Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

sveikutes, megstu megzti, bet dideliu darbu vis tingedavau apsiimti. tai nesenai pabaigiau savajam megzti megztini, tai va nutariau cia pasigirti savuoju darbu

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jurgičiukas @ 2009 12 03, 21:06)
Rodausi pagaliau baigtą rankinuką, gal nevisai kaip originalas, bet kažkas panašaus ax.gif

labai grazu, super thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už įvertinima 4u.gif malonu kai ir kitiems tavo darbas patinka smile.gif

QUOTE(Perliukai @ 2009 12 03, 20:54)
Jurgiciukp tase labai labai patiko. O gal vidaus foto galima? 4u.gif

Ryt pabandysiu nufotkint rankinės vidu dienos metu, gal kas matysis, nes pamušalas juodas.
Atsakyti
user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(Triniti @ 2009 12 03, 11:56)
sveikutes, megstu megzti, bet dideliu darbu vis tingedavau apsiimti. tai nesenai pabaigiau savajam megzti megztini, tai va nutariau cia pasigirti savuoju darbu
user posted image

Labai grazus. As mielai saviskiui kazka panasaus nunarpliociau. O kaip taip graziai uztrauktuka isiuvai? Gal siuvimo masina?
Atsakyti
QUOTE(lasvegiete @ 2009 12 03, 22:27)
Labai grazus. As mielai saviskiui kazka panasaus nunarpliociau. O kaip taip graziai uztrauktuka isiuvai? Gal siuvimo masina?

aha siuvimo masina, bet tikriausiai klaida padariau, nes isiuvau neisplovus mezginio, deuj uz pagyra
Atsakyti
jurgiciuk,laaabai grazi tasyte wub.gif

triniti,tu-puiki zmona auksaranke thumbup.gif
Atsakyti
JURGICIUKAS-tasiuke thumbup.gif wub.gif wub.gif

TRINITI-megztukas labai grazus thumbup.gif wub.gif 4u.gif

ALACKA33-zaisliukai labai mieli su nertinukais thumbup.gif wub.gif

Na stai ir mano kaledines kojinytes mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
jurgičiukas, blink.gif čia rankų darbo???aš apakus blink.gif
Atsakyti
Valentinuke kojines tai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif man jos aukstasis pilotazas nemoku as ju megzti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sigridaU @ 2009 12 04, 14:40)
Valentinuke kojines tai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif man jos aukstasis pilotazas nemoku as ju megzti  blush2.gif

aciuks.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Dar kartelį ačiū visoms už įvertinimą aciuks.gif
Atsakyti