Įkraunama...
Įkraunama...

Ar leidžiat bėgioti namuose?

pritariu Patraukliai ir savarankiskai thumbup.gif drinks_cheers.gif
Tik, kad ne visiems savo egoizma pamint norisi ir suprast, kad kaimynai irgi zmones. Na, bet nieko... sakoma, kad gyvenimas uz viska atlygina.
Atsakyti
Jei pamins savo egoizmą - karūnos nuo galvų nukris . Per sunku tokiems savo vaikus išsivesti į kiemą ir ten dūkti .
Atsakyti
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2012 12 09, 14:30)
Jei pamins savo egoizmą - karūnos nuo galvų nukris . Per sunku tokiems savo vaikus išsivesti į kiemą ir ten dūkti .

Na mums tada reikia lauke gyvent ir geriausia laukuose smile.gif kaip ir daugeliui turintiems aktyvesnius vaikus. Bet gal patarsit kaip elgtis su kaimyne, kuri su kulniukais namuose tipena rytais ir vakarais? g.gif
Atsakyti
Vėl geriau kišti kaimynus - kas liks kalčiausi jei ne kaimynai . Ne kaimynai dūksta namie nuo ryto iki vakaro .
Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2012 12 06, 07:43)
kaip jau minejau - materialine uzuojauta gal ir pasijaustu, dabar - tusti zodziai

Net mano 6m dukra zino, kad uzuojauta nematuojama pinigais ax.gif Pinigus dalinti galima tik skurstantiems 4u.gif

QUOTE(Leksa @ 2012 12 09, 09:15)
Tik, kad ne visiems savo egoizma pamint norisi ir suprast, kad kaimynai irgi zmones. Na, bet nieko... sakoma, kad gyvenimas uz viska atlygina.

Skamba.... gresmingai lotuliukas.gif O as jums noriu palinketi sveiku judriu vaikuciu wub.gif Galiu jus uztikrinti - jie gali buti patys nuostabiausi vaikai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2012 12 10, 19:15)
Net mano 6m dukra zino, kad uzuojauta nematuojama pinigais ax.gif Pinigus dalinti galima tik skurstantiems 4u.gif
Skamba.... gresmingai lotuliukas.gif O as jums noriu palinketi sveiku judriu vaikuciu wub.gif Galiu jus uztikrinti - jie gali buti patys nuostabiausi vaikai wub.gif

Sveikas ir judrus vaikas- tai ne tas kuris namie elgiasi kaip be galvos ir verčia juos aukštyn kojomis. Sveikas ir judrus vaikas laksto tik ten kur jam patogu (ne namie) namie dūksta tik perlepinti vaikai , kurių tėvams aplinkiniai ir kaimynai nėra žmonės .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patraukli ir Savarankiska: 10 gruodžio 2012 - 18:23
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2012 12 10, 18:21)
Sveikas ir judrus vaikas- tai ne tas kuris namie elgiasi kaip be galvos ir verčia juos aukštyn kojomis. Sveikas ir judrus vaikas laksto tik ten kur jam patogu (ne namie) namie dūksta tik perlepinti vaikai , kurių tėvams aplinkiniai ir kaimynai nėra žmonės .

drinks_cheers.gif Kaip bebūtų keista, pati auginanti itin judrų berniuką, turiu su jumis sutikti. Judrus vaikas nebūtinai turi duotis namie kaip be galvos kad net kaimynai neapsikentę turi kviesti pareigūnus doh.gif Pačiam vaikui į naudą, ypač tokiam judruoliui, susikaupimą skatinanti ramesnė veikla, galų gale gi tarp žmonių gyvename.Savaime suprantama, jei tėvai patys nesinteresuoti užsiimti su savo atžalomis, juos ugdyti, drausminti, auklėti, nelabai juos ir įtikinsi tai daryti. Visa tai bumerangu smogs, kai vaikai pradės lankyti mokyklas, būrelius kuriuose ramybė ir koncentracija būtina, o vaikas namuose to nebus išmokintas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(fainulkina @ 2012 12 11, 00:04)
drinks_cheers.gif Kaip bebūtų keista, pati auginanti itin judrų berniuką, turiu su jumis sutikti. Judrus vaikas nebūtinai turi duotis namie kaip be galvos kad net kaimynai neapsikentę turi kviesti pareigūnus  doh.gif  Pačiam vaikui į naudą, ypač tokiam judruoliui, susikaupimą skatinanti ramesnė veikla, galų gale gi tarp žmonių gyvename.Savaime suprantama, jei tėvai patys nesinteresuoti užsiimti su savo atžalomis, juos ugdyti, drausminti, auklėti, nelabai juos ir įtikinsi tai daryti. Visa tai bumerangu smogs, kai vaikai pradės lankyti mokyklas, būrelius kuriuose ramybė ir koncentracija būtina, o vaikas namuose to nebus išmokintas  doh.gif

