 18:06)

Super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Carolina @ 2010 06 08, 17:06)

o ši man labai miela smile.gif
user posted image

Vaaaau bigsmile.gif thumbup.gif kažin kaip atrodytų su kirpčiukais ir šviesiais plaukais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 06 13, 23:34)
Sveikos  4u.gif  Gal kas zinot ar dar madingas Bob/Kare kirpimas? Visus metus taip vaiksciojau, nu sakes kaip man tiko  biggrin.gif  Pirmoji sukuosena kuri normaliai man atrode bigsmile.gif  Visi pazyztami vis gyre gyre smile.gif  Nors aisku buvo ir repliku kad va cia vos ne visas miestas taip vaiksto  doh.gif  As visad metus pavaikstau su viena sukuosena, o paskui darau drastiskus pasikeitimus  lotuliukas.gif  Bet dabar zinokit nesinori, patiko man tas bob kirpimas... bet galvojo gal is mados isejo  rolleyes.gif  Vistiek nesinori kazkaip kirptis kirpimu tokiu kuris nebemadingas (bent man)  4u.gif  biggrin.gif

nu čia dabar... kiek juokinga kuomet viskas tinka ir patinka, bet atsiranda dar tokie klausimai AR DAR MADINGA .... žinokit, svarbu būti ne madingai, o stilingai . svarbiausia, kad ta šukuosena jums tinka, tad kokie dar klausimai ?
Atsakyti
Gal atsiras galinciu patarti koks kirpimas tiktu tokio veido kaip Cameron Diaz savininkei 4u.gif
Bendras dabartinis vaizdas mazdaug toks, reikia pokyciu bigsmile.gif
Nr. 1 ir Nr. 2
Atsakyti
user posted imageuser posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 06 13, 23:34)
Sveikos  4u.gif  Gal kas zinot ar dar madingas Bob/Kare kirpimas? Visus metus taip vaiksciojau, nu sakes kaip man tiko  biggrin.gif  Pirmoji sukuosena kuri normaliai man atrode bigsmile.gif  Visi pazyztami vis gyre gyre smile.gif  Nors aisku buvo ir repliku kad va cia vos ne visas miestas taip vaiksto  doh.gif  As visad metus pavaikstau su viena sukuosena, o paskui darau drastiskus pasikeitimus  lotuliukas.gif  Bet dabar zinokit nesinori, patiko man tas bob kirpimas... bet galvojo gal is mados isejo  rolleyes.gif  Vistiek nesinori kazkaip kirptis kirpimu tokiu kuris nebemadingas (bent man)  4u.gif  biggrin.gif

Kare/bob kirpimas yra klasikinis. Jis negali buti madingas/nemadingas. Taip kaip negali buti nemadinga maza juoda suknele biggrin.gif . Jeigu tau tinka ir patinka tai nera cia ko tu madu vaikytis. Ateis laikas, kai jau savaime noresis kazko kito. O kol dar nesinori, tai nesiok i sveikata. Man tai vienas is graziausiu kirpimu wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(taram-param @ 2010 06 15, 08:46)

Aciu uz foto 4u.gif bet ilgesniems plaukams labiau noretusi kazko doh.gif perziurejau jos nuotraukas googlej, kaip tokia pat, taip tokia pat.
O gal tiesiog reiktu pasikarpyti priekinius plaukus, kad nebutu vienodo ilgio su visais likusiais? Turetu kiek paploninti, istempti veida g.gif gaila nerandu gerai atspindancios ka galvoju nuotraukos. nes dabar jauciuos kaip magde su makaronais, nei 5, nei 9 unsure.gif
Atsakyti