Tai reiškia leidžiame daryti viską ko nori ir tingime aiškinti kas gerai ir kas blogai.
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2012 12 04, 19:44)
Tai reiškia leidžiame daryti viską ko nori ir tingime aiškinti kas gerai ir kas blogai.
Kai isitaisysite nuosavus vaikus, tuomet bus galima padiskutuoti apie auklejima, galima/negalima ir t.t.

Kazkada kai bute gyvenom, turejom tokia "jautria" kaimynka apacioje... Rastelius uz masinos valytuvu vis kaisiodavo. Nekreipem demesio, nes ji jaute kaifa rasyti skundus visiems apie visus (kazkieno suo lauke sulojo velu vakara, sniega valantis traktoriukas nubruzino jos pasto dezute ir taip be galo). Kai karta uzveike, pasakiau paprastai: nepatinka - kraustykis kitur, mes nematome problemos. Issikrauste

Ar tikrai jautrią? Gal nereikėjo gadinti jos pašto dėžutės, mažiau lodinti šunį...
Paprasčiausiai kaimynė buvo protingesnė ir davė durniams kelią išsikraustydama.
p.s. Jūsų komentare nematau nieko juokingo.
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2012 12 04, 21:44)
Taip, butent tokie ir esame

As visais tokiais atvejais atsakau - cia ne i mane reikia kreiptis, cia jau pas psichiatrus, gal jie pades jautriu nervu zmonems

Man baisiau bus vėlai naktį laiptinėje sutikti tokį kuris vaikystėje šokinėdavo nuo lovų , namie mėtydavo kaladėles stumdydavo kėdes reikia a nereikia , namie žaisdavo lauko žaidimus ir darė viską ko tik užsinorėdavo.
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2012 12 04, 21:12)
Ar tikrai jautrią? Gal nereikėjo gadinti jos pašto dėžutės, mažiau lodinti šunį...
O jus niekuomet nesutikote zmoniu, kuriems niekas niekada neitinka?

Nereikia apsunkinti gyvenimo nereiksmingomis problemomis ir tiek

QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2012 12 04, 22:06)
Man baisiau bus vėlai naktį laiptinėje sutikti tokį kuris vaikystėje šokinėdavo nuo lovų , namie mėtydavo kaladėles stumdydavo kėdes reikia a nereikia , namie žaisdavo lauko žaidimus ir darė viską ko tik užsinorėdavo.
Kad nebutu baisu - isigykite nama

P.S. Apie vaikus jus zalio supratimo neturite

QUOTE(Tosk @ 2012 12 05, 02:19)
O jus niekuomet nesutikote zmoniu, kuriems niekas niekada neitinka?
Na ilenke ir mums pasto dezute. Na ir? Nesukom galvos ir tiek. Sunis loja aplinkui. Na ir? Man tik gaila, kad mes negalime patys tureti (mb turi alergija).

Turiu pakankamai supratimo apie vaikus,kad galima išmokyti gero elgesio tik noro reikia .
Gal jums įlenkta jūsų pašto dėžutė labai patinka, bet tai nereiškia,kad ir kaimynams patinka jų įlenktos pašto dėžutės. Tas kas lanksto pašto dėžutes gali ir prie didesnių nuostolių darymo pereiti.
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2012 12 05, 02:51)
Turiu pakankamai supratimo apie vaikus,kad galima išmokyti gero elgesio tik noro reikia .

Man dar toks klausimas iskilo, jei pas kaimynus verktu kudikis su pilvuko diegliais - irgi patartumete ismokyti gero elgesio?

QUOTE(ejau_pro_sali @ 2012 12 05, 09:56)

uzsiimti
kas trukdo per diena ar vakarais lauke issdukti ar nuvezti i kokia veikla (bureli), kad issikrautu?
QUOTE(Bekasė @ 2012 12 05, 10:35)
uzsiimti
kas trukdo per diena ar vakarais lauke issdukti ar nuvezti i kokia veikla (bureli), kad issikrautu?
Tikrai? Gal kazkam tai suveikia, bet ne mano princesei

Tiesiog tai labai aktyvi mergaiciuke - visa i mane

QUOTE(Tosk @ 2012 12 05, 13:57)
Tikrai? Gal kazkam tai suveikia, bet ne mano princesei
Vakar parveziau is baseino , veik pries pat paguldyma. Tai ta pusvalanduka ji tetei pasakojo, kaip ji sokinejo i vandeni, kaip darbavosi kojomis ir rankomis. Ir aisku visa tai buvo atliekama su vaizdine medziaga
Musu seima aplamai labai aktyvi
As kita vasara planuoju ja pasiimti i vieno kalno kopima, manau jinai bus jau pajegi iveikti 

Viena yra suvaidinti plaukimą , kita siausti kaip tarzanams ir mėtyti daiktus . Ar labai sunku pastoviai aiškinti vaikams kokius žaidimus galima žaisti namie ir kokius - lauke ? Jei pastoviai būtų aiškinama - susiprastų.
QUOTE(Bekasė @ 2012 12 05, 12:35)
uzsiimti
Fantastiskas pasiulymas

O ir siaip man idomu, i koki bureli darbo dienomis vakare galima nuvezti 3 metu vaika? Maziukams paparastai visos mokykleles yra savaitgaliais, su baseinais yra savi niuansai, i jokia gimnastika mazu neima, nes reikia kad vaikas suvoktu ko is jo nori, o ne begiotu po sale.