Svarbu,kaip zmogus jausis be poros, todel manau reiktu pasikalbet, pasitart kartu susedus, jeigu tai nesukels jam neigiamu emociju, tai viskas ok, bet jei zmogus jausis nepatogiai, tai tikrai nefaina bus ir jums.
Teko paciai stebeti kaip zmogus jauciasi atskirtas nuo savo poros, ir man buvo nefainiai, ir jam ne, todel prisiminimai ne kokie, tad manau geriausia ieskoti kompromiso...
O as manau, kad jeigu tavo draugė supratinga tai eis viena ir negadins tau nuotaikos
Čia yra tavo šventė ir tu kvieti tik tuos, kurie tau yra artimi ir mieli, o jei tu jos vaikino net akyse nesi mačiusi tai tau neverta jo ir kviesti. Manau tau reikia tik pasikalbėti su drauge.
Aš draugės vietoje eičiau viena, nes pati buvau tokioje situacijoje ir saviškio nesivedžiau į vestuves. Nemanau kad čia pasaulio pabaiga
Kaip tik smagiau kartais ir be antros puses pabaliavot 

Aš draugės vietoje eičiau viena, nes pati buvau tokioje situacijoje ir saviškio nesivedžiau į vestuves. Nemanau kad čia pasaulio pabaiga

Viena reiksmiskai-neskirti poros.
pagalvokit,kaip jie jausis.
O antras dalykas, cia ne kazkas, tokio,kad visa gyvenima tures ta pora kazkur figuruot. Ne kaip pvz krikstynos. O kristynose, jau ima ta ka reikia, o cia poros tik atstovet.
Negerai taip daryti, buvo taip pas mano draugus. Patys dabar liko nepatenkinti savo sprendimu skirti pora.
O antras dalykas, cia ne kazkas, tokio,kad visa gyvenima tures ta pora kazkur figuruot. Ne kaip pvz krikstynos. O kristynose, jau ima ta ka reikia, o cia poros tik atstovet.
Negerai taip daryti, buvo taip pas mano draugus. Patys dabar liko nepatenkinti savo sprendimu skirti pora.
QUOTE(gp0629 @ 2009 11 17, 14:58)
Viena reiksmiskai-neskirti poros.
Tai tegul nekviecia vaikino, ir nebus problemų. Nes kaip supratau jie neseniai draugauti pradėjo. Aš pavyzdžiui nekviesiu MB brolio panelės, kuri dar tik 4 mėn kartu su juo. Nematau problemos cia jokios.
Na esme ne tame kad jos draugo nenoriu kviesti,bet kad noriu kad ji butu man o vyriausia pamerge
Pabroli jau turim,taigi tas draugas lieka kaip ir nereikalingas...
Na kita men siusiu kvietimus ir tada kalbesiuos

Na kita men siusiu kvietimus ir tada kalbesiuos

QUOTE(Lamita @ 2009 11 02, 16:47)
Tai as su malonumu juos abu pakviesciau,tik tada likcau be vyr pamerges...jei tik butu kita i jos vieta,o nera
nezinau ka ir daryti,bandysiu siust pakvietimas padarytas tik jai
reiks pakalbt kad tegu jis buna kaip svecias,aiosku jei sutiks,,,,
kita vertus as kazin ar sutikciau

nezinau ka ir daryti,bandysiu siust pakvietimas padarytas tik jai

kita vertus as kazin ar sutikciau

Nesupyk, bet jei asmeniskai as gavau pakvietima, kuriame buciau irasyta tik as, pas tokia drauge niekada gyvenime nekelciau kojos i vestuves...

Paciai yra teke buti tokios situacijoj, kad ir nemazai metu praejo, bet vis dar nera malonu ziureti i nuotraukas, kai salia taves svetimas zmogus, kurio tu net nepazysti, o tavo antra puse su kazkuo kitu, o dar blogiau visiskai vienas kaip svecias ir dar kazkur kitam gale pasodintas...

