merginos jus dedates kainytes sakykite kiek galima prasyti uz golfytes moterims, dzemperiukus 3-4metu mergaitems
uz naujagimiu rubelius labaisiltu gavau fainu, kedukai kokiu 6metu berniukui vos ne naji
treningiukai reeboks 4metu berniukui, ryt ateina pirkejos nezianau kokias kainas deti
aciu labai
QUOTE(lasiukas @ 2009 11 11, 16:35)
kosminiu nedek,nesvarbu rebok ar nike ar dar kazkas tai yra devetas rubas ,seip mano taktika neuzsilaust ju dideliu tuo as ir laimiu gal..send diena dar geresne nei vakar..
rimtai

buk gerute mazdaug kainytes rubeliu nupasakok nenoriu klientu nubaidyti

QUOTE(neramilgedaa @ 2009 11 11, 17:37)
golfiukai moteriski 7 lt.vaikiski 5-6-7 dzempukai cia kelnytes vaik.sport.3-4-5 megztuas mot.-8-10
QUOTE(lasiukas @ 2009 11 11, 17:02)
golfiukai moteriski 7 lt.vaikiski 5-6-7 dzempukai cia kelnytes vaik.sport.3-4-5 megztuas mot.-8-10
kaip pigiai kur jus taip pigiai prekiaujate

QUOTE(lasiukas @ 2009 11 11, 18:02)
Panašiom kainom ir aš prekiauju.Kaimuose žmonės dar nori nusilygt

Gal turguose ir galima prašyt dvigubai brangiau,ten miesto žmonės žino,kiek nauji kainuoja,tai tos padėvėtų rūbų kainos jiems ir nesikandžioja

Manau, didesniuose miestuose, kur žmonės daugiau užsidirba, kainos yra didesnės. Vaikiškų rūbelių tokiom kainom, kaip minėjo lasiukas, niekur nematau.
Paskutiniu metu "skenuoju" kainas ir vaikštinėju, domiuosi. Bent jau trečdaliu ar net dvigubai brangiau... Aišku, ir nuo kokybės priklauso. O beje, ir nuo "bando"... Jei gera firma, tai kaina būna padidinta, nesvarbu, kad dėvėtas. Pvz. mačiau superinius batukus Stradivarius firmos, tai kaina 140 lt. Nors šalia batukų ir po 14 lt apstu.
O aš regis jau patalpas radau.
Rytoj jau rimtai kalbėsiuosi su savininke, nes šiandien tik abstrakčiai pasikalbėjom. Man tinka ir plotas, ir vieta, ir kaina

O aš regis jau patalpas radau.

Sveikos merginos
Taip norėčiau daugiau su jumis pleptelt, tik kad vis dar neturiu apie ką, t.y. niekaip patalpų nerandu. Tai tik skaitau, skaitau... Skanuoju tai vieną rajoną tai kitą ir š...
Vajuta, regis tavo parduotuvę mačiau
Ten iškart už stotelės ar ne ?
Reiks kada užbėgt į svečius
Sveikit visos sergančios
Beje, prisiduodu : 1974-09-23 , aš jau prie tų lengvai pagyvenusių verslinykių

Taip norėčiau daugiau su jumis pleptelt, tik kad vis dar neturiu apie ką, t.y. niekaip patalpų nerandu. Tai tik skaitau, skaitau... Skanuoju tai vieną rajoną tai kitą ir š...
Vajuta, regis tavo parduotuvę mačiau

Reiks kada užbėgt į svečius

Sveikit visos sergančios

Beje, prisiduodu : 1974-09-23 , aš jau prie tų lengvai pagyvenusių verslinykių