vaiko zaidimu neriboju,tik neleidziu sokinet ant lovu
Vajezau kiek nesamonių prisiskaičiau, kokių kaimynu būna, r iškart į policiją, kokie proteliai sužaloti..
mes su mažium dūkstam namuose ir lakstom ir gaudynių žaidžiam ir slepynių ir juokiames iki nukritimo, negi dabar noriu padūkti su mažium tai į parką lėkti? mano vaikis yra labai aktyvus ir jam būtina išsidūkti, tik poto galime eiti ramiai paskaityti knygutę ar papiešti.. ačiū dievui kaimynai policijos nekviečia ir palamai nieko nesako..

Mano abu vaikai labai aktyvūs, o dar 3 katės namuose
Nieko neriboju, tačiau pas mus gera garso izoliacija. Apačioje gyvena 2 vaikai, aš juos girdžiu tik tada, kai jie vonioje verkia... Esu prašiusi viršuje gyvenančių studentų apsiraminti, na bet čia jau buvo 3 val. nakties... ir be policijos.

QUOTE(vaidute555 @ 2011 10 14, 17:30)

Pritariu

Taip, leidžiu. iki tam tikro laiko

Mano mergina labai aktyvi, jei nelaksto,-einu temperatura tikrinti
.Nuo lovos sokineti neleidziu, bet i narva nezadu uzdaryti. Taip ir kaimynam pasakiau, kai mums atsikrauscius bande skustis. Bet tapkutes ieskau minkstesniu padeliu
, nes ir as nenoreciau jei man perdaug jau tryptu.Zodziu bandom ieskoti iseiciu

QUOTE(Mrs Freken Bok @ 2011 12 06, 23:29)
Ir aš taip darau

Niekada apie tai nesusimąsčiau, leidžiu ir lakstyti ir dūkti ir paspirtuku važinėti
Muzikos pasileisti ir pasijungus mikrofoną dainuoti...
O dar vyras kai gitarą pasijungia...Ramu pas mus niekada nebūna
Kaimynai pripratę jau, nusiskundimų niekada nesu girdėjau

O dar vyras kai gitarą pasijungia...Ramu pas mus niekada nebūna

mano abu vaikai aktyvus
kaimynei per 5metus nei karto nieko nesake
nezinau ar jiem girdisi, bet vaikai namie tikrai duksta gerai ...

nezinau ar jiem girdisi, bet vaikai namie tikrai duksta gerai ...
Taip leidziu ir lakstyt ir dainuot ir trepset.Draudziu tik ant lovos sokinet.O del kaimynu pasiseke,nuosavam name ju nera,vaikam laisve