Įkraunama...
Įkraunama...

Ar leidžiat bėgioti namuose?

Musu irgi duodasi kaip pasiute biggrin.gif , bet vakarais tai raminu, kad nelakstytu. Kol kas kaimynai nesiskunde schmoll.gif
Atsakyti
Pas mus irgi girdeti kaimynu vaikai,beje musu irgi laksto...kolkas dar nei mes nuo to kenciam,nei kaimynai skundziasi mirksiukas.gif
Atsakyti
stengiuos neleisti begioti,nes ji kaip mazas drambliukas smile.gif o ji bega ant pirstu galu ir sako mama ziurek bet juk tyliai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ignasser @ 2009 11 03, 15:07)
O jei jau kaimynai skundžiasi, nes pašauki vaikus iš kito kambario, tai čia greičiau kaimynų, o ne jūsų problema. Tokiems žmonėms tikrai ne vieta daugiabutyje.

Pritariu drinks_cheers.gif
Drausminu tik anksti rytais ir vakerais jei reikia. Po mumis kaimynai turi du berniukus, bet girdėdavau daugiausiai tėvą šaukiantį ant jų grėsmingai doh.gif , dabar nebe (išauklėjo matyt smile.gif )
Atsakyti
Leidziu, ziema mazai i lauka eina, neissiduksta, tai namuose bando atsigriebt. oho koki raliai pas mus namuose vyksta, ir su masinom ir begom. kaimynai aciu dievui kolkas nieko nesako, tikiuosi ir nesakys biggrin.gif
Atsakyti
Nesuprantu tokiu zmoniu, kurie skundzias kad vaikai laksto, juk ir patys kazkada buvo vaikai ir taip pat zaisti norejos. Jei nori ramybes tegul i baznycia eina. ax.gif
Atsakyti
nu paskaičiau aš čia ir aš leisiu , nes pastoviai raminu , ir tik sau nervus susigadinu , nes pas mane ir 2 bernai ,abu aktyvūs , tai kai pradeda begiot kaip drambliai, pagalvoju pastoviai apie kaimynus , kai susitikom , tai pasake: nu ka darysi ,jau pripratom, aisku be šypsenos veide...
Atsakyti
as tai leidziu nematau nieko blogo, nes patys muzika ne ka tyliau klauso.
Atsakyti
Laksto, vazineja su masinom kaip per rali kiek tik nori, kaimynu po apacia neturim, bet uz sienu ir virsuj taip. nemanau, kad kils problema, nes virsutiniai kai pavaiksto, tai lubos dreba, o ir patys leliu turi, uz sienos ir pabaliavoja ir pasiklauso muzikos gan garsiai... jei prades skustis, manau, rasim visi ka pasakyti biggrin.gif raminam tik jei sugalvoja pacypaut doh.gif nu dar kai galva apsisuka nuo jo vazinejimu su masina doh.gif
Atsakyti
Yra tokiu kaimynu kurie sugeba policija iskviesti, nes vaiku begiojimas jiems trukdo TV ziureti. Nejuokauju, buvo toks atvejis, kai vakro metu policija pabelde i duris, nes kaimynai paskambino ir pasiskunde neva specialiai apavem vaika su sunkiausiais batais ir liepem begioti po namus ir daiktus metyti kuo garsiau ant grindu. Baudos negavom, policininkai patys nelabai suprato kuom kaltas vaikas, na bet iskvietimas buvo ir teko vaziuoti. Idomiausia tai, kad nei vaikas daug begiojo, nei mete ant tu grindu, tiesiog pikti kaimynai po konflikto del laiptines tvarkymo man nusprende "atsidekoti". Laimei greitai po konflikto pabegom is daugiabucio, antraip nezinau kuom viskas butu pasibaige, juk vaiko nepririsi prie lovos, burnos neuzklijuosi ax.gif
Atsakyti
leidziu vaikui begioti kiek jis nori, velai vakare tai jau raminu. apacioj gyvenanti moteris niekad nieko nera sakiusi, o va uz sienos bobse tai bambejo, nors pati turi istisai lojanti suni mums uz sienos.
Atsakyti
Esu laiminga, kad mūsų artimiausi kaimynai už tvoros, tai namie laksto ne tik vaikas, bet ir mes su vyru smile.gif dar garsiai dainuojam ir nesijaudinam. Bet pas tėvus nuvažiavus jau reikia stengtis. Paskutinį kartą gavom pastabą nuo močiutės, kad apačioje kaimynai gyvena.
Atsakyti