QUOTE(pince @ 2009 11 19, 20:30)
QUOTE(Vaiiva @ 2009 11 19, 23:25)
1. Orkaitę įkaitinti iki 180 laipsnių.
2. Višteinos filė pakepti aliejuje su trupučiu sviesto, kol gražia apskrus.
3. Tada filė dėti į orkaitę 10 min., kad baigtų kepti.
4. Kol vištiena kepa paruošti sūrio padažą. Užkaisti pieną ir jama išlydyti sūrį. Padažą pagardinti druska ir gerai išmaišyti. Laikyti šiltai.
5. Abiejų rūšių pomidorus supjaustyti griežinėliais.
6. Kai filė iškeps, ją taip pat supjaustyti griežinėliais.
7. Lėkštėje išdėlioti pomidorus, burokėlių lapus, vištieną, laiškus, užpilti padažą.
8. Salotas patiekti su traškia duonele.
labai apetitnai atrodo
QUOTE(mickute7 @ 2009 11 20, 14:19)
labai apetitnai atrodo
neabejoju, kad skanu, bet kaip čia su tos vištienos kepimu
pirma keptuvėje, paskui dar kišt į orkaitę ? O kam ?vištiena ir taip greit iškepa
galima iškart mažesniais gabalėliais kepti 
Keptuvėje jos iškepti nereikia, tik šiek tiek apkepti, tada mėsytė būna sultingesnė, nes baigiant kepti orkaitėje, neišbėga sultys
P.s. ačiū visoms už gražius žodžius
merginos reik pagalbos
kazkur maciau recepta traskios kiaulienos,berots kiniskai
niekur dabar nerandu
kazkur maciau recepta traskios kiaulienos,berots kiniskai
QUOTE(alincikita @ 2009 11 20, 23:28)
merginos reik pagalbos
kazkur maciau recepta traskios kiaulienos,berots kiniskai
niekur dabar nerandu 
kazkur maciau recepta traskios kiaulienos,berots kiniskai
11psl. buvau imetusi, paziurek, jei patiks, siaip labai traski ir sultinga gaunas

Cili troskinys su piciuku paploteliais. Nepykit uz vaizda, fotkinau itin nekokybisku telefonu.
Reikia: farsas(geriausiai jautienos), raudonieji cili (as naudoju dali koncervuotu, dali svieziu), salsa padazas, lupti pomidorai(savose sultyse), cesnakas,svogunas, truputi alyvuogiu aliejaus, pasirinktu prieskoniu (as dedu rozmarino, truputi druskos, pipiru misini, saldzios paprikos), kieto surio.
I farsa sudeti prieskonius, grustus cesnakus, svoguna. Visa tai sumesti i ikaitinta puoda, kol issiskirs 'sultys', sukresti salsa padaza, truputi patroskinus suberti smulkinta cili, praejus kelioms minutems sukresti pomidorus su visom sultim. Gerai iskaitinti. ~15-20 minuciu. Patiekiant uztarkuoti kietojo surio.
Paplotelius dariau, kaip picas. Miltai + vanduo + sausos mieles + druska + bazilikas + cili milteliai + truputi cukraus + kmynai. Iskildinau tesla, iskociojau, apibarsciau suriu ir dejau i orkaite.
Skanaus.
QUOTE(Awdrute @ 2009 11 21, 13:30)
Cili troskinys su piciuku paploteliais
wow... nesudeget nuo tokio astrumo?
QUOTE(indria @ 2009 11 21, 15:23)
iš avataro matyt, kad sudegti iš aštrumo nebijo
QUOTE(Saulytė @ 2009 11 19, 19:41)
o man pvz skaniau yra kepti koldunai, vyrui isemus is kameros verdu, o sau i keptuve ant aliejaus kuo puikiausiai apsikepina
tai ir cia gal taip...
tai ir cia gal taip...
jooo as irgi keptuveje kepu!!!
O štai mūsų šiandieninė vakariene.
Dešrelės tešloje
Pasigaminti labai lengva labai paprasta o ir labai labai skanu
Reikia:
Picos tešlos apie kuria daug kartu kalbėta...
Dešrelių pieniškų, mes visad perkam TARYBINES ir fermentinio sūrio ir baziliko.
Iš tešlos susipjaustau juosteles paimu desrele du plonai pjausytus girzinelius surio apdedu is dvieju pusiu ir apsuku tesla... Kaip MB sako mumijos čia gaunasi
ir ant višraus pabarstau baziliko ir kepu, valgom su kečupo ir majonezo padažiuku.
********************************************************************


Atsiprašau už nuotraukų kokybę, fotografavau greitai telefonu...
Dešrelės tešloje
Pasigaminti labai lengva labai paprasta o ir labai labai skanu
Reikia:
Picos tešlos apie kuria daug kartu kalbėta...
Iš tešlos susipjaustau juosteles paimu desrele du plonai pjausytus girzinelius surio apdedu is dvieju pusiu ir apsuku tesla... Kaip MB sako mumijos čia gaunasi
********************************************************************


Atsiprašau už nuotraukų kokybę, fotografavau greitai telefonu...
Kartojimas- mokslų motina..
Gal galit pakartoti tos tešlos receptą..Labai jau skaniai tos mumijos atrodo