Gal aš ir neteisi , bet vaikai kurie nebuvo namie auklėjami užsiimti ramesne veikla , o dūkti pratinami lauke , sunkiau susikaupia ir prasčiau mokosi mokykloje nes būna"hiperaktyvūs"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patraukli ir Savarankiska: 10 gruodžio 2012 - 22:23
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2012 12 10, 12:21)

lotuliukas.gif
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2012 12 10, 16:22)
Gal aš ir neteisi , bet vaikai kurie nebuvo namie auklėjami užsiimti ramesne veikla , o dūkti pratinami lauke , sunkiau susikaupia ir prasčiau mokosi mokykloje nes būna"hiperaktyvūs"

Matosi, kad pati neturite aktyvaus vaiko. Mano abu vaikai charakteriu vienas nuo kito skiriasi, kaip diena ir naktis. Turiuviena ramu ir viena super aktyvu vaika.
Siandienai tas "perlepintas". hyperaktyvus vaikas vienas is geriausiu klases mokiniu tongue.gif Nors ir dabar dar gana judrus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2012 12 10, 22:22)

hiper aktyvumas yra galima sakyti (diagnoze)nuo auklejimo nepriklauso,vaikas nuo mazens buna labai judrus,reikia tokiam vaikui kuo daugiau veiklos kad jis issikrautu,kai klaseje yra toks vaikas ,siek tiek liudna,nes mokytoja daugiau demesio skiria tik tam vaikui,kiti buna antram plane,bet tenka susitaikyti su tuo,jie nera piktybiniai ,ne museikos ,tik kaip prisukti zaisliukai lotuliukas.gif ,o namie jokiu budu negalima leisti lakstyti,juk aplinkui zmones gyvena,kas senyvo amziaus,kas su mazais vaikuciais,o gal ligonis,reikia gerbti kitus zmones,galima su vaiku pazaisti stalo zaidimus,jei neturi kur energijos padeti nes lauke salta,lai pasportuoja,pvz as prie duru staktos pritvirtinau laikiklius ir pakabinu karnyza,tai sunelis daro prisitraukimus,galima prigalvoti veiklos ir be lakstymo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(D.H. @ 2012 12 11, 07:40)
lotuliukas.gif

Matosi, kad pati neturite aktyvaus vaiko. Mano abu vaikai charakteriu vienas nuo kito skiriasi, kaip diena ir naktis.  Turiuviena ramu ir viena super aktyvu vaika.
Siandienai tas "perlepintas". hyperaktyvus vaikas vienas is geriausiu klases mokiniu  tongue.gif Nors ir dabar dar gana judrus smile.gif

Bet gal ir hiperaktyvų vaiką galima minimaliai pratinti prie ramesnės veiklos. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(grazina37 @ 2012 12 11, 08:39)
hiper aktyvumas yra galima sakyti (diagnoze)nuo auklejimo nepriklauso,vaikas nuo mazens buna labai judrus,reikia tokiam vaikui kuo daugiau veiklos kad jis issikrautu,kai klaseje yra toks vaikas ,siek tiek liudna,nes mokytoja daugiau demesio skiria tik tam vaikui,kiti buna antram plane,bet tenka susitaikyti su tuo,jie nera piktybiniai ,ne museikos ,tik kaip prisukti zaisliukai lotuliukas.gif ,o namie jokiu budu negalima leisti lakstyti,juk aplinkui zmones gyvena,kas senyvo amziaus,kas su mazais vaikuciais,o gal ligonis,reikia gerbti kitus zmones,galima su vaiku pazaisti stalo zaidimus,jei neturi kur energijos padeti nes lauke salta,lai pasportuoja,pvz as prie duru staktos pritvirtinau laikiklius ir pakabinu karnyza,tai sunelis daro prisitraukimus,galima prigalvoti veiklos ir be lakstymo mirksiukas.gif

Sutinku , galima namie prikabinti ir bokso kriaušę - ir kaimynai negirdės ir vaikas išsikraus smile.gif
Atsakyti
Nelabai suprantu temos problemos. Mano vaikas laksto, ir pirmagimis lakstė, ir aš su vaikais lakstau. Su kaimynais normaliai sutariam, tiesa šalia gyvena toks nelabai pakantus senas bernas, tai kelis kartus yra paprašęs kad netriukšmautume-nes dičkis tada mokėsi šokinėt su virvute, tai tikrai buvo triukšmo, o kaimynas pasirodo sirgo ir nedirbo tai girdėjo. Atsiprašėm ir treniravosi mano kambaryje (iš kart noriu užčiaupti rėksnius-lauke buvo -20 ir sniegas). Kitas kartas buvo kai tikrai labai visi įsišūkavom, nu linksma buvo. Viskas. Ne kartą esu ėjus pas kaimynus paklausti ar netriukšmaujam, nes vis tik vaikai ką numeta barkšteli ir tt, bet sakė niekas nieko negirdi, remontus va daro irgi vieni kitų atsiprašo, nu daugiabutis vis tik. Nežinau gal pas mane grindys geros g.gif bet neįsivaizduoju KOKS turi būt triukšmas kad kažkas kviestų policiją ar nuolatos bumbėtų. Galiu tik spėti, arba kaimynas išvis pridurkas, o tokių būna, pažįstamai viena nevisprotė laiptinėj laikomą vežimėlį sudegino. Arba-išties vaikai nevaldomi. Kadangi dirbu mokytoja tai paprastai matau dvi barikadų puses... tad tikrai labai įdomi čia tema.
Atsakyti