Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

Alacka super dailu...išduok paslaptį su kuo standinai? nes labai gražiai matosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pati's @ 2009 12 01, 00:55)
Labas vakaras, siandien ir as pasedejau truputi prie rankdarbiu, gal ne visai prie mezgimo, bet siuta, nerta ir fantazuota  ax.gif
http://public.fotki....atukai-094.html

Bačiukai kokie dailūs thumbup.gif
Aelitka,šalis nuostabus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(valentinuke @ 2009 12 01, 17:25)
ALACKA 33
saldainine ir angeliukas  thumbup.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

QUOTE(Capricorn @ 2009 12 01, 20:01)
Alacka super dailu...išduok paslaptį su kuo standinai? nes labai gražiai matosi thumbup.gif

AČIŪ aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif standinau želatina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alacka33 @ 2009 12 01, 21:28)
AČIŪ  aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif  standinau želatina ax.gif

galima plačiau, nes pirmąkart girdžiu tokį būdą blush2.gif O man taip reikia savo angeliukus pastandint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2009 12 01, 20:39)
galima plačiau, nes pirmąkart girdžiu tokį būdą blush2.gif O man taip reikia savo angeliukus pastandint smile.gif

Na pasiimi paprastos želatinos,ją darai pagal aprašymą ant pakelio,aš darau truputį stipresnę,merki savo gaminuką,palaikau truputį,kad siūlai gerai prisigertų,na o po to truki lauk,nugręži kažkiek ir formuoji savo gaminuką.Želatina gerai standinimui,kadangi gali standint spalvotus gaminukus,nes nepalieka baltų žymių,kaip nuo krakmolo.
Atsakyti
ačiū
Atsakyti
as tai dazniausiai cukraus sirupa isverdu ir pravesinus jame standinu, nes su visokiais krakmolais tai labai netvirtos gaunas, servetelem gal ir gerai, bet jei noriu kokius krepsius standint tai visada verdu cukru, labai tvirti gaunas, dar labai tvirti gaminiai gaunas su kukuruzu krakmolu, bet cia lietuvoj dar nebandziau, o uzsieni tai toki maizenos pirkdavau, tai super standus gaminiai budavo, jo galima ir su zelatina ypac spalvotus gaminius, mano visi budai isbandyti, visi neblogi
Atsakyti
QUOTE(pati's @ 2009 11 30, 22:55)

Batukai wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(Vigilyte @ 2009 12 01, 11:46)

Oho kiek darbeliu ir visi thumbup.gif

QUOTE(Alacka33 @ 2009 12 01, 16:11)

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(liolke @ 2009 12 02, 00:03)
as tai dazniausiai cukraus sirupa isverdu ir pravesinus jame standinu, nes su visokiais krakmolais tai labai netvirtos gaunas, servetelem gal ir gerai, bet jei noriu kokius krepsius standint tai visada verdu cukru, labai tvirti gaunas, dar labai tvirti gaminiai gaunas su kukuruzu krakmolu, bet cia lietuvoj dar nebandziau, o uzsieni tai toki maizenos pirkdavau, tai super standus gaminiai budavo, jo galima ir su zelatina ypac spalvotus gaminius, mano visi budai isbandyti, visi neblogi

o nelimpa paskum? g.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
dar
user posted image
Atsakyti
panos, čia biški ne į temą, bet labai reikia... gal žinote kokį internetinį adresą, kur galima būtų užsiprenumeruoti mezgimo žurnalų? g.gif nu niekur nerandu doh.gif iš anksto dėkoju 4u.gif
Atsakyti