Įkraunama...
Įkraunama...

Freiko pagalvėlės

Apklausa: gal teko jūsų vaikučiams dėvėti,ar pasiteisino,o gal reikėjo dėvėti bet nenešiojo.ka manote apie tai? (13 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(0kristut0 @ 2011 02 02, 13:01)
vat kaip . g.gif
o mes uz fp mokam po 40 lt  g.gif

Na beveik tas pats išeina ax.gif , nes tikrintis kas mėn. reikia
Atsakyti

QUOTE(Metute5 @ 2011 02 02, 12:13)
Na beveik tas pats išeina  ax.gif , nes tikrintis kas mėn. reikia

ai tiksliai doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 0kristut0: 03 vasario 2011 - 11:00
Sveikos

prisijungiam ir mes prie FP nesiotoju burio. Nustate desinio klubo displazija.
Atsakyti
kaip sekasi , nesioti FP visom..? 4u.gif
Atsakyti
Laba na mes tai "kamuojames" su savo įtvarėliu. Užėjo merginai diiiidelis noras kojytes ištiesti. Tai net baisu kaip stena ir kaip stengiasi ištiesti, vyras jau bijo kad karoliukų nenutrauktų lotuliukas.gif . O aš sakau tu pats pradžiai pamėgink, tvirti jie nors tu ką... biggrin.gif
O šiaip po savaitėlės vėl vizitas pas ortopeda, žiūrėsim kaip ten reikaliukai...Jau taip "špygas" laikau kad tik viskas gerai būtų ir kad ta aparačiuką nuimtu... good.gif
Kaip Jums sekasi? Gal jau pagerėjo reikalai? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Metute5 @ 2011 02 16, 19:22)
Laba na mes tai "kamuojames" su savo įtvarėliu. Užėjo merginai diiiidelis noras kojytes ištiesti. Tai net baisu kaip stena ir kaip stengiasi ištiesti, vyras jau bijo kad karoliukų nenutrauktų  lotuliukas.gif . O aš sakau tu pats pradžiai pamėgink, tvirti jie nors tu ką... biggrin.gif
O šiaip po savaitėlės vėl vizitas pas ortopeda, žiūrėsim kaip ten reikaliukai...Jau taip "špygas" laikau kad tik viskas gerai būtų ir kad ta aparačiuką nuimtu... good.gif
Kaip Jums sekasi? Gal jau pagerėjo reikalai? mirksiukas.gif

seip mes irgi turetume eiti kita sav...bet kadangi as buvau pas kita ortopode tai eisiu as kovo vidury..man ji sake 2 men nesioti..
Atsakyti
sveikos koleges smile.gif

mes irgi nesiojam FP va jau trys sav. mergytei sestadieni bus du menesiai, kita sav eisim vel pasitikrinti, ziuresim kaip pasikoregavom. Man paciai ziurint tai raukslytes akivaizdziai jau dabar simetriskesnes, tik dar vienoje puseje gilesne nei kitoje. Tiesa dar visa savaite nesiojimo, tai tikiuosi pokyciai bus labai teigiami.

Ir jums linkim greitu ir geru pasikeitimu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2011 02 16, 13:20)
kaip sekasi , nesioti FP visom..? 4u.gif

Labukas,
Na mzno zuikis jau beveik priprato, bet kaip jis nori tiesti kojas ir kiek pas ji jegos, kad as vos islaikau nuemus pampersa doh.gif lotuliukas.gif kartais leidziu issispardyti kol keiciu tai paskui toks laimingas buna thumbup.gif o siaip jau kita savaite eisim apziurai, tai tikiuosi geros zinios drinks_cheers.gif
Atsakyti
o jusu visu uzpakaliuko raukslytes vienodos ..?pas mus buvo vienodos viena ilgesne tik siek tiek.. bet dbr kai nesioja ta fp ,pastebejau kad viena raukslyte kartais visai nesusidaro, niu jos nesimato visai, o va kita tai ryski tokia.. hmm. idomu ar cia nieko tokio.. g.gif
Papildyta:
QUOTE(dei @ 2011 02 16, 21:29)
sveikos koleges smile.gif

mes irgi nesiojam FP va jau trys sav. mergytei sestadieni bus du menesiai, kita sav eisim vel pasitikrinti, ziuresim kaip pasikoregavom. Man paciai ziurint tai raukslytes akivaizdziai jau dabar simetriskesnes, tik dar vienoje puseje gilesne nei kitoje. Tiesa dar visa savaite nesiojimo, tai tikiuosi pokyciai bus labai teigiami.

Ir jums linkim greitu ir geru pasikeitimu  4u.gif  4u.gif  4u.gif

o mano akimis tai pries tai kaip ir gerai buvo.. o dbr kaip tik viena kartais nesusidaro.. g.gif
Atsakyti
Mums nors ir tie reikalai sanariuku jau pasitaise, bet rauksles vistiek isliko kazkiek nesimetriskos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(xsimonax @ 2011 02 18, 16:59)
Mums nors ir tie reikalai sanariuku jau pasitaise, bet rauksles vistiek isliko kazkiek nesimetriskos  ax.gif

mm. bet jos yra..?pas mus tik viena liko , nesuprantu kdl.. g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2011 02 17, 19:20)
o jusu visu uzpakaliuko raukslytes vienodos ..?pas mus buvo vienodos viena ilgesne tik siek tiek.. bet dbr kai nesioja ta fp ,pastebejau kad viena raukslyte kartais visai nesusidaro, niu jos nesimato visai, o va kita tai ryski tokia.. hmm. idomu ar cia nieko tokio..  g.gif
Papildyta:

o mano akimis tai pries tai kaip ir gerai buvo.. o dbr kaip tik viena kartais nesusidaro..  g.gif

musu mergytes irgi uzpakalyje viena rauksle o ant kitos kojos nera.irgi nesiojom pagalvele.dabar mano mergytei 1 metai 4men. nerimavau del rauksles nuvedziau pas gydytoja jinai pasake mes ziurim tik priekyje rauksles ,o be to buna raumenys nevienodai pasiskirste.nu issizyziau rentgeno padare rentgena gerai .jau buvau prisigalvojus gal isniro gal kas.dabar ramiau miegu ir nekreipiu demesio kad vienoje yra kitoje nera
Atsakyti