Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba 4-tema

merginos jus dedates kainytes sakykite kiek galima prasyti uz golfytes moterims, dzemperiukus 3-4metu mergaitems
uz naujagimiu rubelius labaisiltu gavau fainu, kedukai kokiu 6metu berniukui vos ne naji
treningiukai reeboks 4metu berniukui, ryt ateina pirkejos nezianau kokias kainas deti
aciu labai
Atsakyti
kosminiu nedek,nesvarbu rebok ar nike ar dar kazkas tai yra devetas rubas ,seip mano taktika neuzsilaust ju dideliu tuo as ir laimiu gal..send diena dar geresne nei vakar..
Atsakyti
QUOTE(lasiukas @ 2009 11 11, 16:35)
kosminiu nedek,nesvarbu rebok  ar nike ar dar kazkas  tai yra devetas rubas  ,seip mano taktika neuzsilaust ju dideliu  tuo as ir laimiu gal..send diena dar geresne nei vakar..

rimtai mirksiukas.gif
buk gerute mazdaug kainytes rubeliu nupasakok nenoriu klientu nubaidyti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(neramilgedaa @ 2009 11 11, 17:37)
rimtai mirksiukas.gif
buk gerute mazdaug kainytes rubeliu nupasakok nenoriu klientu nubaidyti verysad.gif

golfiukai moteriski 7 lt.vaikiski 5-6-7 dzempukai cia kelnytes vaik.sport.3-4-5 megztuas mot.-8-10
Atsakyti
QUOTE(lasiukas @ 2009 11 11, 17:02)
golfiukai moteriski 7 lt.vaikiski 5-6-7 dzempukai cia  kelnytes vaik.sport.3-4-5 megztuas mot.-8-10

kaip pigiai kur jus taip pigiai prekiaujate blink.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai uzsidekit daugiau ir sedekit su prekem biggrin.gif kam man jas sandeliuot jei as galiu jas pigiau pravaryt juk uz savikaina neatiduodu viskas apskaiciuota suriktuota.
Atsakyti
QUOTE(lasiukas @ 2009 11 11, 18:02)
golfiukai moteriski 7 lt.vaikiski 5-6-7 dzempukai cia  kelnytes vaik.sport.3-4-5 megztuas mot.-8-10

Panašiom kainom ir aš prekiauju.Kaimuose žmonės dar nori nusilygt smile.gif Pvz. šiandien vyriškas treningines Mančester unated kelnes už 10 lt pardaviau,dar bandė lygtis už 8 doh.gif O jei paprašai 15 -20 lt,tai tuoj numeta doh.gif
Gal turguose ir galima prašyt dvigubai brangiau,ten miesto žmonės žino,kiek nauji kainuoja,tai tos padėvėtų rūbų kainos jiems ir nesikandžioja rolleyes.gif
Atsakyti
as nevazineju po kaimus,turguje taip pat nestoviu,nuomuoju patalpas,taciau jei kainas uzsikelsim su jomis ir sedesim visada atsiras kur pigiau gaus daikta,aisku yra ir brangiu daiktu sukneles po 50 lt.jas pardaviau iskart paltai,kailiniai irgi atitinkamai ivertinti
Atsakyti
Manau, didesniuose miestuose, kur žmonės daugiau užsidirba, kainos yra didesnės. Vaikiškų rūbelių tokiom kainom, kaip minėjo lasiukas, niekur nematau. g.gif Paskutiniu metu "skenuoju" kainas ir vaikštinėju, domiuosi. Bent jau trečdaliu ar net dvigubai brangiau... Aišku, ir nuo kokybės priklauso. O beje, ir nuo "bando"... Jei gera firma, tai kaina būna padidinta, nesvarbu, kad dėvėtas. Pvz. mačiau superinius batukus Stradivarius firmos, tai kaina 140 lt. Nors šalia batukų ir po 14 lt apstu.

O aš regis jau patalpas radau. smile.gif Rytoj jau rimtai kalbėsiuosi su savininke, nes šiandien tik abstrakčiai pasikalbėjom. Man tinka ir plotas, ir vieta, ir kaina thumbup.gif

Atsakyti
o kiek tokie kedukai vaikiski, kostimelis naujas klasinkinis moteriskas,vyr.megstinis, dzemperiai paaugliams
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Taip norėčiau daugiau su jumis pleptelt, tik kad vis dar neturiu apie ką, t.y. niekaip patalpų nerandu. Tai tik skaitau, skaitau... Skanuoju tai vieną rajoną tai kitą ir š...
Vajuta, regis tavo parduotuvę mačiau mirksiukas.gif Ten iškart už stotelės ar ne ?
Reiks kada užbėgt į svečius ax.gif

Sveikit visos sergančios 4u.gif

Beje, prisiduodu : 1974-09-23 , aš jau prie tų lengvai pagyvenusių verslinykių lotuliukas.gif
Atsakyti
laukiu gal kas pasiulys kainytes
pas lasiuka labai pigu as ir nesu maciusi tokiu kainyciu:)
Atsakyti