Mes kai buvom, tai mokejom tik 45 lt, nors jis kai echoskopavo aiskino viska ir po to dar pasakojo apie klubukus kokie buna nesveiki, zodziu, i klausimus atsake noriai.
Sveikutes,
Mums siandien irgi padare echo ir israse Freiko pagalvele. Uzdejau ir taip gaila dukrytes... ZInau, kad ji dar mazute ir nejaucia diskomforto, bet man ziureti taip sunku
Visi guodzia, kad geriau dabar, geriau anksciau nei per velai, bet nuo to nelengviau
Mamytes, sakykit po kiek men jus nesiojat ta balniuka? Man gyd minejo, kad gal 2-3men reikes panesiot, bet kai kuriu leliukai jau vaiksto- tai kiek laiko jus nesiojat? nuo keliu men pradejot?.
Mums siandien irgi padare echo ir israse Freiko pagalvele. Uzdejau ir taip gaila dukrytes... ZInau, kad ji dar mazute ir nejaucia diskomforto, bet man ziureti taip sunku

Visi guodzia, kad geriau dabar, geriau anksciau nei per velai, bet nuo to nelengviau

Mamytes, sakykit po kiek men jus nesiojat ta balniuka? Man gyd minejo, kad gal 2-3men reikes panesiot, bet kai kuriu leliukai jau vaiksto- tai kiek laiko jus nesiojat? nuo keliu men pradejot?.
QUOTE(saulute40 @ 2011 04 07, 13:48)
Sveikutes,

mes nuo 2 men nesiojam ... tuoj bus 3 menuo kaip nesiojame .. ir dar menesi reikes nesioti ... o po to nzn..
Mums tai sakė apie porą mėnsiukų reiks nešioti ... bus matyt, jau kitą savaitę bus mėnuo
ech, kaip bėga laikas, o taip norisi niurkyti tą pypliuką.
Aš leidžiu kelias minutes pasispardyti, kas jaučiu yra labai blogai
niu bet jis toks laimingas būna, toks patenkintas

QUOTE(songaila @ 2011 04 07, 14:18)
Mums tai sakė apie porą mėnsiukų reiks nešioti ... bus matyt, jau kitą savaitę bus mėnuo
ech, kaip bėga laikas, o taip norisi niurkyti tą pypliuką.
niu bet jis toks laimingas būna, toks patenkintas

taip ir neatsakei kur vesi privaciai .. echo..? songaila ?
mum pradzioje isvis sake aij niu gal uzdedame menesiuij laiko tik.. o jau 3 nesiojam ir dar trbut nesiosim ..

QUOTE(crazy woman @ 2011 04 07, 12:56)
noreciau paklausti mamyciu, gal kurios segistravot santariskese del echoskopijos?.. Tai man toks klausimas iskilo: pas ka registruoti, konkreciai pas echoskopuotoja ar ortopeda-traumatooga?... mes yra ir viena ir kita i registracija uzejus.. Noriu vieta uzsirezervuoti, jei balandzio gale nuejus pas savo gydytoja vis gi pasakytu, kad reikalingas echo arba rengenas?.. tokiu atveju greiciau pas gydytoja pakliuciau, nereiktu milziniskos eiles laukt..
Papildyta:
aga, mane ir sudomino kaip ten su tuo mokejimu: ar tik uz echo ar dar ir konsultacija?..
Papildyta:
aga, mane ir sudomino kaip ten su tuo mokejimu: ar tik uz echo ar dar ir konsultacija?..

Kai mums pirma karta reikejo uzsiregistruoti Santariskese, tai tiesiog pasakiau registratorei, kad reikia vaikui klubo echoskopija daryti, ir ji uzrase mus kur reikia. Si karta vos sulaukem kovo 22, nuo kada buvo galima registruotis BALANDZIUI, skambinau visa diena, ir visa diena buvo uzimta... Prisiskambinau kita diena anksti ryte ir jau visas balandis buvo rezervuotas

QUOTE(0kristut0 @ 2011 04 07, 17:28)
taip ir neatsakei kur vesi privaciai .. echo..? songaila ?
aš Kaune mergyt, pas A. Kudrevičienę
QUOTE(songaila @ 2011 04 07, 19:04)
aš Kaune mergyt, pas A. Kudrevičienę
as ir irgi is kauno..

uzrasiau vesti pas zitkauska .. bet kita syki jei reiktu .galvoju kur cia kaune kas gerai echoskopuoja.. nes kol kas dare silainiu poliknikos echoskopuotojai, bet sakau pirma syki 30 min , kita syki visa 1 val echoskopavo., vaikas klyke ten , daugiau nebenoriu ..
QUOTE(0kristut0 @ 2011 04 07, 19:28)
as ir irgi is kauno..
uzrasiau vesti pas zitkauska .. bet kita syki jei reiktu .galvoju kur cia kaune kas gerai echoskopuoja.. nes kol kas dare silainiu poliknikos echoskopuotojai, bet sakau pirma syki 30 min , kita syki visa 1 val echoskopavo., vaikas klyke ten , daugiau nebenoriu ..

Tai tada pasakysiu, kiek laiko ši gydytoja echoskopuos, nes aš pas ją eisiu.
Kai leliui buvo 2 sav. greit paechoskopavo, nors tada tyrė inkstukus ir galvytę. O pamenu dukrytei ortopediniam tai pakankamai greit tą echo padarė

QUOTE(songaila @ 2011 04 07, 21:23)
Tai tada pasakysiu, kiek laiko ši gydytoja echoskopuos, nes aš pas ją eisiu.
Kai leliui buvo 2 sav. greit paechoskopavo, nors tada tyrė inkstukus ir galvytę. O pamenu dukrytei ortopediniam tai pakankamai greit tą echo padarė
tai kaip čia taip?

nzn kaip jiem ten gaunasi.. kaip chirurge sake vienas buvo nlb patyres .. tai todel ilgai truko.. o pries tai kita , nzn atrode kad ismano darba .. bet paaiskejo kad blogai ji ten priechoskopavo.. niu zodziu .

ok pasakysi kiek sita truks, jei ka .

QUOTE(0kristut0 @ 2011 04 08, 10:29)
nzn kaip jiem ten gaunasi.. kaip chirurge sake vienas buvo nlb patyres .. tai todel ilgai truko.. o pries tai kita , nzn atrode kad ismano darba .. bet paaiskejo kad blogai ji ten priechoskopavo.. niu zodziu .

as irgi Kaune. Buvau raud kryziuj, tai echo dare 5min.. Net nezinau ar po 2men vel ten eiti?..
QUOTE(saulute40 @ 2011 04 10, 08:52)
as irgi Kaune. Buvau raud kryziuj, tai echo dare 5min.. Net nezinau ar po 2men vel ten eiti?..
tai jeigu likai patenkinta darbu, tai eik manau .