sveikos mamytes. reikia pagalbos
buvau radus idomu kepsni "sraige" ar mano sraige" pavadinta ir aisku neissaugojau
sestadieni laukiu sveciu ir noreciau pagaminti, bet niekur nerandu recepto. gal kuri gaminate? tai mesos kepsnelis, atrodo su idaru, persuktas ir pervertas iesmeliu. buciau dekinga, jei padetumet
Sraigės
Paruošiam bulvės.Išplaunam, prieskonių, česnako ir biški alieėjaus.Aš viską sudedu į maišelį ir pakratau.Čia garnyras bus. Tada imam mėsą.Čia nugarinė, bet manau tiktų geriau sprandinė.Reikia mėsą plonaiiii išmušti. Pabarstom prieskoniai, patepam biški sviestu ir sudedam du gabaliukus vienas prie kito. Susukam. Darom tokia ali sraigę, smeigtukas reikalingas. Kepam arkaitėje kartu su bulvėmis.Prieš pabaiga sūrio tarkuoto uždedam.
Skanaus.
Paruošiam bulvės.Išplaunam, prieskonių, česnako ir biški alieėjaus.Aš viską sudedu į maišelį ir pakratau.Čia garnyras bus. Tada imam mėsą.Čia nugarinė, bet manau tiktų geriau sprandinė.Reikia mėsą plonaiiii išmušti. Pabarstom prieskoniai, patepam biški sviestu ir sudedam du gabaliukus vienas prie kito. Susukam. Darom tokia ali sraigę, smeigtukas reikalingas. Kepam arkaitėje kartu su bulvėmis.Prieš pabaiga sūrio tarkuoto uždedam.
Skanaus.
QUOTE(dangege @ 2009 11 19, 11:25)
sveikos mamytes. reikia pagalbos
buvau radus idomu kepsni "sraige" ar mano sraige" pavadinta ir aisku neissaugojau
sestadieni laukiu sveciu ir noreciau pagaminti, bet niekur nerandu recepto. gal kuri gaminate? tai mesos kepsnelis, atrodo su idaru, persuktas ir pervertas iesmeliu. buciau dekinga, jei padetumet 
sraiges
QUOTE(Neila+69 @ 2009 11 17, 16:03)
Tik nesupykit,bet kaip galima taip neestetiškai patiekti?
QUOTE(BlackPanther @ 2009 11 19, 13:39)
Tik nesupykit,bet kaip galima taip neestetiškai patiekti?
pamačius noras gali praeiti ir valgyti 
zinok MB mano pamato irgi tokius vaizdus cia kai as ziuriu ta temuke,sako nu sakes kaip baisu,vien taukai...
QUOTE(BlackPanther @ 2009 11 19, 15:39)
Tik nesupykit,bet kaip galima taip neestetiškai patiekti?
pamačius noras gali praeiti ir valgyti 
nu bet ne konkursui sita nuotrauka dejo
QUOTE(aistew @ 2009 11 19, 14:54)
Nesivelsiu į diskusijas,nes ši tema ne apie tai
QUOTE(linafr @ 2009 11 19, 13:58)
Sraigės
Paruošiam bulvės.Išplaunam, prieskonių, česnako ir biški alieėjaus.Aš viską sudedu į maišelį ir pakratau.Čia garnyras bus. Tada imam mėsą.Čia nugarinė, bet manau tiktų geriau sprandinė.Reikia mėsą plonaiiii išmušti. Pabarstom prieskoniai, patepam biški sviestu ir sudedam du gabaliukus vienas prie kito. Susukam. Darom tokia ali sraigę, smeigtukas reikalingas. Kepam arkaitėje kartu su bulvėmis.Prieš pabaiga sūrio tarkuoto uždedam.
Skanaus.
Paruošiam bulvės.Išplaunam, prieskonių, česnako ir biški alieėjaus.Aš viską sudedu į maišelį ir pakratau.Čia garnyras bus. Tada imam mėsą.Čia nugarinė, bet manau tiktų geriau sprandinė.Reikia mėsą plonaiiii išmušti. Pabarstom prieskoniai, patepam biški sviestu ir sudedam du gabaliukus vienas prie kito. Susukam. Darom tokia ali sraigę, smeigtukas reikalingas. Kepam arkaitėje kartu su bulvėmis.Prieš pabaiga sūrio tarkuoto uždedam.
Skanaus.
Manau sis patiekalas
QUOTE(BlackPanther @ 2009 11 19, 12:39)
Tik nesupykit,bet kaip galima taip neestetiškai patiekti?
pamačius noras gali praeiti ir valgyti 
čia receptų o ne kritikos tema jei ką
QUOTE(BlackPanther @ 2009 11 19, 15:39)
Tik nesupykit,bet kaip galima taip neestetiškai patiekti?
pamačius noras gali praeiti ir valgyti 
na, tai irgi savotiskas privalumas - svorio galima numest
QUOTE(norkele @ 2009 11 19, 12:37)
o kepti paprastai orkaiteje ar deti i kepimo maisa viska?






