Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba 4-tema

biznio planus rezgam, o per tv toookį filmą rodo thumbup.gif doh.gif Bet biznis yr biznis, ar ne rolleyes.gif
[/quote]

Rimtai? Nu tada bėgu pažiūrėsiu kol nulūšiu lotuliukas.gif
Vsio doh.gif jau MB šaukia: a nulipsi nuo to kompo vieną kartą... kol dar neužmigau hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif (viskas nebegaliu, jau garsiai žvengiu). Labos nakties visoms. Ir geros ryt prekybos.
Atsakyti
:
QUOTE(blakstienute @ 2009 11 07, 00:09)
Blogai kad nedave kaininiko o tai jau buciau pasiskaiciavus kiek cia ko ir kaip  ax.gif

abejoju ar jie duos kainyna nes as kai pirkau man surase ant lapuko ko ir kiek kilu jimu ir nusiunte pas kasininke o ta skambino i sandeli ir klause kas kiek kainuoja lotuliukas.gif
Atsakyti
Doviliukei ir lašiukas, ar nebijot nemalonės visoje LT užsitraukti g.gif lotuliukas.gif

Lasiukas ėjo miegoti, ale kur tau, dabar mįslina kaip čia dar užsipirkus, nes gali nebelikti laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(ecka @ 2009 11 07, 00:13)
kokį pavadinimą daryti mastau.gif  lotuliukas.gif  4u.gif
okatau unsure.gif  Bet mažiau vsiteik galės pirkti bigsmile.gif  O jei tuos maišus ėmus ir sudrąskius dar  bigsmile.gif hihihi.gif

da daugiau tilps lotuliukas.gif
Atsakyti
grįžo ką tik maniškis, einu kamantinėti kiek suprekiavo cool.gif Jei mažai, neduosiu rolleyes.gif

valgyti laugh.gif
Atsakyti
as drasi zuike mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2009 11 06, 23:16)
as drasi zuike mirksiukas.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ecka @ 2009 11 07, 00:20)

tai daug suprekevo
Atsakyti
QUOTE(astaja @ 2009 11 06, 23:01)
Sveika, sveika naujoke  biggrin.gif
Na apie Ermitažą čia jau turbūt mūsų nuomonę pasiskaitei kol nebandėm - negalim nieko komentuot  ax.gif , o Klaipėdoj....  Gilinedas, Sargma, Dolresta. Smulkiau, t.y. kuri kur pirko ir kokios nuomonės apie prekytes tikrai jau rašėm. Nepyk  ax.gif , bet naptingėk paverst atgal puslapių ir senesnių temų.
O paskutiniai topai yra tokie  g.gif 
Visos į Humaną  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
p.s. dėl Kretingos tai aš girdėjau daug atsiliepimų, anksčiau, sakė tikrai geros prekės būdavo, kaip dabar nežinau...

Ačiū 4u.gif Pavartysiu ankstesnes temukes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ecka @ 2009 11 07, 00:04)
biznio planus rezgam, o per tv toookį filmą rodo thumbup.gif  doh.gif  Bet biznis yr biznis, ar ne rolleyes.gif

Dabar viena akim į ekraną TV,kita į kompą. Pano labirintą žiūrau,mėgstu siaubo pasakas wub.gif

QUOTE(astaja @ 2009 11 07, 00:13)

Vsio  doh.gif  jau MB šaukia: a nulipsi nuo to kompo vieną kartą... kol dar neužmigau  hihihi.gif  hihihi.gif  hihihi.gif (viskas nebegaliu, jau garsiai žvengiu). Labos nakties visoms. Ir geros ryt prekybos.

Mano kasdien rėkia,teisingiau rėkdavo. Apsisrato,dabar tik skersas žiūri. Aš gi ne tik su jumis,dar ir su arklininkėm čia pliurpiu,ir su šuninkais,tai iš vis visą vakarą grįžus iš darbo tik klaviatūra vos spėju tarškint. MB sako- "sektante patapai,niekas tau neberūpi,nei aš nei vaikai,namai kaip po karo" doh.gif Į lovą jis mane nusitempia tik kai pradeda grąsint jog laidus nukirps lotuliukas.gif Nu nebegaliu be interneto,kas daryt?
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2009 11 06, 23:21)
tai daug suprekevo

pus velnio cool.gif Galės pavalgyti lotuliukas.gif Klausyk, trečiadienį jei važiuos, turėtų gauti ar geriau pasiskambinti?

QUOTE(Erikutė @ 2009 11 06, 23:25)
Ačiū 4u.gif Pavartysiu ankstesnes temukes smile.gif

pirmame psl sudėjau nuorodas į ankstesnes temas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2009 11 07, 00:21)
tai daug suprekevo

nu va vis tik yr atsakymas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rogrinta: 06 lapkričio 2009 - 22:29