QUOTE(Ineta923 @ 2009 11 17, 13:50)
O as manau, kad jeigu tavo draugė supratinga tai eis viena ir negadins tau nuotaikos
Čia yra tavo šventė ir tu kvieti tik tuos, kurie tau yra artimi ir mieli, o jei tu jos vaikino net akyse nesi mačiusi tai tau neverta jo ir kviesti. Manau tau reikia tik pasikalbėti su drauge.

O as viena neiciau, nes man mano zmogutis yra labai brangus. Neiciau net oficialioje dalyje i poras.
Jums turbut reikia nutarti sioj vietoj - ar pirma pamerge geriausia drauge su draugu. Ar pirmas pabrolys geriausias draugas su kazkuo.
QUOTE(Ineta923 @ 2009 11 17, 13:50)

gerai būtų, kad ir mano draugės būtų tokios supratingos...2 draugės įsitaisė naujus vaikinus, kuriuos esame matę tik po vieną kartą, tai kviesti į savo šventę nepažįstamų žmonių nelabai norisi...kai paskambinau pakviesti buvo labai įsižeista, kad nekviečiam antrosios pusės...labai nemaloni situacija...kaip ir draugė, o taip suregavo...visada žmogus galvoja tik apie save, o šiuo atveju, manyčiau, reikėtų pagalvoti labiau apie kitus, tuos, kurie tave kviečia...tai santykiai db tokie gana įtempti, nors eiti sutiko, bet nuo to karto galima sakyti net nesugebėjo pasiteirauti, kaip sekasi organizuoti šventės...liūdna...tarsi graži šventė, o tokius dalykus reikia iškęsti...
Manau, kad jau jei nori, kad ta drauge butu tavo vyriausia pamerge, galetum paimt telefona ir skirti pora minuciu pokalbiui... o ne tik laiska issiust... Ir, jei tie zmones ne niolikiniai, tai jie tikrai turetu suprasti, kad per tokia TAVO svente gali ir nepabut pora...Na, kad palengvinti ju dalia, gali susodinti per svente taip, kad jie salia sedetu....
Tai mano asmenine nuomone. Bet butinai pakalbek su drauge, manau, viska issiaiskinsit
Sekmes ir grazios sventes
Tai mano asmenine nuomone. Bet butinai pakalbek su drauge, manau, viska issiaiskinsit

Sveikos, i savo drauges vestuves buvau pakviesta buti liudininke, o liudininku buvo jaunikio draugas, nors ir as is jis turejom antras puses. Nors kviete be poru, bet paprasiau drauges, kad leistu savo vaikina pasisimti(mes gal kokius 5 metus tada draugavom), nes ir tas jaunikio draugas buvo su mergina. Tai mes tik oficialioje dalyje pasirasem, pasifotografavom, o per baliu jau su savo porom sventem, tik sedejom atskirai

QUOTE(egleeee @ 2010 04 27, 17:12)
Sveikos, i savo drauges vestuves buvau pakviesta buti liudininke, o liudininku buvo jaunikio draugas, nors ir as is jis turejom antras puses. Nors kviete be poru, bet paprasiau drauges, kad leistu savo vaikina pasisimti(mes gal kokius 5 metus tada draugavom), nes ir tas jaunikio draugas buvo su mergina. Tai mes tik oficialioje dalyje pasirasem, pasifotografavom, o per baliu jau su savo porom sventem, tik sedejom atskirai 

vat man keista tada

is tiesu net buciau atsisakius tos pareigos

nes yra viea kai vos tik pazystami ar pusmeti kartu ir visai kas kita kai sitaip ilgai... man neitu taip isskirti poru

paskaiciau temute ir susimasciau,skirt pora ...kazkaip as tai supykciau gal biski ,jei mane statytu su kitu ,o MB sedetu atskirai kazkur ,juolab kad vestuves dar jei kokios tradicines,ten ir buciuotis reik ,o dar dainuoja amzinai ,kad negerai pabuciavai ,tai nei man jauku butu ,nei MB i mane ziuret
juolab as pati nenoreciau sedet kitam stalo gale ,jei sakykim butu atvirkstine situacija...MB su pamerge ,o as viena... fuj fuj fuj

juolab as pati nenoreciau sedet kitam stalo gale ,jei sakykim butu atvirkstine situacija...MB su pamerge ,o as viena... fuj fuj fuj