Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatiniai žirneliai gimdymui skatinti

QUOTE(Vildukas @ 2011 05 24, 13:51)
o man tie zirniukai jokiu dilgsciojimu nei tempimu neiisaukia, man  jie spazmus malsina, na ziuresim ziuresim kaip pats tas gimdymas bus, nes as tai juos geriu nuo 37 sav smile.gif

Man ir toliau dilgcioja, plesia. Geriu vos kelias dienas. Kai pagimdysi - butinai papasakok kaip sekesi, labai jau idomu. g.gif

Beje, siandien gyd konstatavo, kad pilvas mano jau nusileides, galvyte isistaciusi. Iodmu kada cia viskas prasides. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Neffertite_ @ 2011 05 24, 18:58)
Man ir toliau dilgcioja, plesia. Geriu vos kelias dienas. Kai pagimdysi - butinai papasakok kaip sekesi, labai jau idomu.  g.gif

Beje, siandien gyd konstatavo, kad pilvas mano jau nusileides, galvyte isistaciusi. Iodmu kada cia viskas prasides.  g.gif

aisku papasakosiu, tik dabar dar syki perskaiciau visa tema ir bijau kad mano gimdymas gali uzsitesti, nu nenoriuuuuuuu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vildukas @ 2011 05 27, 11:11)
aisku papasakosiu, tik dabar dar syki perskaiciau visa tema ir bijau kad mano gimdymas gali uzsitesti, nu nenoriuuuuuuu  smile.gif

Kodel? Kodel manai, kad gali uzsitesti?
Atsakyti
Atlikes beveik pilnas buteliukas zirniuku..uz sokoladuka perleisciau kaunietei:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Samsunge: 28 gegužės 2011 - 11:39
QUOTE(Samsunge @ 2011 05 28, 12:39)
Atlikes beveik pilnas buteliukas zirniuku..uz sokoladuka perleisciau kaunietei:)

Papasakok kaip sekesi gimdyt. biggrin.gif
Atsakyti
Pas mane liko pusė buteliuko žirniukų. Galiu padovanoti. 4u.gif

Vilnius, Karoliniškės
Atsakyti
QUOTE(Neffertite_ @ 2011 05 27, 17:05)
Kodel? Kodel manai, kad gali uzsitesti?

na su pirmu perenesiojau 2 sav ir pagimdziau 42 sav, snd buvau pas barnmorska daktare ir ji man pasake kad snd ar ryt galiu jau gimdyt, nes visa veikla kaip ir vyksta, ir dar plius padare masaza kuris net neskaudejo, ir manau cia yra zirnuku jau nuopelnas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vildukas @ 2011 06 01, 11:19)
na su pirmu perenesiojau 2 sav ir pagimdziau 42 sav, snd buvau pas barnmorska daktare ir ji man pasake kad snd ar ryt galiu jau gimdyt, nes visa veikla kaip ir vyksta, ir dar plius padare masaza kuris net neskaudejo, ir manau cia yra zirnuku jau nuopelnas  thumbup.gif

Nu geras, padare net masaza. As ne taip toli nuo taves - Norvegijoje, bet cia niekas nieko nedaro. Na, man anksti kalbeti dar, bet vat kas is aplinkiniu gimde - niekas cia nieko nedaro. schmoll.gif O tu pati prasei masaziuko?
Dar rasai, kad veikla vyksta. Ka jauti? Dilgciojimus makstyje, mmm skausmelius? Gal kamstis isejes?
Atsakyti
QUOTE(Neffertite_ @ 2011 06 01, 10:23)
Nu geras, padare net masaza. As ne taip toli nuo taves - Norvegijoje, bet cia niekas nieko nedaro. Na, man anksti kalbeti dar, bet vat kas is aplinkiniu gimde - niekas cia nieko nedaro.  schmoll.gif O tu pati prasei masaziuko?
Dar rasai, kad veikla vyksta. Ka jauti? Dilgciojimus makstyje, mmm skausmelius? Gal kamstis isejes?

nieko neprasiau tesiog man daktare padare tam kad greiciau veiksmas vyktu ir nepernesiociau. O del skausmu tai jauciu silpnus mm tipo skausmelius daugiau nieko, tik va po masazo pradejo eiti pamazu kamstis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vildukas @ 2011 06 01, 14:00)
nieko neprasiau tesiog man daktare padare tam kad greiciau veiksmas vyktu ir nepernesiociau. O del skausmu tai jauciu silpnus mm tipo skausmelius daugiau nieko, tik va po masazo pradejo eiti pamazu kamstis smile.gif

thumbup.gif Superine gydytoja tavo. 4u.gif Linkiu greitai ir neskausmingai. Labai lauksiu taves griztancios, kad pasipasakotum. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Neffertite_ @ 2011 06 01, 12:08)
thumbup.gif Superine gydytoja tavo.  4u.gif

Na, jei nera indikaciju, tai nera absoliuciai jokio reikalo anksciau krapstyti leliukus. Jie geriausiai pasirenka laika, kada gimti. Nematau cia nieko super, jei atlieka masazus ir net neprasius rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2011 06 01, 15:58)
Na, jei nera indikaciju, tai nera absoliuciai jokio reikalo anksciau krapstyti leliukus. Jie geriausiai pasirenka laika, kada gimti. Nematau cia nieko super, jei atlieka masazus ir net neprasius  rolleyes.gif

mano patirtis yra tokia biggrin.gif pradejau zirniukus gert nuo 37 savaites biggrin.gif geriau , geriau, gimdymo takai suminkstejo ( tai juto mb biggrin.gif ) vis geriau geriau tuos zirniukus, nei dienos nepraleidau biggrin.gif suejo 40 sav, as vis dar geriau zirniukus, pagulde i ligonine, su pernesiojimu, o as dar geriau zirniukus biggrin.gif ir galu gale skatino, skatino, gavau vaistu 12 val ir pagimdziau su sintetiniu vaistu pagalba biggrin.gif nes zirniukai nieko nemacijo biggrin.gif su pirmu nestumo gimdymas velavo savaite, su antru dvi ir dar as pati norejau pagreitint zirniukai - nepavyko biggrin.gif
Atsakyti