Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka,52 tema

Gasdiniesi tu cia rokoko. Teks tada ir man savaitgali padirbeti.
Atsakyti
4u.gif
gamta tikrai pokštauja. Kaime pievoje saulutės žydi, mano krokai sudygo ir dekoratyvinės aguonos blink.gif blink.gif lotuliukas.gif

Šiemet nekirpau iš viso rožių g.gif . Eglišakėm apdėjau šiek tiek, o visos šakos kyšo, jų kažkaip ir neina uždengti.

Jei bus šalčio, kažin kaip bus? g.gif Aišku nušals kažkiek, bet turbūt nebus taip, kad visa rožė nunyks g.gif g.gif Ką manote? g.gif
Atsakyti
Tiesa pas mane mazieji vilkdalgiukai irgi sudyge. Gerai, kad dar tulpes ir margutes nosiu nekisa pries salcius.
Atsakyti
Pas mane jau tulpės kiša nosytes schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 12 08, 17:22)
Tiesa pas mane mazieji vilkdalgiukai irgi sudyge. Gerai, kad dar tulpes ir margutes nosiu nekisa pries salcius.

o mano magnolija sukvailiojo...lygtais lapelius ruosiasi sprogdint blink.gif , kas cia per bajeris...apziurek savaja, kaaaa
Papildyta:
QUOTE(rokoko @ 2009 12 08, 14:35)
/

sestadieni nuvaziuosiu eglisakiu, uzbersiu dupem rozes.
eglisakes desiu nebent pries pat pat salti, ir nemuturiuosiu per daug - maza ka, gali tekt vel nugengt.

/

nu ne as viena dar roziu nedengiau...geriau paliko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 12 09, 00:59)
o mano magnolija sukvailiojo...kas cia per bajeris...Papildyta:

Nėr ko norėti-truputį pašąlo, o dabar laikosi + temperatūra, augalams pavasaris artėja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 12 08, 23:59)
o mano magnolija sukvailiojo...lygtais lapelius ruosiasi sprogdint blink.gif , kas cia per bajeris...apziurek savaja, kaaaa

Savaitgali, nes iseinu su tamsa ir griztu su tamsa rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 12 09, 00:59)
nu ne as viena dar roziu nedengiau...geriau paliko biggrin.gif

Tai kad roziu dar ner ko dengt - juk net minuso nera. O per anksti siltai "apvilkus" dar ir susust galetu tokiu oru.... As tai tik apkaupiau ir viliuosi, kad gal isvis nereikes dengt, jei silta ziema prognozuoja ax.gif Aisku, eglisakiai nepamaisytu, bet labai jau paskui bjauru pavasari buna tuos ju spyglius is po krumu rankioti...
Atsakyti
Šį ryt jau netokios šaltos kitos savaitės prognozės smile.gif bet savaitgalį vis tiek planuoju magnoliją, hortenzijas ir rožes durpėm apipilti. Eglišakių, ko gero, apskritai nedėsiu g.gif

Aš visas pavasarines svogūnines persodinau, tai jos net nesiruošia sprogti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuk: 09 gruodžio 2009 - 08:42
As savaitgali orientuosiuos kaip pasielgti del dengimo.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 12 09, 11:27)

Truputį poster_offtopic.gif graži jūsų sukaktis šiandien bis.gif
Atsakyti
Aciu, tikrai grazi 4u.gif kazkaip jau ne pirmoj temoj vis kazkas pastebi smile.gif
Atsakyti