Manau pirksiu kokį mielą žaisliuką, su kuriuo būtų jauku miegoti (gal šildantį žaislą). Aš irgi ilgai svarsčiau, gal maitinimo kėdutę, ar kokį rimtesnį žaislą
, bet manau ir taip vaikutis nieko neatsimins dar (dukrytei 4mėn tada bus), o tie brangūs, labiau buičiai reikalingi daiktai, naudingesni labiau tėveliam, nei leliukui
Tad manu geriau jau visiškai mažam leliukui tiktų koks mažas niekutis
QUOTE(slyfka @ 2009 11 03, 16:29)
Manau pirksiu kokį mielą žaisliuką, su kuriuo būtų jauku miegoti (gal šildantį žaislą). Aš irgi ilgai svarsčiau, gal maitinimo kėdutę, ar kokį rimtesnį žaislą
, bet manau ir taip vaikutis nieko neatsimins dar (dukrytei 4mėn tada bus), o tie brangūs, labiau buičiai reikalingi daiktai, naudingesni labiau tėveliam, nei leliukui
Tad manu geriau jau visiškai mažam leliukui tiktų koks mažas niekutis 
mes irgi panasiai galvojam
http://www.prekesvai...g/5/allproducts
man cia patiko "KUBELIU DEZUTE"
mes tai kaip rusai sako derinsim 'paleznoje s prijatnem'... pirksime to, ko mums reikia - vakstyne ir sokliuka
Sveikutes, gal zinot kur galima butu rasti sildanti zaisliuka mazyliui i lovyte?
mes kelis metus atgal maximoj labai faina sildanti vabala pirkom. isties mielas. - na i vidu pusle dedas....
o mes savam mazuliukui- kuriam per kaledas bus 3 men manau koki niekuti padesim. simboliskai.
teisingai raso- nieko tokie kukuliai dar nesuvokia. tad dovana juk daugiau sau detumem ko reik - ne jam pasidziaugt
o mes savam mazuliukui- kuriam per kaledas bus 3 men manau koki niekuti padesim. simboliskai.
teisingai raso- nieko tokie kukuliai dar nesuvokia. tad dovana juk daugiau sau detumem ko reik - ne jam pasidziaugt
na maniskiui bus metukai tai tikrai kazka pirksiu bet jau zaisliuka ar niekuti koki... visvien kaledos juk
QUOTE(Ugnis @ 2009 11 04, 14:13)
maniskei dar tik 1,5 m, tad nieko nesupranta apie kaledas, tuo labiau apie dovanas. kadangi viska turi, o zaislu tai net per daug, nedovanosiu nieko
ir taip kiti pridovanos
va kai paaugs ir supras, kas yra dovana, tada ir dovanosiu, gal kitamet jau
va kai paaugs ir supras, kas yra dovana, tada ir dovanosiu, gal kitamet jau
Nu gal ir nesupranta, bet mes kažkaip simboliškai vis tiek kažką nupirkdavom...
barskuciai zaisliukai ir t.t