[quote=noriuvasaros,2010 01 24, 14:55]
[quote=laukine kate,2010 01 23, 22:07]
Tai va,kad mama uzsieny,tėvelis nelabai susigaudo ir nesikiša,bet jis mane samdė...Na,nenumarins badu,to vaikelio,myli jį...Bet supratimas nekoks...
manau, kad turit nebloga darba. Atlyginimas nelabai didelis, bet siais laikas darbai nesimeto. Vaikuciui pasiseke, jei norit ji priziureti geriau, negu pageidauja mociute. Manyciau, kad santykiu su mociute klausimus jus turetumete aptarti su vaiko teciu - jeigu jau jis jus samde, tai akivaizdu, kad nenorejo visos prieziuros patiketi mociutei, taigi, atsizvelgs i jusu pastabas. Paciai geriau jokiu konfliktu nespresti. O atlyginimo klausimas iskils savaime, kai ilgiau padirbesit, nes patikimai dirbanciu zmoniu niekas nenori prarasti. As auginu trecia vaika, ir savo auklei, kuri pas mane epizodiskai dirba jau apie 12-15 metu, pakeliau atlyginima jau kelinta karta. Neprasyta. Tiesiog taip atrode. Paskutinis pakelimas buvo nemotyvuotai didelis, kadangi ji issigando naujo mazo kudikio ir bande iseiti is darbo. Dabar moku 50 lt uz diena (8 valandos), gerai maitinasi visa diena pas mus, kartais idedam maisto i namus, saltu oru parvezam po darbo namo. Be to, 1 men atostogu per metus, atostoginiai - vidutinis menesio atlyginimas, dovanos ivairiom progom ir t.t. Sito zmogus pasiekia, kai igyja pasitikejima ir pradedi ji branginti.
[/quote]
suprantu,kad darbai nesimėto...bet tuose namuose tiesiog-''kryzminė ugnis'''.paskambina vaikučio mama ir sako,kad viską pasakyt vyrui,kas ir kaip...aš pasakau viską,kas susiję su vaiku....bet kol kas jokių pasikeitimų...jis išlekia ryte,gryzta kazkada,kai aš būnu jau išėjusi namo...ir gaunasi,kad viską tvarko ta jo mama...jis nieko neklausinėja,neina į parduotuvę...nesuprantu aš jo mąstymo,nei elgesio...gal galvoja,kad kiti viskuo pasirūpins?

....na,tiesiog jau neturiu jėgų viską pasakot...bet jeigu nebūna nupirkta maisto produktų,tai kiek aš galiu ''''lyg tarp kitko uzsimint,-kad vaiku reikia to,tai kitko...''''nezinau ką rasiu atėjus....ir be to,aš esu tik iki balandzio mėnesio....bet tai,gana ilgas laiko tarpas,ypač kai tėtušis nusišalinęs nuo savo tėviškų pareigų....

po savaitgalio vis atsitinka kas nors...tai vaikas suviduriuoja,tai uzpakaliukas paraudęs....tai ta močiutė man sako---reikia geriau priziūrėt mažiuką

paaiškinau,kad aš neatsakau,kas vyksta,kai manęs jau nėra jų namuose....bet kad ir kas būtų,ji viską suverstų man....rytoj nueisiu ir paziūrėsiu,ar lovytės dugnas nuleistas žemyn

nes jau prašiau,kad nuleistų..ir vėliau dar priminiau..nes mazylis labai stiprus,-įsikimba į ką nors ir atsistoja....na man tai tragiška,kai nesupranta tokių paprastų dalykų....vienu zodziu,nesikišu aš ten daugiau...jeigu visi apkurtę,o aš kaip kokia namų darkytoja

neturiu jėgų pasakot...o pinigai....aš ramioj saugioj atmosferoj,galėčiau ir uz 2 litus aukle būti....daug sutaupyčiau,nes nereiktų vakarais gert vaistų....

baisiai daug reiškia aplinka....