Pamėginau iškepti žuvies pyragą (apkepą) ir nesitikėjau, kad jis bus toks skanus

siūlau išmėginti

receptas paimtas iš manovirtuve.com ir dar šiek tiek pamodifikuotas
Receptukas:Žuviai:
apie 800g žuvies, supjaustytos gabaliukais, aš naudojau lašišą
pieno, kad apsemtų žuvį
pusę svogūno
gvazdikėlių
lauro lapas
Baltam padažui:
600ml pieno
50g miltų
50g sviesto
druskos, pipirų, muškato riešuto
poros šaukštų susmulkintų petražolių
Bulvių košei:
1 kg bulvių
pieno, kuriame virė žuvis
šaldytų žirnelių
druskos
dar prireiks:
tarkuoto sūrio
Įbeskite į svogūną gvazdikėlius. Sudėkite svogūną, žuvį bei lauro lapą į puodą ir užpilkite pienu. Kaitinti pieną, kol vos pradės virti ir iš karto nuimkite nuo ugnies. Palikite, kad atvėstų. Atvėsusį pieną perkoškite, lauro lapą ir svogūną išmeskite, o žuvį sudėkite į indą kuriame kepsite apkepą. Keptuvėje ant vidutinės ugnies ištirpinkite sviestą. Suberkite miltus ir pakepkite porą minučių. Maišydami plaktuvu supilkite perkoštą pieną ir karts nuo karto maišydami virkite padažą 5 minutes. Pagardinkite druska, pipirais ir muškato riešutu.
Paruoškite bulvių košę. Ji turi būti kietoka. Įmaišyti žirnelius. Pagardinkite druska.
Užpilkite padažą ant žuvies, ant viršaus sudėkite bulvių košę ir užbarstykite tarkuotą sūrį. Kepkite žuvį orkaitėje maždaug 30 min. Skanaus