Įkraunama...
Įkraunama...

Ar galima atskirti porą?

Sveikos,
matau čia daug visko prirašyta gero smile.gif Na iki mano vestuviu dar 5mėn, pakvietimų dar nesiuntinėjau. Esmė ta,kad savo geriausią draugę noriu kviesti į vyr. pamerges,o vyr pabroliu bus MB geriausias draugas. Tik problemėlė kad draugė prieš kelis mėn ėmė susitikinėti su vaikinu,ir dabar jau galvoja kartu apsigyventi...Gyvenu ne lt,taip kad negaliu pakalbėti akis į akį,nežinau net kaip ji reaguos. Kitų draugių nebėra,visos tik ištekėjusios beliko... Gal ka galit patarti?
Atsakyti
QUOTE(Lamita @ 2009 11 01, 23:21)
Sveikos,
matau čia daug visko prirašyta gero smile.gif  Na iki mano vestuviu dar 5mėn, pakvietimų dar nesiuntinėjau. Esmė ta,kad savo geriausią draugę noriu kviesti į vyr. pamerges,o vyr pabroliu bus MB geriausias draugas. Tik problemėlė kad draugė prieš kelis mėn ėmė susitikinėti su vaikinu,ir dabar jau galvoja kartu apsigyventi...Gyvenu ne lt,taip kad negaliu pakalbėti akis į akį,nežinau net kaip ji reaguos. Kitų draugių nebėra,visos tik ištekėjusios beliko... Gal ka galit patarti?

o tai jei santykiai su jos nauju draugu bus rimti iki vestuviu, lai ateina abu, o oficialioje dalyje (baznycioje, metrikacijoje, nuotraukose) lai buna su pabroliu. O baliuje kaip kam patogiau.
Butu galima viena is iseiciu tokia padaryti
Atsakyti
na situacija tokia kebli... g.gif aisku nemalonu kai mes kaska susiplanuojame o paskuj tenka kaska keisti... as tavo vietoje neskyrciau poros, blogai jausies drauge ir jos draugas, o ir pabroliui turbut nelabai bus patogu... ir galiausiai tau paciai ar bus smagu pagalvok.... tuo labiau kad jie jau gyvens kartu... siulyciau juos kviesti poroje...
Atsakyti
Tai as su malonumu juos abu pakviesciau,tik tada likcau be vyr pamerges...jei tik butu kita i jos vieta,o nera doh.gif
nezinau ka ir daryti,bandysiu siust pakvietimas padarytas tik jai rolleyes.gif rolleyes.gif reiks pakalbt kad tegu jis buna kaip svecias,aiosku jei sutiks,,,, g.gif
kita vertus as kazin ar sutikciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lamita @ 2009 11 02, 17:47)
Tai as su malonumu juos abu pakviesciau,tik tada likcau be vyr pamerges...jei tik butu kita i jos vieta,o nera doh.gif
nezinau ka ir daryti,bandysiu siust pakvietimas padarytas tik jai rolleyes.gif  rolleyes.gif  reiks pakalbt kad tegu jis buna kaip svecias,aiosku jei sutiks,,,, g.gif
kita vertus as kazin ar sutikciau g.gif

jei tik oficialiai daliai (baznycia, metrikacija) - as sutikciau, bet jei visa baliu reiktu salia svetimo sedeti, o maniskis ten kitam stalo gale - tai niekaip
Atsakyti
va butent, o vestuves bus tradicines,su daug zaidimu,kur visada porininkai tik zaidzia,tai jam irgi be rysio bus tarp sveciu sedeti... doh.gif
na vienu zodziu nors nusisauk doh.gif
ot ir liksiu be pamerges... frusty.gif
Atsakyti
tai gal tas pabroliukas dar kokia drauge iki to laiko susiras... g.gif aisku cia tavo sprendimas, bet as tikrai nesiulyciau skyrti poros schmoll.gif nematau problemas jeigu jis ir vienas vazynetu visur su jumis, ar butinai turi buti pabroliu?
Atsakyti
tai gal tas pabroliukas dar kokia drauge iki to laiko susiras... aisku cia tavo sprendimas, bet as tikrai nesiulyciau skyrti poros nematau problemas jeigu jis ir vienas vazynetu visur su jumis, ar butinai turi buti pabroliu

Na mes tiesiog norim kad mano vyr pamerge butu manoi drauge,o MB jo geriausias draugas,, ar yra kas gal kviete i pirmas poras nelabai artimus draugus?
as manau kad cia patys artimiausi turetu buti,,o ne bet kas g.gif
Atsakyti
o ar yra antra, trecia pora? gal juos sukeist vietomis?

jei ne, tai ir as neardyciau poros. is savo patirties kalbu, kai mano drauge tekejo ir mano antroji puse nebuvo kvieciama i vestuves. na cia sakyciau taip isejo-niekas nekaltas, vestuves buvo mazos, as tik draugaut pradejau su dabartiniu busimu vyru, o ir niekas nemane kad kas rimto is musu iseis (geda, bet ir pati buvau viena is ju blush2.gif ), o vat prasom smile.gif

reiktu su drauge pasneket. o del zaidimu - asmeniskai nelabai matau butinumo kad tik pamerges su pusprobliais juose dalyvautu.

mano planuojamose vestuvese poru nebus, liudininkais pabus mano gera drauge ir busimojo g. draugas, kad parasiukus sudetu ir tiek bigsmile.gif
Atsakyti
Labukas noriu ir aš pasisakyti smile.gif .Aš tai pat kai pradejau draugaut su savo dabar jau busimu vyru buvau pakviesta i pamerges pas teta vestuvese bet ne su juo .Tai vat nemanau kad reiketu juos isskirti nes veliau labai sunku yra ir jam ir jai bent jau mums taip buvo.Todel mes savo draugus su savo panelem arba vaikinukais kvieciam.Seip manau taip net geriau o tai galvok kas su kuo poroi turetu buti.
Atsakyti
beje, pas mus vestuvese irgi bus panasi beda, bet ne negalvojam skirtyti poru, kad pirmoje butu mum artimiausi.
MB geriausi du draugeliai, abu be poru, o mano geriausia drauge turi nauja pora keleta menesiu. Taigi kas svarbiausia:
Man jokio skirtumo jie ten pirmose bus ar ne. Mano geriause drauge organizuos mergvakari ir man pades - taip susitariau, o MB draugai neaisku ar isvis eis i poras, bnet savo funkcijas irgi atliks - pasivazines su mumis, bernvakari paorganizuos. Jei suras kokias drauges, butinai i poras statysim. O Baznycioje pasirasines tai pirsliai, aiksu jei be ju, tai prasyciau savo drauges o MB kazkurio is savo draugu. Nedarom cia dideles bedos. Aisku butu nuostabu jei pavyktu graziai tas poras sustatyti, bet jei jau neiseina?..
tai koks skirtumas pirma pora ar 2,3? Svarbu, kad zmones tie, su kuriais norisi pasivazineti ir pasifotografuoti
Atsakyti
Aciu visoms uz atsakymus 4u.gif
neskirsiu,bandysim statyti kad per ofiacialia dali butu porininkai o veliau jau kaip kas nori... blush2.gif
manau viskas bus ok smile.gif
Atsakyti