Įkraunama...
Įkraunama...

Rozetės, skaitikliai, jungikliai, laidai ir pan.

labas vakaras,
gal kazkas turit/zinot,toki daikta?-y virtuves stalvirsi montuojamas rozetes,kazka panasaus y tokias-
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Grelita @ 2012 02 02, 13:45)
sveiki,gal kas galit rekomenduot kokias parduotuves Kaune ,kur geresnem kainom galima isigyti jungiklius ,rozetes ir pan. g.gif

Aleksote, Kalvarijos g. 7 yra statybiniu medziagu parduotuve, ten pat prekiauja ir elektros prekemis. Daugiau perkant galima nuolaideles pasiprasyt. Ko neturi vietoje, gali uzsakyti. 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos, noriu pasidalinti savo patirtimi. Pirkau butą (seną), dariausi remontus, bet prieš tai reikėjo nugremžti trijų sluoksnių tapetus nuo sienų... Pylėm vandenį, gremžėm šlapiais šepečiais, bet kažkaip "neapskaičiavom" rozečių atstumo nuo šlapinamų tapetų... doh.gif

Iš sušlapintos rozetės pasipylusios žiežirbos tarp tapetų atplaišų nejuokais išgąsdino, atjungėm saugiklius. Kur kreiptis nežinojom...

Taigi, jei kam nors reikės pagalbos, kreipkitės į 1802. Atvažiuoja profesionalus elektrikas, viską sutvarko, kaina 65 litai. Man atrodo ten pas juos valandinis įkainis, bet pas mane tik iki vienos valandos ir teužtruko, todėl tik tiek ir tesumokėjau. O svarbiausia, kad kai neturi aplink pažįstamų elektrikų, o reikia skubios pagalbos, tai čia tikras išsigelbėjimas (bent jau taip buvo man).

Tikiuosi info pravers, nes aš dabar šitą tel.nr. ant šaldytuvo pasikabinusi laikau 4u.gif
Atsakyti
hi.gif
Reikalingas elektrikas Klaipedoje . doh.gif manau situacija tokia kad reiks keisti visa elektros instaliacija bute o gal ir ne ..... g.gif Buciau labai dekinga uz rekomendacijas . 3 kambariu butas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(audronasak @ 2012 08 27, 15:36)

Patiksliniu. 1802 tai bendras info numeris, i kuri galima skambint iskilus avariniai situacijai, kai dingo elektra ar siaip pasiteiravimui del saskaitos neaiskumo, nemokejimo prie internetinio tinklapio prisijingimo, pasiteiravimui del sutarties, plano keitimui ar dar ko. Zodziu del visko kas susije su elektros tiekimu.
Atsakyti
QUOTE(Renata_Bo @ 2012 09 20, 13:16)
Patiksliniu.    1802  tai bendras info numeris, i kuri galima skambint iskilus avariniai situacijai, kai dingo elektra ar siaip <...>.

Renata_Bo, nu kad ne visiškai Jūs teisi... ne tik avarinis.

Cituoju:

vidaus tinklo montavimas (pvz., papildomų jungiklių, kištukinių lizdų įrengimas);
buitinių elektros įrenginių prijungimas prie vidaus tinklo (pvz., šviestuvų, skalbyklių, elektrinių viryklių, gartraukių, elektrinių vandens šildymo katilų ir kt.);
elektros prietaisų įžeminimo įrengimas;
naujos elektros instaliacijos montavimas;
elektros varžų matavimas ir matavimo protokolų išdavimas;
kiti vidaus elektros tinklo remonto ir įrengimo darbai.
http://www.lesto.lt/...as-i-namus/1136

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(audronasak @ 2012 09 21, 08:50)

Gerbiamoji, perskaitykite VISA mano zinute - - - KARTOJU

,,Patiksliniu. 1802 tai bendras info numeris, i kuri galima skambint 1 iskilus avariniai situacijai, 2 kai dingo elektra ar 3 siaip pasiteiravimui del saskaitos neaiskumo, 4 nemokejimo prie internetinio tinklapio prisijingimo,5 pasiteiravimui del sutarties, 6 plano keitimui ar 7 dar ko. 8 Zodziu del visko kas susije su elektros tiekimu.,''

Tikiuosi perskaitet kad kaip tik patikslinau kad ne tik avarines....... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata_Bo @ 2012 09 21, 11:00)
Gerbiamoji, perskaitykite VISA mano zinute  - - - KARTOJU

,,Patiksliniu. 1802 tai bendras info numeris, i kuri galima skambint 1 iskilus avariniai situacijai, 2 kai dingo elektra ar 3 siaip pasiteiravimui del saskaitos neaiskumo, 4 nemokejimo prie internetinio tinklapio prisijingimo,5  pasiteiravimui del sutarties, 6 plano keitimui ar  7 dar ko. 8 Zodziu del visko kas susije su elektros tiekimu.,''

Tikiuosi perskaitet kad kaip tik patikslinau kad ne tik avarines.......  doh.gif

Gerbiamoji, perskaičiau smile.gif
Ačiū už patikslinimą.
4u.gif
Taika...
Atsakyti
friends.gif
Atsakyti
Apdailai judant į priekį- atėjo metas visiems jungikliams, rozetėms, perjungėjams ir kitiems apšvietimo instaliacijos darbams. Kokius renkatės. Katilinėje susidėjome lietuviškus Vilmos.
Elektrikai rekomenduoja vokiškus Junge- suprantu, kad tai geras daiktas, bet kainos nugąsdino. Kokia jūsų patirtis?
Atsakyti
rozetes jungo kaina 9.6 lt. kas cia baisaus????
Atsakyti
QUOTE(braske1515 @ 2012 11 01, 22:16)
rozetes jungo kaina  9.6 lt. kas cia baisaus????

Bendras kainų skirtumas skaičiuojant visam namui susidarė lyginant su tarkim Vilma - beveik 900 lt.
(Jungo jungikliai skaičiuojami rėmai atskirai, klavišai atskirai ir t.t.)

Elektrikai Vilmos prekes peikia, bet gal tai tik jų nuomonė?????
Atsakyti