Įkraunama...
Įkraunama...

l.d. "Mažylis"


Visko gali buti,mano buves šefas netingedavo ir facebooke apie savo darbuotojus pašniukštinet,manau kad labai daug darbdaviu šitaip elgiasi g.gif. O direktoriai apskritai kur nors galvoja apie žemiausia grandį? Visiems svarbus tik galutinis rezultatas,o imant tai,kad į šį darželi sudarinejamos eiles prieš kelis metus parodo,kad bendras jo lygis tikrai nėra toks jau blogas. Svieto taip sakant ,nesulyginsim,o valdžios (jei mes ne joje)trūkumai visad labai akis bado.
Atsakyti
mano dukra irgi "Drugeliu"grupe lanko ir esam labai patenkinti aukletojom,tiek buvusiom,tiek esamom. Evelina visada su sypsena pasitikdavo, islydedavo, per langa su dukra pamojuodavo ir nuotaika atsirasdavo, kai budavo sunkus rytai. Darbeliu pilna papke, veiklas idomiai organizuodavo - dar ir mus su vyru grizus is darzelio dukra pamokindavo smile.gif Tikrai vaikai aukletoja sia mylejo, nezinau kam tokias nesamones rasyti. Nesu tokiu kalbu girdejus is grupes mamyciu.
Ir auklyte musu labai puiki, visada linksma 4u.gif Aukletojos dar istikruju maziau valandu per diena dirba nei auklytes, kurios nuo ryto iki vakaro musu vaikus mato, valosi, tvarkosi ir padeti speja kai reikia. Tik gerbti reikia, o ne sakyti, kad su tevais maziau bendrautu.

Manau,kad visas problemas reikia aiskintis vietoje, o ne internete. Nes jeigu aukletojos su auklytem skaito sia tema, tai paskaiciusios tokias nesamones, tikrai prastai jauciausi ir paskui su tokiom "linksmom"nuotaikom su musu vaikais dirba...
Atsakyti
Ne su visom matos,esat bendrave.Labai esam patenkinti,kad keites kolektyvas,vaiko nuotaika puiki ir man tai svarbiausia. 4u.gif
Atsakyti
Laba, atrodo aplinkiniai darzeliai pasitvarke, bent jau lauke, aplinka, tvora ir pan. o kaip su aukletojom? ar yra lankanciu ar baigusiu? kaip atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(**gabrielita** @ 2017 08 20, 14:56)
Laba, atrodo aplinkiniai darzeliai pasitvarke, bent jau lauke, aplinka, tvora ir pan. o kaip su aukletojom? ar yra lankanciu ar baigusiu? kaip atsiliepimai?

Pati baigiau sita darželį ir mano abu vaikai baige esu patenkinta neturiu jokiu priekaištų.vaikai puikiai buvo paruosti 1 klasei .daug kas priklauso ir nuo pačių vaikų į dirbio aisku ir nuo tėvelių.tik komandinis darbas duoda saunius rezultatus ir pasiruošimą mokyklai.
Atsakyti