Įkraunama...
Įkraunama...

Ar leidžiat bėgioti namuose?

Tai reiškia leidžiame daryti viską ko nori ir tingime aiškinti kas gerai ir kas blogai.
Atsakyti
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2012 12 04, 19:44)
Tai reiškia  leidžiame daryti viską ko nori ir tingime aiškinti kas gerai ir kas blogai.

Kai isitaisysite nuosavus vaikus, tuomet bus galima padiskutuoti apie auklejima, galima/negalima ir t.t. 4u.gif

Kazkada kai bute gyvenom, turejom tokia "jautria" kaimynka apacioje... Rastelius uz masinos valytuvu vis kaisiodavo. Nekreipem demesio, nes ji jaute kaifa rasyti skundus visiems apie visus (kazkieno suo lauke sulojo velu vakara, sniega valantis traktoriukas nubruzino jos pasto dezute ir taip be galo). Kai karta uzveike, pasakiau paprastai: nepatinka - kraustykis kitur, mes nematome problemos. Issikrauste biggrin.gif
Atsakyti
Ar tikrai jautrią? Gal nereikėjo gadinti jos pašto dėžutės, mažiau lodinti šunį...
Paprasčiausiai kaimynė buvo protingesnė ir davė durniams kelią išsikraustydama.
p.s. Jūsų komentare nematau nieko juokingo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patraukli ir Savarankiska: 04 gruodžio 2012 - 22:16
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2012 12 04, 21:44)
Tai reiškia  leidžiame daryti viską ko nori ir tingime aiškinti kas gerai ir kas blogai.

Taip, butent tokie ir esame tongue.gif Visi iki vieno turintys normalius sveikus vaikus, kurie vietoj lifto i 8 auksta mieliau zingsnioja pesciomis, nes taip idomiau; kuriu vaikai nesedi po 12 val prie televizoriaus ar kompo ( va tada tai is tikro sventa ramybe namie, bet ar jum patiks susitikti so tokiu zombiu po 10 metu tamsoje prie laptines - abejoju g.gif , ba zaisdamas zaidimus viska gali pakartoti gyvenime nesuvokdamas, kai jau nebe zaidimas). Paprastai mes patys vaikus skatiname begioti, sokineti nuo 2 lovos auksto, spardyti kamuoli ir metyti medines kaladeles, kad tik garsiau butu. Zodziu, ko nepadarysi, kad tik kaimynus sunervinti lotuliukas.gif
As visais tokiais atvejais atsakau - cia ne i mane reikia kreiptis, cia jau pas psichiatrus, gal jie pades jautriu nervu zmonems tongue.gif Arba pasiskolinkit kokius 3 mazamecius vaikus vienam savaitgaliui ir pabandykit su jais istisai piesti ir skaityti thumbup.gif
Atsakyti
Man baisiau bus vėlai naktį laiptinėje sutikti tokį kuris vaikystėje šokinėdavo nuo lovų , namie mėtydavo kaladėles stumdydavo kėdes reikia a nereikia , namie žaisdavo lauko žaidimus ir darė viską ko tik užsinorėdavo.
Atsakyti
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2012 12 04, 21:12)
Ar tikrai jautrią? Gal nereikėjo gadinti jos pašto dėžutės, mažiau lodinti šunį...
Paprasčiausiai kaimynė buvo protingesnė ir davė durniams kelią išsikraustydama.
p.s. Jūsų komentare nematau nieko juokingo.

O jus niekuomet nesutikote zmoniu, kuriems niekas niekada neitinka? biggrin.gif Na ilenke ir mums pasto dezute. Na ir? Nesukom galvos ir tiek. Sunis loja aplinkui. Na ir? Man tik gaila, kad mes negalime patys tureti (mb turi alergija).
Nereikia apsunkinti gyvenimo nereiksmingomis problemomis ir tiek 4u.gif

QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2012 12 04, 22:06)
Man baisiau bus vėlai naktį laiptinėje sutikti tokį kuris vaikystėje šokinėdavo nuo lovų , namie mėtydavo kaladėles stumdydavo kėdes reikia a nereikia , namie žaisdavo lauko žaidimus ir darė viską ko tik užsinorėdavo.

