Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka,52 tema

Aha, as ir nelabai supratau. Tik nieko nerasiau.
Atsakyti
Visas jo grozis atsiskleidzia ziema wub.gif
[attachmentid=190743]
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2010 01 03, 21:48)
Kodel viena diena  g.gif ?

QUOTE(Tina* @ 2010 01 03, 21:51)
Aha, as ir nelabai supratau. Tik nieko nerasiau.

tai,kad ant foto data rytojaus?ar čia aš atsilieku g.gif
ai pažiūrėjau-diena rytojaus,o metai pernykščiai ax.gif aš galvojau,kad čia šių metų foto ax.gif arba fotikas nesuderintas ax.gif

QUOTE(Tina* @ 2010 01 03, 22:16)
Visas jo grozis atsiskleidzia ziema  wub.gif

wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MONAMI*: 03 sausio 2010 - 22:23
As nebuvau tokia pastabi smile.gif
Atsakyti
4u.gif

Gal kas galite pasakyti, kokį aukštį/plotį pasieks siūlinė vakarinės tujos forma po 15 metų?

Jei apsirinku dėl pavadinimo, tai apie šį augalą klausiu:

user posted image

netgi labiau užimsiantis plotas domina... g.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2010 01 06, 00:36)
4u.gif

Gal kas galite pasakyti, kokį aukštį/plotį pasieks siūlinė vakarinės tujos forma po 15 metų?

Nu ir mintys tokiu laiku pas tave po galva laksto biggrin.gif ...beje jei, kad uzklausei, tai ir as prisijungsiu prie laukianciuju atsakymo. Turiu toki pakolkas suslika, bet jau kamiena tai pagaliuku pagalba suformavusi esu hihihi.gif

ir kodel butent po..15 metu biggrin.gif o ne po 7 ar 9
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 05 sausio 2010 - 23:44
QUOTE(sobieska @ 2010 01 05, 23:43)
ir kodel butent po..15 metu biggrin.gif o ne po 7 ar 9

mano ''suslikui'' 5 metai.
turėkim galvoj, kad jis tarsi į vazoną pasodintas [iš kelių pusių apribotas akmenų], t.y. truputį kilstelėtas. Tai nestipriai auga... kol kas.
Problema - Visiškai kampe, tai jei labai plėsis, brauks per pečius pro šalį vaikštant g.gif

Pas pažįstamą pasodintas siaurame augalyne [ne daugiau 1metro] tarp namo ir tako, tai irgi bando išsiaiškinti ateičiai g.gif tiesa, pas ja 8-9 metų, didėlesnis, kol kas telpa...

Tai beapsimoka klausti: po 15 ir daugiau metu biggrin.gif

Beje, augaliuko formą turbūt šniūrais galima koreguoti g.gif na, pvz, suglaust, jei reikia...
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2010 01 06, 01:00)

Beje, augaliuko formą turbūt šniūrais galima koreguoti  g.gif na, pvz,  suglaust, jei reikia...

Nu taip:pagaliuka ismeigiau i viduri "is akie" ir sniurais apsukau biggrin.gif

O tu isitikinusi, kad tai vakarine siuline , o ne Thuja plicata "Whipcord" g.gif
Atsakyti
Sobieska, kaip tavo pušis gyvena? kažkaip prisiminiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2010 01 06, 00:36)

Jei tai Thuja occidentalis 'Filiformis', tai pagal M. Navasaitį brandaus amžiaus augdama jai optimaliomis sąlygomis ji turėtų būti apie 3m aukščio ir 1 m pločio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smėlio smiltelė: 06 sausio 2010 - 09:05
QUOTE(rokoko @ 2010 01 05, 23:36)
4u.gif

Jei apsirinku dėl pavadinimo, tai apie šį augalą klausiu:

user posted image

netgi labiau užimsiantis plotas domina... g.gif

Geriausiu atvėju 1,5 metro, o gali tik metrą pasiekti, priklauso nuo dirvožemio. šita forma daugiau į kupstą auga, o yra kurios auga aukštyn, pavadinimų nepamenu.
Atsakyti
VU Botanikos sode Kairėnuose: Thuja occidentalis Filiformis. Čia ta, kuri į aukštį mirksiukas.gif Tokiai tiktų mano aukščiau rašyti matmenys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smėlio smiltelė: 06 sausio 2010 - 14:34