Įkraunama...
Įkraunama...

Detalės interjere

sveikos ,noreciau paklaust jusu nuomones.
ruosiame miegamaji,kuriame :kamstines grindys(sviesokos,kur imaisyta sampaninio kamscio),priesakine siena sviesiai rusvos spalvos,o kt. likusios sviesios samanines,dienos sviesoj,net kaip gelsva atrodo.lova naturalaus medzio-pusies.priesais lova tokioje nisoje darysimes stumdomomis durimis spinta ir va man iskilo klausimas,kokios spalvos(-u) duris rinktis spintai g.gif
as visuomet norejau is tokios plokstes,kurios rastas primena maiso audini,bet dabar lyg abejoju ar man tiks?net apie duru kaip sienu tapetavima masciau,bet MB nenori,o ir paciai jau to rasto ir spalvos gal per daug schmoll.gif
gal jus galetute patarti ax.gif
aciukas mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image

Čia labai daug visokių grožių rolleyes.gif

Čia , kas mėgsta provansą ax.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(julchenukas @ 2008 01 24, 21:45)
sveikos ,noreciau paklaust jusu nuomones.
ruosiame miegamaji,kuriame :kamstines grindys(sviesokos,kur imaisyta sampaninio kamscio),priesakine siena sviesiai rusvos spalvos,o kt. likusios sviesios samanines,dienos sviesoj,net kaip gelsva atrodo.lova naturalaus medzio-pusies.priesais lova tokioje nisoje darysimes stumdomomis durimis spinta ir va man iskilo klausimas,kokios spalvos(-u) duris rinktis spintai g.gif
as visuomet norejau is tokios plokstes,kurios rastas primena maiso audini,bet dabar lyg abejoju ar man tiks?net apie duru kaip sienu tapetavima masciau,bet MB nenori,o ir paciai jau to rasto ir spalvos gal per daug schmoll.gif
gal jus galetute patarti ax.gif
aciukas mirksiukas.gif

manau, kad vyras teisus, su maišo spalva bus viskas labai blanku, nyku. dėkit visai tamsios spalvos akcento, spintos durys puikiai tiks tam drinks_cheers.gif
Atsakyti
4u.gif
Pasidalinkim patirtimi, idėjomis, mintimis kaip pritaikyti dekoruotą stiklą namų interjere smile.gif ir kur tokio stiklo galima rasti. Kalbu apie sienas, pertvaras, taip pat stiklo panaudojimą kad ir virtuvėj vietoj plytelių, jų dekoravimą, kažką neįprasto ir nekasdieniško 4u.gif
Atsakyti
Mes desime dekoruota stikla, bus pertvara ........ Tiesiog ant paprasto stiklo klijuosis permatoma plevel su piesiniu kuri is apacios bus apsviesta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo balandele1: 14 kovo 2008 - 17:10
QUOTE(balandele1 @ 2008 03 14, 18:10)
Mes desime dekoruota stikla, bus pertvara ........ Tiesiog ant paprasto stiklo klijuosis permatoma plevel su piesiniu kuri is apacios bus apsviesta.

thumbup.gif

Sugalvojau namuose sienoje padaryti nišas ir ilgai ieškojau sprendimo kaip jas apipavidalinti, bet apsistojau ties dekoruotu stiklu iš galo užklijuotu taip pat lipnia plėvele. Bet vis nerandu originalaus skaidraus, dekoruoto stiklo g.gif .......
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2007 11 11, 23:50)

g.gif Labai gera ideja ,jai atsirado ant sienos neisimamu demiu,uzklijuoti is tapeto koki nori ornamenta ,arba figura,liuks drinks_cheers.gif
Atsakyti
super atrodo tie nameliai-spinteles smile.gif
Atsakyti
thumbup.gif o man tos kabyklos-rankos labiausiai patiko
Atsakyti
user posted image
user posted image

user posted image
user posted image
Atsakyti
Smagi detalė miegamajame- vaiko nuotraukėlės:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kashaya: 19 kovo 2009 - 17:10
QUOTE(Kashaya @ 2009 03 19, 17:10)
Smagi detalė miegamajame- vaiko nuotraukėlės:

nebent pacio vaiko miegamajame ax.gif man miegamasis tai ne tik poilsio funkcija atliekantis kambaris blush2.gif erotikos reikia blush2.gif o cia vaikas i akis ziuri blush2.gif unsure.gif
Atsakyti