Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

QUOTE(Inetux @ 2009 11 08, 20:19)
Ačiū už pagyras  4u.gif
Labai lengva. O aš tikrai toli gražu nesu patyrusi mezgėja, bent vibalais biggrin.gif Užtenka tik mezgimo pradmenų mirksiukas.gif Kaip megzt yra batukų, kojinyčių temoj net su nuotraukom  mirksiukas.gif

man paprasčiau šalį ar megztinį nunarpliot, nei batukus ar kojines blush2.gif
Atsakyti
Niu va idedu savo pledukus draugems blush2.gif
user posted image user posted image
Ir pirmas darbelis vaseliu sesei blush2.gif
Atsakyti

mano VS suknutė... biggrin.gif
oi kokia 'karsta' ir daili suknyte thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif labai grazi

Atsakyti
QUOTE(saulemeile @ 2009 11 08, 21:34)
Niu va idedu savo pledukus draugems blush2.gif

Margas meškiukų pledukas labai gražus. Aš jau seniai gundausi šitą nert. Jei ne paslaptis, kokie siūlai ir kiek suėjo?
Papildyta:
QUOTE(vaiduuse @ 2009 11 08, 20:33)
man paprasčiau šalį ar megztinį nunarpliot, nei batukus ar kojines  blush2.gif

Tie zefyriukai tikrai labai paprastučiai, visą laiką tiesiai megzti, nereikia išmegzti nei kulno, nei priekio. Jeigu kitus batukus sunku megzti, tai šitie pirmam bandymui idealiai tinka. O ir atrodo gražiai.
Atsakyti
Vilke_ziema Capricorn Inetux saulemeile Šaunuolės,labai gražu thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif

Na pasirodysiu kokią tuniką nunarpliojau savo panai ax.gif ,dar neplauta,bet pana jau atėmė,nes ryt jau nori maut pasipuikuot į mokyklą ax.gif

user posted image

Atsakyti
Labai graži tunika, Alačka33. Mergaitei labai tinka.
Atsakyti
QUOTE(Alacka33 @ 2009 11 09, 00:34)
Vilke_ziema  Capricorn  Inetux  saulemeile  Šaunuolės,labai gražu thumbup.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  thumbup.gif

Na pasirodysiu kokią tuniką nunarpliojau savo panai ax.gif ,dar neplauta,bet pana jau atėmė,nes ryt jau nori maut pasipuikuot į mokyklą ax.gif

thumbup.gif nuostabu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viosim @ 2009 11 08, 22:40)
Labai graži tunika, Alačka33. Mergaitei labai tinka.

QUOTE(benomama @ 2009 11 08, 22:49)
thumbup.gif  nuostabu  4u.gif  4u.gif  4u.gif

AČIŪ aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Alacka33 @ 2009 11 08, 22:34)

VAU bigsmile.gif wub.gif

O siūlai kokie čia?
Atsakyti
[quote=Alacka33,2009 11 08, 23:34]

[/quote

Kurgi nenorės? Reik prieš drauges pasirodyt. Nė viena tokios neturi biggrin.gif
Atsakyti
Stiuardese Aruna AČIŪ aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif

O siūlai Basic 70% vilna,30% akrilinio pluošto,100g-210m.
Atsakyti
QUOTE(ADDULE @ 2009 11 08, 21:58)

oi kokia 'karsta' ir daili suknyte thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  labai grazi

Ačiū biggrin.gif

Alacka, super dailu thumbup.gif

Saulemeile wub.gif wub.gif wub.gif Dailios dovanėlės drinks_cheers.gif Ypač pledukai 4u.gif
Atsakyti