Kad nebutu baisu - isigykite nama mirksiukas.gif biggrin.gif

P.S. Apie vaikus jus zalio supratimo neturite tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2012 12 05, 02:19)
O jus niekuomet nesutikote zmoniu, kuriems niekas niekada neitinka? biggrin.gif Na ilenke ir mums pasto dezute. Na ir? Nesukom galvos ir tiek. Sunis loja aplinkui. Na ir? Man tik gaila, kad mes negalime patys tureti (mb turi alergija).
Nereikia apsunkinti gyvenimo nereiksmingomis problemomis ir tiek 4u.gif
Kad nebutu baisu - isigykite nama mirksiukas.gif  biggrin.gif

P.S. Apie vaikus jus zalio supratimo neturite tongue.gif

Turiu pakankamai supratimo apie vaikus,kad galima išmokyti gero elgesio tik noro reikia .
Gal jums įlenkta jūsų pašto dėžutė labai patinka, bet tai nereiškia,kad ir kaimynams patinka jų įlenktos pašto dėžutės. Tas kas lanksto pašto dėžutes gali ir prie didesnių nuostolių darymo pereiti.
Atsakyti
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2012 12 05, 02:51)
Turiu pakankamai supratimo apie vaikus,kad galima išmokyti gero elgesio tik noro reikia .

lotuliukas.gif Tai pasidalinkite patarimais, kaip vaikus reikia vakarais tramdyti? Gal isrikiuoti? O gal uz kiekviena prabegima bausti kaip nors? O dar geriau gal nemaitinti - tada netures jegu begioti, be to ir pigiau bus?... g.gif
Man dar toks klausimas iskilo, jei pas kaimynus verktu kudikis su pilvuko diegliais - irgi patartumete ismokyti gero elgesio? ax.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ejau_pro_sali @ 2012 12 05, 09:56)
lotuliukas.gif Tai pasidalinkite patarimais, kaip vaikus reikia vakarais tramdyti?

uzsiimti
kas trukdo per diena ar vakarais lauke issdukti ar nuvezti i kokia veikla (bureli), kad issikrautu?
Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2012 12 05, 10:35)
uzsiimti
kas trukdo per diena ar vakarais lauke issdukti ar nuvezti i kokia veikla (bureli), kad issikrautu?

Tikrai? Gal kazkam tai suveikia, bet ne mano princesei biggrin.gif Vakar parveziau is baseino , veik pries pat paguldyma. Tai ta pusvalanduka ji tetei pasakojo, kaip ji sokinejo i vandeni, kaip darbavosi kojomis ir rankomis. Ir aisku visa tai buvo atliekama su vaizdine medziaga lotuliukas.gif
Tiesiog tai labai aktyvi mergaiciuke - visa i mane bigsmile.gif Musu seima aplamai labai aktyvi 4u.gif As kita vasara planuoju ja pasiimti i vieno kalno kopima, manau jinai bus jau pajegi iveikti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2012 12 05, 13:57)
Tikrai? Gal kazkam tai suveikia, bet ne mano princesei biggrin.gif  Vakar parveziau is baseino , veik pries pat paguldyma. Tai ta pusvalanduka ji tetei pasakojo, kaip ji sokinejo i vandeni, kaip darbavosi kojomis ir rankomis. Ir aisku visa tai buvo atliekama su vaizdine medziaga lotuliukas.gif
Tiesiog tai labai aktyvi mergaiciuke - visa i mane bigsmile.gif Musu seima aplamai labai aktyvi 4u.gif As kita vasara planuoju ja pasiimti i vieno kalno kopima, manau jinai bus jau pajegi iveikti 4u.gif

Viena yra suvaidinti plaukimą , kita siausti kaip tarzanams ir mėtyti daiktus . Ar labai sunku pastoviai aiškinti vaikams kokius žaidimus galima žaisti namie ir kokius - lauke ? Jei pastoviai būtų aiškinama - susiprastų.
Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2012 12 05, 12:35)
uzsiimti

Fantastiskas pasiulymas bigsmile.gif Bet kai vaikai ateina po lauko, pavalgo ir po dantu valymosi dar kelis kart apibega buta - man juos skubiai aprengti ir 10 vakaro i lauka, kad neduok die, koks jautresnis kaimynas nesusinervintu del 10 minuciu palakstymo g.gif Arba nemaitinti, tada po issikrovimo lauke nepasikraus g.gif O kai nakti vaikai bega i tualeta? Juk jie ir nakti bega.. o kamynai silpnu nervu ax.gif
O ir siaip man idomu, i koki bureli darbo dienomis vakare galima nuvezti 3 metu vaika? Maziukams paparastai visos mokykleles yra savaitgaliais, su baseinais yra savi niuansai, i jokia gimnastika mazu neima, nes reikia kad vaikas suvoktu ko is jo nori, o ne begiotu po sale. ax.gif
Atsakyti