Įkraunama...
Įkraunama...

Vandenis ir Skorpionas

Na ką galiu pasakyti,
kapituliavau sad.gif daugiau nusprendžiau - jokių vandenių (apart motinos, kurios ir taip užtenka apsčiai).
Keliskart susieidavom su vienu vandeniu, bet nuolat pykomės, nesutarėme. Baisiai nervino tas jo tylėjimas, arba jei kalba, tai pusę lūpų.
Santykiai priminė Rūtos Šč. dainą "Paskutinis šokis".
Pavargau nuolat jį kapstyt ir aiškintis kaip jis jaučias, ką jis mano. Pasiunčiau vėlniop.
O kvaila buvau, neklausiau draugių patarimo - mest ir nežiūrėt į jo pusę. Bet musėt baisiai norėjau įrodyt tiek jom tiek sau, kad mūsų atvėjis kitoks.
Tai dabar nuo vandenių - kaip velnias nuo kryžiaus bėgsiu.
Atsakyti
Sveikos, esu skorpe, o vyras vandenis, sefas vandenis, su jais jau 7m . Viskas super thumbup.gif vyras isvyko is salies, mes dar kol kas Lietuvoje. Tik likimas neduoda paliudet... susipazinau su kaimynu seima, kur vyras vandenis , na dar turi drauga nevedusi vandeni, kuris aki merkia doh.gif ... na nezinau ir mokyklos laiku pirma meile, ir pirmas bucinys buvo vandenis... matyt niekur nepabegsiu nuo ju..
O drauge vandene turejau- nu baisus valdingumas doh.gif , ir broliene vandene - nu nepernesu, pats basiausias sutiktas egzempliorius.
Mano statistika- su vyrais vandeniais thumbup.gif sutariu, o su vandenem mot nieko gero g.gif
Atsakyti
As vandene. pirma meile - skorpas. Gink mane D nuo visu vyru-skorpionu doh.gif vaiksciuojanti katastrofa.
Moterys-skorpes liuks. Turiu draugiu skorpioniu - ismintingos, protingos, miela bendrauti.
Dabar turiu vyra-vandeni ir tiesiog esu laiminga... po tu teroristu skorpu tai fantazija jau buvo atsokusi.
Atsakyti
as vandenis, vyras skorpionas. Per 6m buvo visko. 2m kaip susituoke, tad viso esam kartu jau 8m. ir netykiu tais suderinamumais pagal zodiako zenkla. vyras mano yra labai kantrus, isvest ji is kantrybes reik daug pastangu ir visi ta zino, per tiek metu nesigavo dar isvest jo is kantrybes ar labai supykdyt lotuliukas.gif
stipriai nesipykstam, nebent as pabambu.
Atsakyti
Turiu vieną ilgalaikį draugą skorpioną su kuriuo bendraujam jau gal 6-8 metai (eikit sau,kiek daug jau doh.gif ) kaip draugai. Ir kartais aš nuo jo pavargstu unsure.gif atrodo tarsi jis mane prispaudžia su savo aistra gyvenimui,tarsi ima visą energiją iš manęs ir kartais aš,lyg pritrūkusi laisvės ir oro,pabėgu nuo jo. Atsipučiu ir grįžtu vėl,laiminga ir pasiilgusi pasineriu į ilgus pokalbius ir vėl žaviuosi jo aistra gyvenimui,pavydžiu,kad norėčiau ir aš tokia būti. Kol vėl istorija pasikartoja,aš dingstu ir negaliu paaiškinti kur biggrin.gif o kartais tiesiog patys padarome pertrauka bendravime,nerašom vienas kitam,nesidomim vienas kitu,kol po pertraukos grįžtam iki ilgų pokalbių. Kažkokie keisti santykiai,kurie negali nutrūkti jau tiek metų.. biggrin.gif nesenai supratau (per vieną ilgą pertrauką) kartu būti negalim,bet atskirai - irgi.
Atsakyti
Mane nuo ankstyvos paauglystes traukia skorpionai (esu vandene), buna smagu su vaikinu bendrauti-skorpionas, net internet pazintis kelis kartus bandziau ir idomiausi susirasinejimai budavo su skorpionais smile.gif
Atsakyti
Aš vandenis, mano wub.gif skorpionas thumbup.gif kartu jau mes šešiolika metų, santuokoje vasarį bus keturiolika thumbup.gif idealių santykių nebūna, bet visus tuos metus jaučiu meilę, rūpestį, šilumą ir palaikymą... blink.gif smile.gif Dabar nestuke.gif su trečiu, labai laukiamas pagrandukas, nežinau kaip bus toliau, gyvenimas toks nenuspėjamas, bet galiu sakyti drąsiai, visus tuos metus aš buvau laiminga moteris wub.gif Tikiuosi dar daug metų tokia ir būt
Atsakyti
Kaip teko stebėti, tai trauka tarp šių ženklų - ypatingai didelė, tačiau, jei skiriasi žmonių mentalitetas, tai bus sunku sutarti. Pvz. Ashton Kutcher ir Demi Moore - pradžia buvo aistringa ir labai ugninga, tačiau viskas priėjo prie to, kad jai vargšelei teko paskui ilgai gydytis nuo nervinio išsekimo ir depresijos.
Kaip manote, ar jai jau pavyko?
Atsakyti
manau, kad šie ženklai yra tokie vienas kitam priešingi, sudėtinga situacija biggrin.gif
Atsakyti
Vyras vandenis, kartu jau 14 m. gyvenimas kaip amerikietiški kalneliai, tai pakilimai tai nuosmukiai... doh.gif Tikrai nežinau ar dar ilgai taip temsiu schmoll.gif
Atsakyti