Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai!

visas su pirmu sniegu darbstuolytes!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=biriusa,2009 11 05, 11:04]
mildute6, tai nemazai darbeliu jau esi pridarius thumbup.gif begalo patiko skilimas ant rudos dezutes su orhideja wub.gif ,, kaip cia taip pavyko? as irgi turiu si Artmanijos Antika dvikomponenti bet mano sklimai nevienodi per visa plota ... doh.gif
Nu aš pirmą kartą nusipirkau šitą ARTmanijos dvikomponentį. Kiek buvau skaičiusi, kad reikia kuo tolygiau tepti, o šiaip tai nemanau kad man jau taip vienodai gavosi, nes kraštuose tai smulkesnis skilimas ax.gif

Kiek daug naujų darbelių per vieną dieną thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
aurelija ma sauniai ispiesti kvadrateliai ant pakabos, sveikintina 4u.gif galvojau kad servet. smile.gif, o auskarai pelyte labai grazus motyvas, paslaptingi thumbup.gif

Casi viskas gerai su ta piestukine del spalvu klausiai, kaip ir tinka ta spalvyte, svelnus pastelinis darbelis gavosi 4u.gif

Sobieska tik neisizeisk, bet sita juosteles spalva man pasirode labai sintetine, o piesinys toks ale provansa primenantis, tai man nelabai dera tas blizgumas, siaip tai grazus rinkinukas tikrai thumbup.gif ,as sita servet 1vnt. turiu ir taupau bijau sugadint biggrin.gif
Atsakyti
Gadriuke, ant dangtelio virsutines sonines briaunos 4u.gif
Atsakyti
Stai tokia gavoso arbatine,dar i komplektele bandysiu padekliuka.Cia bandziau nusveisti kampukus,bet nuotraukoje nelabai matosi.Dar aisku ne iki galo baigtas darbelis,bet idomios man jusu nuomones.

http://s11.radikal.r...85d7df2d882.jpg
http://s54.radikal.r...2acbb9891fe.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kilina: 06 lapkričio 2009 - 08:44
g.gif Mano nuomone tai reiktu kruopsciau fona patapyti, nepalikti tu kampu gelsvu vidinej dangtelio pusej, prie arklio koju irgi patapyti nes nelabai gaziai dabar. Ir dar uzkliuvo dezutes virsuj tas kairysis kampukas schmoll.gif Dezutes dangteliui kairej virsuje, kur tas gelsvas plotelis gal tiktu sendinimas, nes kazko truksta cia . Na bet manau, kad profes patars geriau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simson: 06 lapkričio 2009 - 09:14
QUOTE(simson @ 2009 11 06, 10:11)
g.gif  Mano nuomone tai reiktu kruopsciau fona patapyti, nepalikti tu kampu gelsvu vidinej dangtelio pusej, prie arklio koju irgi patapyti nes nelabai gaziai dabar. Ir dar uzkliuvo dezutes virsuj tas kairysis kampukas  schmoll.gif Dezutes dangteliui kairej virsuje, kur tas gelsvas plotelis gal tiktu sendinimas, nes kazko truksta cia . Na bet manau, kad profes patars geriau  ax.gif

Aciu uz nuomone,tai mano pirmas bandymas,kaip pati suprantu-paseseliuoti smile.gif Dar nebaigtas darbelis .Aciu
Atsakyti
nu sakau ir man reikia išlįst į dienos šviesą truputuką 4u.gif dėžutė ir mano pirmas burbuliukas ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

dėžutė klijuita servetėlė, šonai žinoma pritapyti, nes servetėlė labai jau siaurutė..... sendinta su aplicraftu. burbuliukui irgi naudota servetėlė, papeckiota ir uždetas sniegutis smile.gif bent jau mano mažiukui tai labai patiko tas burbuliukas, vis žiūri į tuos namelius ir pasakoja man kažką savo kalba lotuliukas.gif
Papildyta:
ryškumo nuotraukose nelabai rasta, o tai taip apsiniaukę šiandien...... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2009 11 06, 08:35)
burbuliukui irgi naudota servetėlė, papeckiota ir uždetas sniegutis  smile.gif  bent jau mano mažiukui tai labai patiko tas burbuliukas, vis žiūri į tuos namelius ir pasakoja man kažką savo kalba  lotuliukas.gif

Koks grazus burbuliukas wub.gif Ir as noreciau ismokti toki padaryti. Cia kaip 3D vaizdas atrodo, ar cia tik man taip vaidenasi?
Atsakyti
QUOTE(Liolio @ 2009 11 06, 11:10)
Koks grazus burbuliukas  wub.gif Ir as noreciau ismokti toki padaryti. Cia kaip 3D vaizdas atrodo, ar cia tik man taip vaidenasi?

nu tas kaimelis yra burbuliuko viduje. tas priekinis stiklas jis skaidrus. Nu tai jo gaunas kaip ir 3D smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2009 11 06, 10:35)
nu sakau ir man reikia išlįst į dienos šviesą truputuką  4u.gif  dėžutė ir mano pirmas burbuliukas  ax.gif

Man labai gražūs darbeliai thumbup.gif nei pridėt, nei atimt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2009 11 06, 09:35)
nu sakau ir man reikia išlįst į dienos šviesą truputuką  4u.gif  dėžutė ir mano pirmas burbuliukas  ax.gif

dėžutė klijuita servetėlė, šonai žinoma pritapyti, nes servetėlė labai jau siaurutė..... sendinta su aplicraftu. burbuliukui irgi naudota servetėlė, papeckiota ir uždetas sniegutis  smile.gif  bent jau mano mažiukui tai labai patiko tas burbuliukas, vis žiūri į tuos namelius ir pasakoja man kažką savo kalba  lotuliukas.gif
Papildyta:
ryškumo nuotraukose nelabai rasta, o tai taip apsiniaukę šiandien......  doh.gif

su kuo tapsnojai dirbtini sniega?labai graziai atrodo 4u.gif
Atsakyti