Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio planuojančios mamytės

QUOTE(Paule @ 2009 11 22, 16:55)
Smagu, kad jau sveikstat thumbup.gif

O tai gal dar po gimdymo ciklas nesusireguliavęs?

QUOTE(Lutė @ 2009 11 22, 19:13)
Labutis, džiugu, kad jau geriau jums, o mmm kaip čia taip sugebėjo  g.gif

nu nezinau kaip cia taip reikia sugebet, na man niekada gyv. nebuvo labai reguliaru bet sakau apie 35 dienas taip va gaudavosi, o dabar isvis idomiai, anakarta tai taip saikingai kelias dienas sirgau o dabar tai kaip is krano doh.gif
nu bet ir gerai kol antibiotikus geriu galiu sirgti o tada is naujo kibsim i darba blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes mergaites 4u.gif
Na ka, as kolkas aukstumoje su savo BT, laukiam treciadienio, bandysim daryti NT rolleyes.gif

QUOTE(Raudona_Braske @ 2009 11 22, 15:59)
Laba diena  4u.gif  nu ka mes jaus veikstam  thumbup.gif  as jau visai gerai jauciuosi o ir dukra siandien beveik temp neturi  thumbup.gif  nors vakar vos ne 40 buvo  doh.gif  negi cia antibiotikai taip greit padejo?  g.gif
nu ka o as siadnein visai pasimetus, sulaukiau nelabauju  doh.gif  nieko nebesuprantu gi tik sirgau  doh.gif  zodziu siandien man mirtis alyvose  doh.gif

oho, tavo mm data gi buvo uz 20dienu blink.gif na bet svarbiausia dabar pasveikti ir tada galesit kibti i darbus drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudona_Braske @ 2009 11 23, 12:22)
nu nezinau kaip cia taip reikia sugebet, na man niekada gyv. nebuvo labai reguliaru bet sakau apie 35 dienas taip va gaudavosi, o dabar isvis idomiai, anakarta tai taip saikingai kelias dienas sirgau o dabar tai kaip is krano  doh.gif 
nu bet ir gerai kol antibiotikus geriu galiu sirgti o tada is naujo kibsim i darba  blush2.gif

Aš šiandie ir kaip iš krano, bet man jau 4 CD g.gif tūrėtų kaip ir psio būt, o či, nu pas mus vieni neaiškumai su tom mmm

QUOTE(agupu @ 2009 11 23, 13:17)
Sveikutes mergaites  4u.gif 
Na ka, as kolkas aukstumoje su savo BT, laukiam treciadienio, bandysim daryti NT  rolleyes.gif

Laikau kumščiukus thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

QUOTE(agupu @ 2009 11 23, 13:17)
Sveikutes mergaites  4u.gif 
Na ka, as kolkas aukstumoje su savo BT, laukiam treciadienio, bandysim daryti NT  rolleyes.gif

thumbup.gif laikysiu špygas thumbup.gif

Mano BT nors ir pakilus, bet nesiekia 37 doh.gif O dar kažkas nutiko mano grafikui, nebeleidžia nei įeit doh.gif Nu ir tegul, panašu, kad šis ciklas be rezultatų, tai jau laukiam kito ciklo ir vėl kibsim į darbus ax.gif
Atsakyti
sveikos merginos bigsmile.gif
pas mane puiki nuotaikele siandien bigsmile.gif sulaukiau savo mmm cool.gif dabar lauksiu kada jos iseis ir pulsim vel i darbelius. kad po kaledine eglute rastume puikia dovanele NT, nes kitu savo mmm nelaukiu 12.24
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif As kolkas laikausi su savo BT, suspaudus kojas sedziu lotuliukas.gif
oras s..., nei kur eiti, nei ka daryti, prasedesiu jauciu namie visa diena, o dar tos bacilos...baisu, kur ir iseiti unsure.gif vienuzodziu lauksiu rytojaus, ka parodys mano NT biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas mergaites clap.gif
user posted image
Atsakyti
labutis bigsmile.gif

QUOTE(agupu @ 2009 11 25, 09:47)
Labas rytas mergaites  clap.gif
user posted image

nu ir naujienos puikios thumbup.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif merginos turim viena jau prisiplanavusia!!!!!!!!! yahoo.gif nu ir saunumelis
didziausi sveikinimai wub.gif lengvu devyniu menesiuku
Papildyta:
gaila kad musu cia retai buna, o tu papasakok kiek DPO praejo kai NT darei?kada eisi pas gine?ir kokius pozymius jauti? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dymaxxx @ 2009 11 25, 14:39)
labutis  bigsmile.gif
nu ir naujienos puikios thumbup.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif merginos turim viena jau prisiplanavusia!!!!!!!!! yahoo.gif nu ir saunumelis
didziausi sveikinimai  wub.gif lengvu devyniu menesiuku
Papildyta:
gaila kad musu cia retai buna, o tu papasakok kiek DPO praejo kai NT darei?kada eisi pas gine?ir kokius pozymius jauti? g.gif  bigsmile.gif

aciukas 4u.gif
siandien 13DPO, pas mane tiek ir budavo, jau 13d pakrisdavo BT, siandien laikosi thumbup.gif pas gine uzsirasius gruodzio 10d. (del kitu dalyku), tai jau prie to pacio ir pasikalbesim apie nestuke.gif kaip kada vel pas ja ateiti, kada irasys i iskaita ax.gif o jauciu kolkas tik papulius jautrius ir padidejusius rolleyes.gif
Linkiu greiciau visoms patapti nestuke.gif , susitiksim panevezio nestukiu pasnekesiuose drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(agupu @ 2009 11 25, 15:34)
aciukas  4u.gif
siandien 13DPO, pas mane tiek ir budavo, jau 13d pakrisdavo BT, siandien laikosi  thumbup.gif pas gine uzsirasius gruodzio 10d. (del kitu dalyku), tai jau prie to pacio ir pasikalbesim apie  nestuke.gif kaip kada vel pas ja ateiti, kada irasys i iskaita  ax.gif o jauciu kolkas tik papulius jautrius ir padidejusius  rolleyes.gif
Linkiu greiciau visoms patapti  nestuke.gif , susitiksim panevezio nestukiu pasnekesiuose  drinks_cheers.gif

nu tikekimes kad tu visoms kelia praskyniai, dabar ir mes galim jau krautis smutkes ir laukti kada mes keliausim pas prisiplanavusias thumbup.gif labai dziaugiuosi uz tave ax.gif wub.gif
Papildyta:
galetu ir kitos merginos uzbegti i namusius, tavo laime pasidziaugti g.gif ax.gif
Atsakyti
user posted image

Kokios naujienos bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Jeeeeeeeeee thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Ramaus ir lengvo nestuke.gif
Atsakyti
user posted image

bigsmile.gif thumbup.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

nu fainumėlis, fantastika, sklandaus laukimo wub.gif
virusiukų prašom 4u.gif
Atsakyti