Įkraunama...
Įkraunama...

Detalės interjere

user posted image

japoniškos getos ant vieno Kioto namų sleksčio akmens...Vėl aš apie tai., kas pamiršta...Akmuo prie/vietoj slensčio mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image
Palyginkite su Lorca's miegamuoju...Viešbučio kambarys Puerto Rike
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
user posted image
atkreipkite dėmesį į "rankenas' smile.gif
Atsakyti
user posted image

iš Londono antikvariato psl. Labai įdomus sprendimas su veidrodžiais- atrodo,lyg būtų langai...Ir "akcentas" virš židinio netikėtas smile.gif
Atsakyti

Va, labai "vietoj" mgitanos komentarai po nuotraukom. To man trūko po Ievos -Pievos nuotraukom. O tą kubietišką vaizdelį atspėjau net nemačius užrašo iš kur, gal kad šiuo metu iki išprotėjimo klausausi Compay Segundo (Kalėdų senio dovana).
Atsakyti
user posted image

rosa'i mirksiukas.gif

Gulbės jėginės cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagitana: 28 gruodžio 2005 - 10:53
user posted image
mongoliška jurta, arba geras, viešbučio bigsmile.gif išnuomota archeologinės ekspedicijos dalyviams smile.gif Viena seniausių, labiausiai paplitusių ir, ko gero, tobuliausių būsto formų. Man labai primena bazilikų kupolus...O spalvos kokios- tas raudonio tonas su gelsva, auksuota šviesa rolleyes.gif ...Staliukus apžiūrėkit- kultūros laikomos masinėmis ( ne kultūrologė aš, deja mirksiukas.gif , bet lyg ir teigiama, kad Azijoje nepuoselėjamas individualizmas ), o staliukėliai kiekvienam atskiri, net ir norėd\ami keliese nesutilptų už vieno ...Ir vėl spalvos- raudona su žydra. Drąsa kokia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagitana: 28 gruodžio 2005 - 11:06
user posted image
dar vienas mongoliško gero ( jurtos) interjero fragmentas-jie kanonizuoti, tie interjerai. Čia moteriškoji pusė, "virtuvė" biggrin.gif Kokie kilimai...Ir medžiaginės užuolaidėlės-ar niekas pas savo očiutes kaime panašių nematė? Kai buvau maža, sovietiniam blokiniam bute, virtuvėj, po kriaukle kabojo kartūno užuolaidėlė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagitana: 28 gruodžio 2005 - 11:10
user posted image
Japonija, modernus namas. Ar sienų dizainas ir šviesa, sklindanti pro lubas, neprimena jurtos ?
Atsakyti
user posted image
galvą dedu, to dar nematėt biggrin.gif Modernus namas su sodu, Japonija...Dalis namo turi tradicines demblių ( tatamių) grindis, o štai ši, kuri nuotraukoje- gruntines, tiesiog žemių biggrin.gif Japoniškai jos vadinamos doma...O lietuviškai-asla smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagitana: 28 gruodžio 2005 - 11:41