QUOTE(pupppsis_22 @ 2009 11 23, 21:27)
kaskokia betvarke.nuejau i soc.pasalpos skiriu siandien.domejausi ar man kas priklauso kaskiek pinigeliu pasake kad nea.nors mano pajamos tik 97.50lt per menesi nei lito daugiau.viena auginu sunu.gaunu maisto paketus,stoviu eileje del buto.pasake jai jusu vaikas aina i darzeli jus nieko negausite.nejau cia tiesa ir teisinga taip?pasake atsisakyki darzelio tada gausi po beroc sake 320lt dabar nebepamenu sumos tixlei.kaip yra istikro?is ko tada gyventi!
as dirbu puse etato ir stoviu darbo birzoj, vyras stovi darbo birzoj, dukra eina i lopseli, tai man irgi niekas nepriklauso tik maisto daviniai.
pabandzius aiskintis , kodel mums nieko nekompensuoja, atsakymas buvo tas pats, paimkit vaika is darzelio ir gausit visas kompensacijas, o jeigu iseisit is darbo gausit ir socialine pasalpa
tai va likau pakraupus, kazkaip keisti tie musu ystatymai
Papildyta:
QUOTE(zaleake @ 2009 11 21, 10:35)
sveikos mamos norejau paklausti ar ir jusu gautu maisto produktu risulelis buwo toks?
miltai.miltru misinys biskvitui,dvieju rusiu triju grudu dripsniai.kondensuotas,ryziai?

sy men nei cukraus negavome keista
mes gavom miltai, 3 grudu dribsniai, mieziu kruopos, cukrus, ryziai,sausi pusryciai.